Bästa EPUB -läsare för Windows 2021

0 Shares

Läsning har varit en del av vår kultur, och teknikens utveckling har förändrat sättet att läsa på senare tid. I stället för att läsa böcker föredrar folk att använda smartphones, surfplattor och datorer för att läsa e -böcker. För det behöver du bara ladda ner rätt EPUB -läsare. Även om det finns så många EPUB -läsare tillgängliga för Windows 10 och tidigare versioner, kommer det att vara svårt att välja den bästa. Så vi har sammanställt listan över bästa EPUB -läsare som du kan prova på alla Windows -enheter.

Kaliber

Caliber är den bästa EPUB -läsaren som du kan ladda ner på alla versioner av Windows PC. Du kan använda Caliber som en e -bokläsare, dokumentredigerare och e -bokhanterare/redigerare. Den har möjlighet att ladda ner e -böcker, hantera metadata, dela böcker från en enhet till en annan, konvertera böcker från ett format till ett annat och många fler funktioner. Kaliberns stora höjdpunkt är att den stöder Amazons AZW -format. Vi är också imponerade av flödesläget för kaliber, där du kan rulla ner genom texten utan några sidbrytningar. En annan av de bästa funktionerna i Caliber är avsnittet “Nyheter”. Det hjälper dig att hämta nyheter från olika webbplatser över hela världen på flera språk.

Amazon Kindle

Amazons Kindle -app är en pålitlig EPUB -läsare att ladda ner på Windows -datorer. Programmet kräver ingen installationsprocess. Du behöver bara ange dina inloggningsuppgifter för ditt Amazon -konto för att komma åt den här appen. Kindle -butiken ger dig tillgång till miljontals e -böcker, tidskrifter, serier och ljudböcker. Du kan också använda den här appen för att läsa de lokalt lagrade e -böckerna. Redigeringsfunktionerna inkluderar ändrade teman, teckenstorlek och typsnitt. Windows-versionen av Amazon Kindle stöder också text-till-tal-funktionen.

Kobo e -böcker

Kobo är ett bra program för att komma åt ett brett utbud av EPUB -filformat. Bortsett från detta kan du också bläddra och köpa många böcker med hjälp av en integrerad butik. I butiken kan du söka efter alla böcker genom att helt enkelt ange titel, författare eller ämne. Till skillnad från Amazon Kindle läser Kobos e -böcker både EPUB- och EPUB 3 -format. Med plattformsoberoende kan du synkronisera bokmärken och läshistorik på olika plattformar som Android, iOS, Mac och Windows. Några av de spännande funktionerna i Kobo inkluderar att välja teckensnitt och storlek, önskad justering, radavstånd, marginaler och förändrade teman.

Sumatra PDF

Alla vet att Sumatra PDF är en pålitlig app för att läsa PDF -filer på en Windows -dator eller bärbar dator. Men det låter dig också läsa filformat, inklusive EPUB, MOBI, XPS, DjVu, CHM, CBZ och CBR. Programmet är enkelt att använda, och det är tillgängligt för free. Som standard var bakgrunden för appen inställd på ljusgul färg, vilket är idealiskt för långa lässessioner. Du kan också ändra det från utseendeinställningarna. På grund av dess bärbara natur kan du spara det på ett USB -minne eller på en molntjänst för att använda det på olika datorer. Den enda nackdelen med Sumatra PDF är att den saknar stöd för att lägga till anteckningar och höjdpunkter under läsningen.

Icecream Ebook Reader

Icecream Ebook Reader är en idealisk för dem som vill att en app ska läsa filformat som EPUB, PDF MOBI och FB2. Icecream Ebook Reader finns i två versioner: free och premium ($ 19,95). Den levereras med funktioner som att lägga till bokmärken, helskärmsläge, nattläge, stöd för flera språk, ändra teckenstorlek, möjlighet att söka efter specifika ord och många fler. Den enda nackdelen med Icecream Ebook Reader är att funktionerna är begränsade i free version. Du måste låsa upp premiumversionen för avancerade funktioner som att redigera metadata, importera flera böcker samtidigt, kopiera ord eller mening, lägga till anteckningar/höjdpunkter och några fler.

Bibliovore

Bibliovore är det bästa och free EPUB -läsare för användare av Windows 10 och 8.1. Med programmen kan du bara läsa EPUB- och PDF -format på skrivbordet. Genom att integrera ditt OneDrive -konto kan du synkronisera dina böcker mellan olika Windows -enheter. De vanliga funktionerna inkluderar att ändra teckenstorlek/stil, lägga till bokmärken, nattläge, redigera metadata, söka och ladda ner böcker från det integrerade biblioteket, välj mellan liggande och stående läge och många fler.

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions är en idealisk för förlagen att köpa och låna digitalt innehåll. Du kan använda den här appen för att läsa de köpta böckerna både online och offline. Det är en av få läsare som stöder läsning av filer i EPUB 3 -format. Eftersom den har plattformsoberoende funktionalitet kan du enkelt överföra och organisera dina böcker på olika plattformar. Andra funktioner i Adobe Digital Editions inkluderar att lägga till bokmärken, markera texter, stöd för flera språk, hyra böcker från offentliga bibliotek och skapa anteckningar medan du läser. Den största fördelen med Adobe Digital Editions är att den stöder läsning av DRM-skyddade PDF- och e-böcker, funktionen som du inte kan se på de flesta läsare.

Freda

Freda är ännu en free EPUB -läsare för Windows stationära och bärbara datorer. Förutom att läsa dina lokalt lagrade EPUB -filer (MOBI, FB2, HTML och TXT), ger den också ett bibliotek med 50000+ e -böcker för free. En av fördelarna med att installera Freda är att användare kan ändra eller anpassa appens utseende och känsla efter deras behov. Temanpassning är mycket viktigt när du läser digitalt innehåll. Från biblioteket kan du ladda ner böcker och spara dem på din enhet eller så kan du överföra dem till molnlagringstjänster som OneDrive och Dropbox.

Bokvisare

Bookviser är en avancerad EPUB -läsare som ger dig en unik läsupplevelse som liknar att läsa fysiska böcker. Precis som Freda kan du ladda ner böcker från de offentliga katalogerna. Den stöder olika format som FB2, TXT och EPUB. Det bästa med Bookviser är dess sidvändande animation. Det ger dig en känsla av att läsa de fysiska böckerna. Trots att det är en free applikation, det visar inga annonser medan du läser. Liksom andra läsare har den gemensamma funktioner som att ändra temat, justera marginaler och radavstånd, lägga till eller ta bort indikatorer på sidan, importera böcker från OneDrive, lägga till bokmärken och mer.

Vilken ska man välja?

Vilken är den bästa EPUB -läsaren för Windows? Svaret är upp till dig. Läsaren som nämns i den här guiden har sina egna fördelar och nackdelar. Prova dessa bästa appar på din Windows och nämna den bästa i kommentarfältet. Baserat på vårt test rekommenderar vi dig att använda Caliber och Amazon Kindle.

Du kan också föreslå för oss den läsare som förtjänar att vara med på den här listan. Följ oss på Facebook och Twitter för användbara guider från Techowns.

0 Shares