ASUS släpper nästa generations ROG-telefon med förbättrad Snapdragon 865-processor

0 Shares

asus_rogphone_2588.jpg

Förra sommaren tillkännagav det taiwanesiska företaget ASUS spelsmartphonen ROG Phone 2, och nu har den första informationen om den nya generationen av gadgeten redan dykt upp på webben.

Enligt en välinformerad källa förbereder sig tillverkaren på att släppa ROG Phone 3-smarttelefonen medan debut av nyheten förväntas under tredje kvartalet i år.

asus_rogphone_2_1_225542.jpg

Enligt preliminära uppgifter kommer smarttelefonen att vara bland de första på marknaden som blir ägare till det nya flaggskeppet Snapdragon 865 Plus-chipset från Qualcomm. Förmodligen kommer denna plattform att presenteras samtidigt, nämligen under tredje kvartalet i år. Det rapporteras att den nya processorn kommer att vara en förbättrad modifiering av Snapdragon 865 och kommer att vara utrustad med överklockade högpresterande kärnor.

Tyvärr har mer detaljerade specifikationer inte avslöjats än. Det finns spekulationer om att ROG Phone 3 kommer att få en 120Hz bredbildsskärm, flera kameror och ett kraftfullt batteri med en kapacitet på upp till 6000 mAh.

Källa: Mydrivers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares