Asus har släppt en billig smartphone från Zenfone Live-serien

0 Shares

Asus_Zenfone_Live_L2_5.jpg

Prisvärda Zenfone Live L2 från Asus debuterade. Smarttelefonen tar över från Zenfone Live L1 -gadgeten, som släpptes 2018. Experter tror att den presenterade enheten kommer att bli den billigaste smarttelefonen under 2019 för Asus.

Asus_Zenfone_Live_L2_1.jpg

Flera konfigurationer av gadgeten kommer till detaljhandeln. Några av dem är byggda på Qualcomms Snapdragon 425 mobilprocessor. Andra kommer att få den nyare Snapdragon 430. Båda chipsetet innehåller fyra processorkärnor. Mängden RAM -minne kommer att vara densamma – 2 GB, och mängden blixt är antingen 16 eller 32 GB. Dessutom kommer det att finnas skillnader i utformningen av den bakre kameran. I billigare versioner kommer optik att installeras med 8 MP, i dyrare – 13 MP. Selfiekameran får en 5 MP -sensor.

Asus_Zenfone_Live_L2.jpg

Programvarugränssnittet är Android OS version 8.1 Oreo. Ström tillhandahålls av ett 3000 mAh batteri. 18: 9 -skärmen har en upplösning på 1440 x 720 pixlar; den diagonala storleken är 5,5 tum.

Asus_Zenfone_Live_L2_3.jpg

Kroppen på den nya enheten kommer att ha en röd eller lutande blå färg. Kostnaden för Asus Zenfone Live L2 har ännu inte meddelats, men den tidigare modellen kostade mindre än 9 000 rubel i Ryssland.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares