Asus ZenFone AR, första intryck # CES2017

0 Shares

Bland de tillkännagivanden som Asus gjorde under denna CES, tog det taiwanesiska företaget tillfället i akt att introducera en produkt som kan fungera utan större problem att arbeta med Tango, Googles Augmented Reality-plattform. Men för vissa översteg det kanske de tekniska specifikationerna.

Det här är Asus ZenFone AR, ett team som har bland sina egenskaper a Snapdragon 821 parat med 8 GB RAM. Ja, det finns också en 6 GB-version, men 8 GB är redan en siffra inom alla områden på mobila enheter.

I handen känns den här smarttelefonen väldigt bekväm. Har 170 gram från vikt, men det känns inte obekvämt eller tungt, eftersom de verkar ha lagt stor vikt vid att fördela lagets vikt på ett bra sätt.

ZenFone AR har också 3 kameror: En framsida av 8MP, en baksida av 23MP (med Sony-sensor) och en tredje kammaren lämplig för Tango som gör det möjligt för teamet att vara medveten om sin position i rymden, så att de kan dra nytta av fördelarna som plattformen utvecklar inom förstärkt verklighet.

Som om det inte räckte är utrustningen också redo att vara kompatibel med Dagdröm, så att du kan ha båda funktionerna utan komplikationer i samma enhet.

Det är slående att denna högpresterande enhet har ett batteri på 3300 mAh. Snapdragon 821: s energianvändningsoptimering är bra, och Android 7.0 gör också ett bra jobb med detta, men jag tvivlar på dess verkliga autonomi och använder den i alla dimensioner för vilken denna enhet är förberedd.

Asus ZenFone AR är en schweizisk armékniv av teknikoch lägga till praktiskt taget alla de mest intressanta trenderna som har kommit ut ur Googles tarmar det senaste året. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag vet att det utförs utmärkt och att det är en oklanderlig enhet, den som sätter den nya gränsen för att brytas av ikonisk utrustning från andra märken.

Med tanke på Asus position på minnes- och komponentmarknaden är detta team ett utmärkt sätt att säga till andra “Vi gjorde det för att vi kan göra det, och vi gjorde det bra.” Jag längtar efter att kunna sätta mina klor på den och testa den i verkliga användningsförhållanden.

0 Shares