Asus ROG Phone 2, den nya Asus-spelmobilen är nu officiell

0 Shares

Asus bekräftade några av funktionerna i Asus ROG Phone 2, dess mobil för spelare som redan har officiellt tillkännagivits. Denna Android-mobil är dedikerad för dem som vill spela och spela med sin enhet, sitt konto med en 120Hz-skärm och den senaste Qualcomm-processorn. Vi berättar för dig alla funktioner och hur mycket det kostar.

Asus ROG Phone 2 har en design som mycket liknar den tidigare generationen. Baksidan är gjord av glas med olika krökningar och spår för att få ett bättre grepp. Självklart, även med lysdioder i logotyperna och med en dubbelkamera i det vänstra området, åtföljd av en dubbeltonad LED-blixt. På framsidan ser vi en konventionell design, med ramar i övre och nedre området och en dubbelhögtalare på båda sidor. Även om skärmen inte har ett hack, har den en bra användning av fronten.

Asus ROG-telefon 2

Och talar om fronten, terminalen har en fingeravtrycksläsare på skärmen.

Asus ROG Phone 2, funktioner

 • Mått och vikt: 170,99 x 77,6 x 9,48 mm, 240 gram vikt
 • Skärm: 6,6-tums AMOLED med Full HD + -upplösning (2340 x 1080p) och 120 Hz
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 855+, åtta kärnor
 • Bagge: 12 GB
 • Lagring: 512 GB
 • Huvudkamera: Dubbel 48 MP och 12 megapixel vidvinkel
 • Frontkamera: 24 megapixlar
 • Trummor: 6000 mAh, snabb laddning (30W)
 • Anslutning: WI-FI, 4G, NFC, Bluetooth, GPS …
 • Android-version: Android 9.0 Pie
 • Andra: USB C, hörlursuttag, fingeravtrycksläsare på skärmen
Asus ROG-telefon 2

ASUS ROG Phone 2 har en Qualcomm Snapdragon 855+ processor, det är företagets senaste processor som erbjuder mer prestanda och stabilitet än sin tidigare generation. Det är chipet som kommer att användas av alla avancerade modeller som kommer ut 2019. Processorn åtföljs av 12 GB RAM-minne och en baslagring på 512 GB. Således är det en av de mest kraftfulla terminalerna på marknaden. Åtminstone en av enheterna med en mer kraftfull konfiguration.

Skärmen är också anpassad för spel. Inte på grund av dess storlek på 6,6 tum, inte heller på grund av dess upplösning (Full HD +) utan på grund av dess frekvens. Spå 120 Hz, vilket gör att vi kan få en mer flytande panelrörelse och en bättre anpassning till spel.

Med tillbehör för att utöka upplevelsen

Asus ROG Phone 2-gränssnitt

Ett annat inslag i detta ROG-telefon 2 det är ditt operativsystem. Användaren kan välja mellan ett mer “spel” anpassningsskikt, med en annan ikon design eller ett gränssnitt i stil med Android Pure.

Och som mobil för spel har den också sina olika tillbehör. Dessa säljs separat och tillåter oss att utöka upplevelsen när vi spelar. Från omslag, till styrenheter, parenteser och andra skärmar.

Pris och tillgänglighet

Asus ROG Phone 2 har tillkännagivits i Kina och kommer snart att säljas. Priset kommer att meddelas senare.

Via: Android Central.

0 Shares