ASUS skickar ut pressinbjudningar till Zensation -evenemanget vid beräkningar …

0 Shares

ASUS har bekräftat några nya rykten och har börjat skicka pressinbjudningar till Zensation -evenemanget som äger rum på Computex 2015, i sommar. Allt stämmer överens med de senaste läckorna av ZenPad -surfplattorna, som vi förmodligen kommer att se avslöjade där.

ASUS-Zensation-event-computex-2015

Mässan äger rum i Taipei och den kommer att sändas live på företagets webbplats. Förra året presenterade ASUS några intressanta telefoner, surfplattor och bärbara datorer på Computex och vi förväntar oss att trenden kommer att fortsätta även i år. Zensation -inbjudan som visas ovan avslöjar inte särskilt mycket om de nya produkterna. Det finns också lite text i inbjudan som säger saker som:

”Inspirerat av Zen -andan, i år har vi skapat ett brett utbud av spännande innovationer, som kommer att skapa harmoni och enkelhet i människors personliga och professionella liv”.

ZenPad -plattorna syftar till att ersätta MeMo Pad och FonePad -tabletterna, eller bättre sagt Transformer Pad, om du frågar mig. Rykten säger att ZenPad 7 kommer med en 7 -tums IPS -skärm, en 64 -bitars Intel Atom x3 -processor, 1 GB RAM och ett 3950 mAh batteri. En 2 MP bakkamera och en 0,3 MP front shooter kommer också att finnas här, liksom 8 eller 16 GB lagringsutrymme.

Produkten kommer endast i 3G- och WiFi -versioner och ZenPad 7 ryktas prissättas till $ 156. Den andra modellen, ZenPad 8 kommer med en 8 -tums IPS -skärm, med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar, samt en Intel Atom Z3560/3530 -processor.

0 Shares