ASUS ZenPad 8’s Musical Cover är ett ganska intressant tillbehör

0 Shares

ASUS presenterade ett gäng ZenPad -surfplattor igår på Computex, inklusive ZenPad 8 -undersidan, som sticker ut snarare genom sina tillbehör än specifikationer. Den här modellen är en 8 tum med en upplösning på 1280 x 800 pixlar och den är baserad på Intel quad -core SoFIA -chip.

zenpad -skydd 1

Överklagandet här är möjligheten att anpassa den med ett speciellt 5.1 surroundljudhögtalarlock. Det finns också andra tillbehör av detta slag, som batterilock och ett läderfodral. Tillbaka till högtalarfodralet, det fungerar som ett foliofodral och det ökar enhetens akustik, plus att det har attraktionen hos det extra batteriet det ger tack vare en 3450 mAh strömkälla.

zenpad -skydd 3

Tack vare omslaget blir ZenPad 8 den första surfplattan med 5.1-kanals ljud och också den första som får DTS-HD-certifiering. Folk på The Verge testade enheten på Computex och fann att den lyckades täcka journalisterna runt dem, tack vare den höga volymen. Det är sant att ljudet förvrängs vid maxvolymen, men totalt sett är det en tydlig uppgradering från den grundläggande skifferhögtalaren. När allt kommer omkring får vi 6 extra högtalare här.

ZenPad 8 och dess omslag kommer att lanseras i augusti, möjligen till ett mycket bra pris.

zenpad -skydd 2

zenpad -skydd 4

0 Shares