Apple TV + tillkännager andra säsongen av ‘SEE’

0 Shares

Apple har tillkännagett den andra säsongen av “SEE”, en av de första titlarna som når företagets streamingfilm och serietjänst. LDe första episoderna av “SEE” kommer att finnas tillgängliga i augusti för Apple TV + -prenumeranter. Dessutom har företaget också bekräftat att det kommer att bli en tredje säsong.

‘SE’ kommer att finnas tillgängligt på Apple TV + nästa augusti 27. Som vanligt i Apple-tjänsten släpps tre avsnitt på premiärdagen, medan resten av kapitlen som utgör den andra delen kommer fram varje fredag.

Den andra säsongen kommer med Dave Bautista (“Guardians of the Galaxy”) som Edo Voss, Baba Vos bror, spelad avJason momoa. Skådespelare och skådespelerskor Eden Epstein (“Sweetbitter”), Tom Mison (“Watchmen”), Hon Lee (“Warrior”), Olivia Cheng (“Warrior”), David Hewlett (“The Shape of Water”) och Tamara Tunie (” Flight “), ingår också i den andra delen av Apple TV-serien.

Apple förnyar “SE” för en tredje säsong

Apple TV + har också bekräftat framtida ankomst av en tredje säsong. För närvarande finns det inga fler detaljer om produktionen av nästa del. Vi vet inte heller när det släpps, men vi måste vänta till 2022.

Den första säsongen av “SEE” är nu tillgänglig på Apple tv+. Apples prenumerationstjänst kostar 4,99 euro per månad. Den finns i Apple TV-appen. IPhone, iPad, Mac och Apple TV har den här appen. Dessutom finns Apple TV + tillgängligt på ett stort antal Samsung-, LG- och Sony-tv-apparater, samt Amazon Fire TV-apparater, enheter med Google TV, Xbox och PS4 och PS5.

0 Shares