Även iPad Pro kommer inte att kunna rädda Apples fall …

0 Shares

Digitimes har dystra förutsägelser för Apples surfplattform, eftersom leveranserna fortsätter att sjunka. Det är inte precis Apples fel, eftersom hela produktsegmentet minskar och många tillverkare av surfplattor registrerar försändelser. Tja, det verkar som att inte ens iPad Pro kan ändra det.

iPad-Pro-med-Stylus-Render-21

Enheten förväntas vara en produktivitetsorienterad enhet, som konkurrerar med ytskifferna och kommer med en 12,9-tums skärm, fyrhögtalare och ett potentiellt tangentbordstillbehör. Denna modell förväntas komma till hösten, tillsammans med en iPad Mini 4, tydligen. Under tiden medförde Q1 2015 en sänkning på 23% för Apple -tabletter jämfört med Q1 2014.

Tim Cook medgav att surfplattorna inte går så bra och han sa också att det beror på kannibaliseringen av iPhone 6 Plus. Digitimes har god myndighet att Apple under hela 2015 kan registrera en iPad -sänkning på 20%, att döma av leverantörsnummer. Nedgången i försäljningen känns av komponentleverantörer, som TPK, Coretronic eller Radiant Optoelectronics.

Ändå är Apple Apple och deras nya iPads kan överraska alla och stöta på sändningarna

0 Shares