Bästa Dreamweaver -alternativen för att designa din webbplats

0 Shares

Adobe har programvara och verktyg inom alla områden. Photoshop, Illustrator är några av de populära Adobe -verktygen som används runt om i världen. I likhet med dem är Dreamweaver ett populärt webbutvecklingsverktyg. Det utvecklades av Macromedia och Adobe Systems förvärvade det 2005. Sedan dess har alla uppdateringar och utvecklingar för Dreamweaver gjorts av Adobe. Precis som alla Adobe -verktyg är Dreamweaver lite dyrare. Om du vill lära dig ett liknande verktyg som är billigare eller om du behöver perfekta Dreamweaver -alternativ, kolla listan nedan.

Bästa Dreamweaver -alternativen

Här är de bästa Dreamweaver -alternativen som du kan prova:

 1. Google Web Designer
 2. Fästen
 3. Webbflöde
 4. Pinegrow Web Editor
 5. Blåfisk
 6. HTML -redigerare för kaffe
 7. Block
 8. Espresso
 9. Webydo
 10. RapidWeaver

Google Web Designer

Google Web Designer är ett av de bästa Dreamweaver -alternativen.

Verktyget är tillgängligt för Windows-, Mac- och Linux -plattformar. I Google Web Designer kan du skapa och använda animeringselement utöver HTML -funktioner. Eftersom det är ett verktyg från Google kan det enkelt integreras i Google Drive, Google Ads och andra Google-produkter. Du kan lägga till olika element som bilder, videor och kartor bara genom att dra och släppa -metoden. Med Google Web Designer kan du också skapa 3D -innehåll på din webbplats. Det är en komplett webbdesign med HTML, CSS och JavaScript.

Google Web Designer är tillgänglig för free.

Fästen

Brackets är ett modernt webbdesignverktyg.

I Brackets kan du hitta många funktioner och verktyg än i någon konventionell webbdesignapplikation. Det är ett av de lätta webbdesignverktygen. Brackets är ett av de ständigt uppdaterade verktygen, den senaste versionen släpptes i april 2020. Det bästa med Brackets är att du kan lägga till tillägg för att förbättra redaktörens prestanda. Det finns hundratals tillägg tillgängliga på deras webbplatser. Verktyget har många genvägar för att utforska och du kan anpassa dem till dina preferenser.

Du kan ladda ner verktyget för free.

Webbflöde

Webflow är en perfekt plattform för att designa och lansera webbplatser.

Verktyget drivs med HTML-, CSS- och JavaScript -redigering. Den senaste versionen HTML 5 är tillgänglig på Webflow. Med CMS- och e -handelsfunktionerna kan du designa dina webbplatser för dynamiska kontroller som onlinebutiker och anpassade databaser. Liksom Google Web Designer kan du importera och arbeta med animationer och 3D -element. Alla webbplatser du designar i Webflow drivs av Amazon Web Services, som är en av de bästa inom värdverksamheten.

Verktyget är tillgängligt för free. För att lägga till extra funktioner och element måste du betala prenumerationer.

Pinegrow Web Editor

Pinegrow Web Editor är ett av de funktionsrika webbdesignverktygen.

Det är en av de mest använda webbplatsbyggarna av proffs. Funktionerna och verktygen i applikationen är avancerade, vilket gör verktyget bäst för proffs. Detta rekommenderas inte för nybörjare och amatörprogrammerare. Med Repeater -funktionen kan du lägga till och redigera flera element åt gången, få utvärdera visuell kontroll med CSS Grid Editor och mer. Pinegrow Web Editor är ett av de bästa Dreamweaver -alternativen.

Prenumerationen börjar på $ 99 per år med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Blåfisk

Bluefish är ett grundläggande webbdesign- och textredigeringsverktyg.

