ASUS förbereder sig för att lansera en ny Zenfone-smartphone med en Snapdragon 865-processor

0 Shares

Asus-Zenfone-255422554563.jpg

Enligt webbinsiders förbereder det taiwanesiska företaget Asus en presentation av nästa flaggskepp Zenfone 7. Troligtvis kommer tillkännagivandet att äga rum i juli.

Den nya smarttelefonen tar över från Asus Zenfone 6-smarttelefonen, som presenterades i maj 2019. Låt oss påminna dig om att den här modellen fick en unik “flip” -kamera med två bildsensorer. Hon spelar rollen som både huvud- och selfiemodulen.

Enligt experter kommer Zenfone 7 att använda mer traditionella lösningar. På baksidan monteras en bakre kamera med flera sensorer styvt och en selfie-kamera placeras i ett litet hål högst upp på skärmen.

Tydligen använder utvecklaren den senaste flaggskeppsuppsättningen Qualcomm Snapdragon 865. Vi kan säga med stort förtroende att den nya produkten kommer att fungera i 5G-mobilnätverk. Flaggskeppet är utrustat med en AMOLED-skärm med en integrerad fingeravtrycksskanner och en hög uppdateringsfrekvens.

Också på webben fanns nyheter om att mitt på sommaren kommer den bästa smarttelefonen för spelare Asus ROG Phone III att presenteras. Denna spelmaskin är baserad på Qualcomms Snapdragon 865 SoC.

Källa: Mydrivers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares