Aukey produktrecension, hörlurar, batterier och adaptrar

0 Shares

Vi älskar att analysera tillbehör från Aukey-företaget, företaget har mycket intressanta prylar, vilket utan tvekan kommer att göra din dag till dag enklare. Vid detta tillfälle ville vi testa grundläggande men väldigt intressanta prylar. Vi ger dig en liten analys av ett fantastiskt externt batteri, liksom några mycket intressanta hörlurar och olika lampor med LED-belysning och bra egenskaper.

USB typ C till HDMI-adapter

Aukey HDMI-adapter

Alla vet att USB Type C redan är en standard. Hur kan det vara annars, vi behöver en bra adapter. Det är ingen annan än Aukey, vilken tillåter oss att överföra innehåll upp till 4K-upplösning. Adaptern har en mycket snygg aluminiumkropp, den har en liten kabel som går till typ C-anslutning, med HDMI-utgång. Naturligtvis kunde anslutningen inte bli enklare. Vi behöver bara koppla typ C till en kontakt av samma stil. Vi kan använda den på mobilen, datorn eller surfplattan. Sedan ansluter du en HDMI till en annan utgång och börjar strömma den genom din TV.

Denna adapter kostar cirka 20 euro. Vi kan köpa den på Amazon.

Aukey sporthörlurar

Det är inte första gången vi testar trådlösa hörlurar från Aukey. Sanningen är att företaget alltid uppnår goda resultat, och i dessa EP-B18 skulle det inte bli mindre. Ljudet är bra, mycket bra. Dessutom lAnslutningen är mycket snabb och har en bra batteritid. De är bekväma, så länge vi lägger det i rätt position, även om vi har några nackdelar för sport. De är hala, och om vi springer eller rör oss mycket måste vi sätta på dem igen.

Aukey hörlurar

Naturligtvis kommer det med en Jack-anslutning för att ansluta dem direkt. Dessutom har den en volymkontroll på en del av headsetet. Priset är cirka 35 euro. Du kan köpa dem här.

20000 mAh USB C-batteri

Externt USB C-batteri

Om du vill ha kapacitet i ett externt batteri är det här ingenting mer eller mindre än 20000 mAh lösningen. Ja, 20 000 mAh. Den har en USB Type C-anslutning för att ladda enheten. Förutom mikro-USB och USB-anslutning. Vi kan ladda upp till två enheter med typ C och 3 med USB. Batteriet har en nivåregulator i ett av hörnen. Naturligtvis är det väldigt tungt.

Priset är cirka 37 euro. Vi kan köpa den på Amazon.

Bärbar LED-bordslampa

Aukey LED-lampa

Sanningen är att en LED-lampa inte är särskilt teknologisk, men i det här fallet är det. Det är en modulär bordslampa som batteridriven. Det vill säga att vi kan ladda den och sedan använda den utan att det behövs en kontakt. Ljuset är kallvitt och vi kan justera det till två nivåer. Nackdelen med denna lampa är att det tar lång tid att ladda och att varaktigheten inte är som önskad. Å andra sidan är designen spektakulär.

Det har ett pris på cirka 17 euro. Vi kan köpa den här.

LED bordslampa i olika färger

Det här är inte heller en mycket teknologisk produkt, men den använder ett batteri och har fler funktioner än den föregående lampan. Först och främst är designen mycket mer försiktig och låter oss välja olika LED-nyanser, även om ljusnivån inte är särskilt hög. Förutom, har en liten fjärrkontroll där du kan styra färgerna. Förutom en liten panel längst ner för att tända lampan eller öka ljusstyrkan.

Utan tvekan är det mest intressanta dess sätt att ladda. Den har en bas med två stift som gör att vi kan fästa lampan och ladda den. Den kan också sättas på medan den laddas. Priset är cirka 35 euro. Du kan köpa den på Amazon.

0 Shares