Årets två nya Nexus kan tillverkas av HTC

0 Shares

Som det har blivit vanligt under årets första månader kommer nya rykten till världen Android och framför allt fokuserar de på vissa enheter som ger mycket att prata om för deras kvalitetspris som har fått ett bra mottagande på marknaden. Om vi ​​redan i början av året såg hur Google satsade på LG och Huawei för att starta dina enheter Nexus, nu tyder ryktena om att han kommer att bestämma sig för att satsa på HTC trots den dåliga tiden de går igenom.

huawei-nexus-6p-skärmdump

Enligt rykten skulle det bara vara känt att de två nya Nexus skulle ha 5 och 5,5 tum skärm men det är ingen nyhet men som Google har beslutat att lita på HTC Trots att vi har en dålig tid, som vi har kommenterat tidigare, kan det innebära en hjälp att undvika en framtid utan det kinesiska varumärket.

Många tror att HTC kommer att förbättra sin framtid tack vare detta men andra tror tvärtom, eftersom du bara måste se tillbaka för att se Google Nexus 9, surfplattan som HTC släppte och som totalt misslyckades.

Trots allt är de för närvarande bara rykten så det är ännu inte känt om HTC kommer att bli den utvalda men om så är fallet blir det svårt eftersom ribban är mycket hög efter Nexus 6P vad som lanserades Huawei på hans tid.

0 Shares