Asus Zenfone 3 och Zenfone 3 Deluxe har läckt ut

0 Shares

asus-zenfone-3-render-w782

För bara en månad sedan lanserade asiatiska ASUS sin kraftfulla Asus Zenfone Zoom och Zenfone Max, terminaler som han tänkte få fotfäste på fotografiska smartphones‘. Förutom de två senaste enheterna har ASUS lanserat ganska attraktiva telefoner under serien i flera år. Zenfone och Zenfone 2och när man talar om det senare verkar det som om det snart kommer att förnyas.

Red Dot 21, en organisation som fokuserar på att i detalj granska designerna för den senaste generationens smartphones, visar idag på sin webbplats vad de nya designerna är Zenfone 3 och Zenfone 3 Deluxe.

Enligt förklaringarna från Red Dot 21 hittar vi i Zenfone 3 en konstruktion i härdat glas med krökning (motstånd 2.5D) både på framsidan av telefonen och på baksidan. Denna rena byggnad kommer toppad av en aluminiumram, vilket gör teamets design till den mest eleganta.

De officiella specifikationerna har ännu inte publicerats på webben. Men om det indikeras att det kommer att ha en (inte längre så innovativ) port USB typ C, a fingeravtrycksläsare, fokus via laser och dubbel LED -blixt.

När det gäller Zenfone 3 Deluxe, designen skiljer sig från hans yngre bror Även om ASUS har bekräftat att användning av plast inte har krävts för telefonens kropp, så förväntas Deluxe -versionen av Zenfone 3 räknas. med samma material som sin bror (härdat glas och aluminium) men med en något annorlunda design.

asus-zenfone-3-deluxe

Sjösättning

ASUS har bekräftat att båda terminalerna kommer att säljas i färger vitt, svart, silver och guld.

ASUS har också bekräftat att båda enheterna kommer att presenteras på Computex 2016, som kommer att äga rum i slutet av maj i Taipei, Taiwan.

0 Shares