Asus bekräftade lanseringen av en ny smartphone med en kraftfull processor och 16 GB RAM

0 Shares

EbKWqvBWkAYqRz1.jpg

Den taiwanesiska tillverkaren Asus har lagt ut en reklamaffisch på webben tillägnad den kommande premiären av spelsmartphonen ROG Phone 3. Bilden innehåller siffran 7, vilket indikerar årets sjunde månad. Således har det officiellt bekräftats att tredje generationens Asus-flaggskepp kommer att presenteras i juli.

Som en påminnelse tillkännagavs den tidigare modellen Asus ROG Phone II den 22 juli. Och datumet för presentationen av Asus ROG Phone 3 har ännu inte meddelats. Experter tror att Asus-flaggskeppet kommer att konkurrera direkt med Lenovo Legion-spelanordningen, som också är planerad till debut i juli.

ASUS-ROG-Phone-3-11224444.jpg

För inte så länge sedan godkände Asus ROG Phone 3 certifiering från den kinesiska tillsynsmyndigheten TENAA, och nu är smarttelefonens egenskaper kända. Den elektroniska kretsen är baserad på avancerade Qualcomm Snapdragon 865-chipset med en kärnfrekvens överklockad till 3,09 GHz. I den maximala konfigurationen installeras 16 GB “RAM” och 1 TB permanent minne.

Smarttelefonen ska ha en 6,59-tums AMOLED-skärm som ger en upplösning på 2340 x 1080 pixlar. En fingeravtrycksskanner är integrerad i skärmen. 13MP selfie-kameran kan skanna ögonens iris. Den bakre kameran innehåller 64 MP och 13 MP sensorer.

I AnTuTu-testet fick flaggskeppet 646 610 poäng och toppade rankningen av de mest produktiva Android-smartphonesna.

Källa: Weibo


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares