ASUS ROG Phone III kommer att göra den stora rösten: Kommer under tredje kvartalet med Snapdragon 865+?

0 Shares

Ångan från speltelefon blir hårdare än någonsin, efter lanseringen av Black Shark 3-serien och Lenovos överhängande nedstigning i fältet med sin första Legion Phone. För tillfället är ASUS-kungen i kontroll, men han planerar redan en motattack, mer hänsynslös än någonsin.

Enligt de senaste rykten, faktiskt under tredje kvartalet i år kommer vi att lansera ROG Phone III, tredje iteration av det prisbelönta speltelefon undertecknade ASUS, redo att sätta sina rivaler tillbaka i linje, framför allt tack vare ett fortfarande osläppt chip: Plusvariant av Snapdragon 865.

LÄS OCH: Hur det fungerar, styrkor och svagheter i eSIM

För tillfället handlar det fortfarande om rykte, också för att vi inte vet något om den påstådda Snapdragon 865+, men vi kan antaga en lätt prestationsökning, vilket ger ROG Phone III den extra glansen över utmanarna.

Vi föreställer oss sedan att ASUS kommer att starta om från den utmärkta basen på ROG Phone II, vilket bekräftar en OLED-skärm på minst 120 Hz (den nya Nubia Red Magic borde göra bättre!), ett superbatteri från minst 6000 mAh och många godsaker för hardcore spelare.

Via: Telefonarena

0 Shares