Du kan ladda ner programmet på Windows, Mac, Linux, Solaris, FreeBSD och OpenBSD. Precis som fästen är Bluefish också ett lätt verktyg. Även om det är ett grundläggande verktyg kan det hantera mer än 500 dokument i taget utan problem. Sök- och ersättningsfunktionen är den bästa i Bluefish. Drivs med Perl-kompatibel, du kan enkelt hitta och ersätta mönster, delmönster. Om du vill kan du integrera externa program som weblint, xmllint, tidy, javac eller till och med ditt eget skript.

Precis som Brackets är den tillgänglig för free.

HTML -redigerare för kaffe

Coffeecup HTML Editor är ett av de bästa Dreamweaver -alternativen.

Det är en av de mest avancerade HTML -redigerarna och används av många proffs. Med Coffeecup HTML Editor kan du enkelt skapa och redigera din webbplats. Även om den har avancerade verktyg kan den användas av nybörjare och nybörjare. Med förhandsgranskningen av delad skärm kan du se ändringarna direkt och ändra din kod i enlighet därmed. Coffeecup HTML Editor har den inbyggda FTP-uppladdaren, så att du enkelt kan starta din webbplats på alla webbhotellplattformar.

Du kan köpa verktyget för $ 29.

Block

Blocs är det perfekta webbdesignverktyget för nybörjare.

Med block kan du dra och släppa element till dina webbplatser. Detta rekommenderas inte för proffs. Allt du behöver göra är att placera elementen i den position du behöver. Det kräver minimal kodning och det passar personer med liten eller ingen kodningskunskap. Du kan enkelt lägga till och redigera animeringselement. Med mindre kod och med fler inbyggda element är Blocs ett av de snabbaste verktygen för att skapa webbplatser. Block drivs av Bootstrap 4 -ramverket. Webbplatserna du skapar på block kommer att ha automatisk webbplatskarta.

Du kan köpa verktyget för $ 117,99.

Espresso

Espresso är den bästa HTML -redigeraren för Mac -system.

Med Espresso kan du skapa och redigera din webbplats på ett effektivt sätt. Det bästa med Espresso är att den kan användas som en app och även i webbläsare. Precis som Brackets kan du lägga till tillägg och plugins för att förbättra redigerarens prestanda. Med verktygsfältets favoriter kan du enkelt lägga till dina favoritverktyg och de mest använda verktygen. I Espresso kan du hitta inbyggda mallar för filer och mappar. Du kan använda dem istället för att bygga koder från grunden.

Espresso har en prislapp på $ 99.

Webydo

Webydo är ett molnbaserat webbdesignverktyg.

Plattformen liknar block. Du kan skapa en webbplats utan kodningskunskap. Bara genom att dra och släppa de element som behövs kan du skapa din webbplats. Med de dynamiska designlayouterna kan din webbplats automatiskt orienteras till olika enheter. Det är ett av de bästa Dreamweaver -alternativen. Eftersom det inte behövs någon kodningskunskap rekommenderas Webydo inte för professionella programmerare men det är ett av de enklaste verktygen för nybörjare.

Prenumerationen börjar på $ 75 per månad.

RapidWeaver

Precis som Espresso är RapidWeaver specialtillverkad för Mac -plattformar.

RapidWeaver är utvecklat av Realmac Software och är ett av de enklaste verktygen att använda. Verktygets funktion liknar block, du behöver inte skriva några koder. Med de inbyggda teman och mallarna kan du enkelt skapa och ändra dina webbplatser. Det finns mer än 100 teman och mallar tillgängliga. Genom att använda Device Simulator kan du förhandsgranska hur din webbplats kommer att se ut på olika enheter. Med det kan du ändra och finjustera webbplatsen.

RapidWeaver kostar $ 84,99.

Andra Adobe -alternativ

 1. Illustrator Alternativ
 2. Lightroom -alternativ
 3. Adobe Animate -alternativ

Prova dessa Dreamweaver -alternativ och välj det som är bekvämt för dig. Välj rätt verktyg som passar dina krav och utforma din webbsida på ett effektivt sätt. Nämn ditt favoritverktyg för webbutveckling i kommentarfältet nedan.

Följ våra sociala mediasidor, Facebook och Twitter för att få omedelbara uppdateringar.

0 Shares