Bästa alternativ för Tetris -vänner att spela 2021

0 Shares

Tetris Friends är ett av de mest populära spelen för PC -plattformar. Utvecklat av Tetris anses det vara det bästa fritidsmordspelet. Men spelet avbröts den 31 maj 2019. Ända sedan alla Tetris Friends -spelare letar efter ett alternativ för Tetris Friends. Om du är en av dem är du på rätt plats. I den här artikeln valde vi de bästa Tetris Friends -alternativen för att döda din fritid.

Lista över Tetris Friends -alternativ

  • Jstris
  • Bra gamla Tetris
  • Jumble Block
  • Tetris N-BLOX
  • TenTrix
  • Inte Tetris 2
  • 1010 Block Puzzle Mania
  • 2048 Tetris
  • Anod
  • Dröm om pixlar

Jstris

Jstris är det bästa Tetris Friends -onlinespelet.

Spelet har både singel- och flerspelarlägen. Den har många lägen som Sprint, Cheese race, Survival, Ultra och mer. Det bästa med Jstris är att det låter dig redigera genvägar till spel och styra dina preferenser. Bortsett från det kan du skapa rum och bjuda in dina vänner att leka med dem. Om din dator är pekaktiverad kan du också spela spelet med pekskontroller. Spelet har många anpassningsalternativ som färgen på block, ljudeffekter och volymkontroller.

Du kan spela spelet för free.

Bra gamla Tetris

Själva namnet berättar spelets art.

Good Old Tetris är det perfekta alternativet för Tetris Friends -alternativet. Webbplatsens användargränssnitt är det främsta. Det kommer att ge dig den verkliga känslan av Tetris -spelenheten. Spelet har inte ett flerspelarläge, endast enspelarläge är tillgängligt. Alla nycklar är placerade på ett sätt som liknar den riktiga Tetris -enheten. Du kan spela spelet antingen med ett tangentbord eller peksknapp. Den har nycklar för återställning, paus, ljud och mer. Om du är ett fan av Tetris kommer du att älska det här spelet.

Du kan besöka webbplatsen och spela spelet för free.

Jumble Block

Jumble Blocks är ett nedladdningsbart byggstensspel.

Spelet är tillgängligt för Windows-, Android- och OUYA -enheter. Konceptet med spelet är detsamma som andra, du måste guida blocken för att göra en komplett linje. Eftersom det är ett nedladdningsbart spel kan du spela spelet i offline -läge. Om du inte har en stabil internetuppkoppling är Jumble Blocks ett av de bästa Tetris Friends -alternativen. Precis som Good Old Tetris är flerspelarläget inte tillgängligt. Spelets storlek för Windows är bara 6,2 MB, du kan enkelt ladda ner och installera spelet på din PC.

Spelet är tillgängligt för free.

Tetris N-BLOX

Tetris N-BLOX är ett av de populära Tetrix-spelen.

I Tetris N-BLOX kan du spela byggstenens spel utan störningar. Om du vill kan du ändra spelkontrollerna till dina preferenser. Det som framhävs i Tetris N-BLOX är anpassningsalternativet. Du kan öka eller minska musiken och SFX -volymen och du kan ändra musiken. Spelet har tre typer av musik. När du klickar med muspekaren utanför spelet pausas spelet automatiskt. Spelet går inte att ladda ner och har inte ett flerspelarläge.

Du kan spela spelet för free.

TenTrix

Tentrix är en annan typ av byggstenar.

Spelet är helt annorlunda än ett vanligt byggstensspel. I Tentrix måste du dra och släppa blocket för att skapa en komplett rad istället för att navigera i blocket. Du får tre kvarter. När du har placerat de tre blocken kommer du att göra tre till och spelet fortsätter. När du har slut på plats för att placera blocken kommer spelet att vara över. Även om det skiljer sig från Tetris Friends är det ett av de bästa byggstenarna.

Du kan spela spelet för free på hemsidan.

Inte Tetris 2

Not Tetris 2 är ett helt annat spel än Tetris.

I Not Tetris 2 kan du placera blocken i valfri vinkel istället för rakt. Spelet är mer komplext att spela än du tror. När du väl placerar blocket i en vinkel är det svårt att göra en komplett linje med vinkeln. I spelet kan du rotera blocket i valfri vinkel snarare än 90 ° rotation. Du kan använda den här funktionen för att motverka de vinklade blocken. Det är ett nedladdningsbart spel, du kan inte spela spelet på webbplatsen. Spelet är tillgängligt för Windows, Linux och Mac -plattformen.

Du kan ladda ner spelet för free.

1010 Block Puzzle Mania

1010 Block Puzzle Mania är ett av de bästa Tetris Friends -alternativen.

Spelet är detsamma som det andra byggstensspelet förutom med en begränsning, du kan inte rotera blocken. Du kan bara flytta blocket. Du kan fylla blocket med antingen radmässigt eller kolumnmässigt. Spelet är också tillgängligt i Play Store och App Store. Det är ett av de populära men ändå komplexa byggstenarna. Det är ett nedladdningsbart spel och kan inte spelas på webbplatsen.

Du kan ladda ner spelet för free från Microsoft Store.

2048 Tetris

Om du har spelat 2048 -spelet kommer 2048 Tetris att vara enkelt för dig.

2048 Tetris är en integrerad version av 2048- och Tetris -spelen. I spelet får du nummer istället för block. Om du placerar samma nummererade block bredvid varandra kommer båda att kombineras, som i 2048 -spelet. Spelet är tillgängligt på webbplatsen och i Chrome Web Store. Du kan lägga till spelet som ett Chrome -tillägg och spela det. 2048 Tetris har inget flerspelarläge. Det är ett av de bästa spelen för att klara webbsidans laddningstid. Istället för att spela Chrome Dino -spelet kan du spela 2048 Tetris.

Spelet är tillgängligt för free.

Anod

Anode är ett modernt byggstensspel.

Spelet lägger till mer svårighet och komplexitet till det konventionella byggstensspelet. I spelet får du block med olika färger. Samma färgblock kommer att länkas om det placeras intill varandra. När samma färg är kopplad till sprängämnet exploderar länken och du tjänar poäng. Om du vill ha ett byggstensspel med mer utmaning är Anode det bästa spelet för dig. Spelet är tillgängligt för Windows och Mac. Det är ett av de bästa Tetris Friends -alternativen.

Spelet kostar $ 3,99 på Steam.

Dröm om pixlar

Dream of Pixels är ett av de mest rekommenderade byggstenarna.

Utvecklad av Dawn of Play. Dream of Pixels är ett av de bästa Tetris Friends -alternativen. Spelet har många spelarenor att välja mellan. Spelet har fem lägen, Classic, Puzzle, Pro, Nightmare och Shattered Dream. Bakgrundsmusiken och grafiken är markeringsfunktionen i spelet. Det som utmärker sig i Dream of Pixels är att blocken kommer upp och ner, istället för tvärtom. Spelet är också tillgängligt för iOS -enheter.

Spelet kostar $ 2,99.

Detta är de alternativa spelen för Tetris Friends. Spela dessa spel själv eller tillsammans med dina vänner och passa din fritid. Kommentera ditt favoritspel för flera spelare i kommentarfältet nedan.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar om spel.

0 Shares