Archos presenterar den nya Diamond 2 Note på MWC

0 Shares

Nya nyheter kommer innan Mobile World Congress, och den här gången kommer det att handla om en nyhet som kommer att släppas Archos under evenemanget där han kommer att presentera sin nya smartphone av serien Diamant notera som de tänker slå ut på marknaden.

Diamond 2 Not 1

Denna enhet är utrustad med fantastiska funktioner och funktioner som vi kommer att analysera nedan, som en första höjdpunkt hittar vi en IPS -skärm av 5,5 tum med IPS -teknik och upplösning 2K.

Vi går in i enheten och träffar först med 3 GB från Bagge Förutom 32 GB från intern lagring, utbyggbar lagring med en microSD -kort upp till 128 GB. Om vi ​​fortsätter att analysera ser vi att Archos Diamond 2 Obs integrera processorn Helio X10 från Mediatek åtta kärnor som vi inte kommer att ha några problem med när vi använder smarttelefonen.

Diamond 2 Plus 1

Med avseende på kamera, denna Archos -enhet har en av de bästa på marknaden, på baksidan har den 16 megapixlar med möjlighet att spela in videor i 4K, medan vi har framsidan 8 megapixlar med 84º vinkel och BSI F2.2 -sensor för att uppnå de bästa bilderna.

Bland dess bästa specifikationer är dess batteri från 3600 mAh som vi inte kommer att ha några problem med att hålla hela dagen med batteri, det kombineras också med snabb laddning det bara 45 minuter Vi kommer att ladda Diamond 2 Note a 80%.

Diamond 2 Not 3

För att avsluta måste det sägas att denna spektakulära smartphone innehåller fingeravtryckssensor för att ge oss större säkerhet vid åtkomst till vår mobil eller någon app. Det kommer också att gå ut på marknaden med Android 6.0 Marshmallow så vi har den senaste versionen tillgänglig och den är inte tillgänglig på många smartphones.

När det gäller tillgänglighet, även om det kommer att presenteras den här månaden på Mobile World Congress, kommer det att finnas på marknaden från Maj och det kommer ut med ett pris på 349,99 €.

0 Shares