ASUS förbereder sig för att släppa en ny smartphone på budgetnivå

0 Shares

asus_I001D_2.jpg

Webbinformatörer rapporterar att den stora IT -tillverkaren Asus snart kommer att tillkännage en ny smarttelefonmodell. Enheten “tändes” på flera regulatorer. Den har kodnamnet I001D och tillhör, enligt källor, enheter på budgetnivå.

Enligt nätverksinsiders har gadgeten certifierats av Wi-Fi Alliance, liksom av Taiwan National Communications Commission (NCC). Det var dessa tillsynsmyndigheter som granskade certifieringsdokumenten för nyheten och gav tillstånd för försäljning. Detta tyder på att Asus -smarttelefonen kommer att erbjudas på den internationella marknaden. Förmodligen kommer den officiella presentationen av enheten att äga rum snart.

I001D.jpg

Den nionde versionen av Android Pie tillkännages som operativsystem. Detta är en uppdaterad version som kom ut i augusti 2018. När det gäller trådlös kommunikation heter den en 2-bands Wi-Fi-adapter som arbetar med 2,4 GHz och 5 GHz. Dokumenten anger stöd för IEEE 802.11a / b / g / n -standarder.

asus_I001D.jpg

Dessutom visas en schematisk vy över bakpanelen, på vilken huvudkameran sitter, som består av endast två optiska moduler.

Källa: Mysmartprice


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares