B & amp; N Nook Tablet Inkommande, med en 10 tums skärm; Dyker upp…

0 Shares

Barnes & Noble har tävlat på e-läsarmarknaden ett tag nu, men de är redo att gå med de stora pojkarna nu. Företaget är redo att lansera en av sina få surfplattor, a 10 tum som just dykt upp vid FCC. Låt oss se vad vi vet.

Det finns faktiskt en 7 tum NOOK-tablett lanserades 2016, men stora skiffer? Det är en första. Tablet Monkeys hävdar också att bortsett från 10-tums NOOK-enheten bör det också finnas en 7-tums uppgraderad skiffer. Enligt FCC-listan är 10-incher tillverkad av ett kinesiskt företag som heter Jingwah Information Technology och den levereras med ett 6300 mAh-batteri, WiFi-AC och Bluetooth.

Tyvärr har vi ingen information om CPU, skärmupplösning, nyckelspecifikationer och mer. Vi har bara en bild på enhetens baksida, som bekräftar att den tillhör NOOK Tablet-serien. Det kommer antagligen att ha vissa ingångsnivåer eller mellanklassspecifikationer för att kunna konkurrera med Amazon Fire-surfplattorna. Kanske finns det en fyrkärnig eller en oktakärna Snapdragon CPU inuti, kanske en MediaTek, något som 2 eller 3 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme.

B&N kämpar för att hålla sig vid liv och håller tegel- och murbrukbokhandlarna öppna i USA. De har NOOK-surfplattan och NOOK HD och Nook HD +, men de fokuserade mer på ett Samsung-partnerskap snarare än att skapa egna skiffer. De märkte Galaxy Tab-enheter och använde programvaran NOOK. Förvänta dig ett lågt pris för nykomlingen.

0 Shares