Asus avslöjade den första bilden av den nya flaggskeppssmartphone Zenfone

0 Shares

zenfone-6-live-shots-leaked-88822.jpg

Den officiella debuten för den nya Asus -produkten – flaggskepps -smarttelefonen Zenfone 6 – är planerad till mitten av maj. I väntan på presentationen glädde Asus konsumenterna med en teaserbild av nyheten.

Det är naturligt att vi på bilden ser en skärm med ramar med minsta bredd. Det finns inte heller en antydan om en selfie -kameraavstängning. Detta indikerar direkt att den framtida kamerans främre kamera kommer att få en design i form av ett periskop, som kommer att förlängas från kroppen. Kameran installerad på baksidan av fodralet kommer att få två eller tre optiska sensorer, den mest kraftfulla har en upplösning på 48 MP.

zenfone-6-live-shots-leaked-8884.jpg

Läckorna säger att den elektroniska kretsen är baserad på höghastighets-Qualcomm Snapdragon 855-chipset 2019, som kan stödja frekvenser upp till 2,84 GHz. När det gäller minnessatsen innehåller den 6 GB RAM-minne och en 128 GB icke-flyktig modul.

Smarttelefonen krediteras också med en fingeravtrycksskanner på skärmen. Batterikapaciteten är ännu inte känd, men den kommer att få 18W snabbladdning.

Flaggskeppsmeddelandet kommer att äga rum den 16 maj i den spanska staden Valencia.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares