Asus nya ZenFone 6 -specifikationer avslöjade: kraftfulla kameror, flaggskeppsprocessor och Full HD + -skärm

0 Shares

zenfone-6-live-shots-leaked-888895.jpg

Nyligen släpptes en teaserbild som visar frontpanelen på den övre ZenFone 6 -enheten på Asus Twitter -konto. Samtidigt dök några parametrar för det förväntade flaggskeppet upp i AnTuTu -databasen.

Modellen är listad i AnTuTu -dokumentationen under kodnamnet ASUS_I01WD. Enheten fick flaggskeppsstatus tack vare Qualcomm Snapdragon 855-processor i toppklass 2019. Inom en snar framtid planerar företaget inte att producera andra smartphones av en så hög klass.

zenfone-6-live-shots-leaked-88823.jpg

Den angivna mängden RAM är 6 GB. Den icke-flyktiga modulen innehåller 128 GB information. Detta är förmodligen minsta konfiguration för den här modellen. Displayupplösningen, som du kan föreställa dig, motsvarar Full HD + -standarden. I riktmärktester lyckades den nya produkten få lite över 363 tusen poäng – detta är ett typiskt resultat för smartphones på Snapdragon 855 -hårdvaruplattformen.

zenfone-6-live-shots-leaked-8882555.jpg

Källan hävdar att smarttelefonen är beväpnad med två kraftfulla optiska sensorer med en upplösning på 48 MP. Den första är inblandad i en selfiekamera. Den andra är installerad i den bakre kameran.

Källa: SOGI


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares