ASUS ZenPad får färsk pressåtergivning inför lansering, visad med …

0 Shares

Det kommer att bli ett hektiskt par dagar, eftersom den här veckan har vi Google I/O 2015 och sedan nästa vecka Computex 2015. Vid det senare väntar vi att Samsung och ASUS kommer att presentera nya surfplattor och ASUS -produkterna är delvis kända redan. Vi pratar om ZenPad -plattorna, som redan läckte ut några gånger i specifikationer och bilder. Idag får vi en ny render.

Asus-ZenPad-front

ZenPad visas med ett nytt bildförhållande 4: 3, vilket är mycket Apple-liknande, men vi har sett en hel del surfplattstillverkare som antar denna idé. Acer har använt det och Samsung har släppt Galaxy Tab A -serien med samma tillvägagångssätt. Vi verkar också få framåtvända högtalare, vilket borde erbjuda bra akustik. Bezels är lite på den stora sidan, för att vara ärlig.

Asus-ZenPad-bak

Baksidan av skiffern är gjord av ett mjukt material med en del som liknar läder. På/Av -knappen och volymknapparna är monterade på sidan, samt microSD -kortplatsen. Det kommer att finnas en 7 -tums och 8 -tums version av produkten, med en upplösning på 1024 x 600 respektive 2048 x 1536 pixlar. Kan inte vänta med att se fler av dessa Intel-baserade plattor!

0 Shares