Årets Nexus får sin FCC -certifiering

0 Shares

De Nexus verkar vara närmare än man trodde. Igår visade vi dig de första riktiga fångsterna av den som kallas Sailfish, och nu stöter vi på en annan nyhet av både den här modellen och Marlin.

Exakt, båda varianterna har just fått sina FCC -certifieringar motsvarande. En för den minsta modellen och en för de mest kraftfulla. Som bevis på det dokumenten och filerna som stöder denna situation har läckt ut:

För att sätta dig i ett sammanhang, G-2PW4100 är Marlin, medan G-2PW2100 är Sailfish. Vad mer, förekomsten och utformningen av bokstaven “G” inom namnen på deras nomenklaturer det är också en indikation på att dessa gjordes i samarbete med Google och ett tredje företag: HTC. På den senare observerar vi dess tydliga och synliga logotyp i det övre vänstra området i de två första fångarna.

Dessutom kommenterade Sean Shih, projektledare för HTC, i uttalandena från något som tillför trovärdighet och samstämmighet i hela denna fråga:

”Den sista (användarhandboken) kommer att göras tillgänglig för allmänheten på Googles webbplats (http://support.google.com/nexus) vid den tidpunkt då produkten lanseras på marknaden ”.

Å andra sidan, när det gäller lagens egen förmåga, båda kommer att ha bred kompatibilitet med banden i 4G LTE -nätverk: 2/45/7/12/13/17/25/26/30/41. Till detta läggs till Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac-anslutning, Bluetooth LE och NFC.

Sedan finns det andra tekniska data, till exempel versionen av kärna (3.18.24-g67d1673-dirty), stöd för CDMA som garanterar kompatibilitet i USA: s operatörers nätverk (de som tillhör Verizon, AT&T, T Mobile och Sprinta) Och en lång osv.

Om allt detta visar sig vara sant är den nya Nexus närmare än någonsin att komma … och med den Android 7.0 Nougat officiell release är också garanterad.

För närvarande rekommenderar vi att du håller dig fast vid Paperweight eftersom vi vid registrering av något nytt kommer att informera dig så snart som möjligt.

Källa: Android Police
0 Shares