Bästa föräldrakontrollappar för Android för att övervaka barn

0 Shares

Att kontrollera dina barn eller barn är det svåraste att göra. I dagens avancerade tekniska värld vet ett 5-årigt barn om smartphones och internet. Om du ger en smartphone till ditt barn kommer han åt alla dina personliga filer om den inte är skyddad med lösenordet. För att skydda ditt barn från att göra sådana saker och visa barnens innehåll, introducerades föräldrakontrollinställningarna. Många appar och enheter har inbyggda föräldrakontrollinställningar. På samma sätt måste du installera appar för föräldrakontroll på Android. I den här artikeln har vi valt de bästa föräldrakontrollapparna för Android -smartphones och surfplattor.

Lista över de bästa föräldrakontrollapparna på Android

  • Google Family Link
  • Familjetid
  • VårPakt
  • ESET Föräldrakontroll
  • Norton Family
  • RealizD
  • Kidslox
  • Qustodio
  • Bumerang
  • MMGuardian

Google Family Link

Google Family Link är bäst free föräldrakontroll app för Android.

Du kan helt enkelt inte göra en lista över Andriod -appar i någon kategori utan att nämna en Google -app. Med Google Family Link -appen kan du övervaka ditt barns Google -konto, hantera de appar som ditt barn kan använda, se enhetens plats, ställa in skärmtidsgränser och mycket mer. Den bästa funktionen i Google Family Link -appen är att du kan låsa ditt barns enhet på distans när du vill. Appen är en av de mest använda föräldrakontrollapparna.

Appen är tillgänglig för free i Play Store.

Familjetid

FamilyTime -appen är en populär föräldrakontrollapp i Play Store.

Appen låter dig övervaka och styra ditt barns smartphone eller surfplattor. Du kan ange en daglig tidsgräns för specifika appar, och när gränsen har använts kan ditt barn inte komma åt appen längre för dagen. Förutom den dagliga appgränsen kan du också schemalägga skärmtid, så att ditt barn endast använder smarttelefonen vid den schemalagda tiden. Om ditt barn kan surfning och internet kan du aktivera SafeSearch för alla sökmotorer och blockera utvalda webbplatser. Det är en av de bästa föräldrakontrollapparna för Android.

Appen är tillgänglig för free.

VårPakt

OurPact är en av de lättviktiga föräldrakontrollapparna i Play Store.

I OurPact kan du göra många saker. Du kan blockera specifika webbplatser medan du surfar på internet, schemalägga skärmtid och välja appar som visas på ditt barns smartphone. Genom att skapa GPS Geofences kan du få varningar när ditt barn lämnar skolan och kommer hem. Du får varningar när en ny app installeras av ditt barn. Med funktionen Family Locator kan du hitta vilken familjemedlems plats som helst. OurPact är en av de bästa föräldrakontrollapparna för Android -smartphones.

Du kan ladda ner appen för free.

ESET Föräldrakontroll

ESET Parental Control är en av de avancerade föräldrakontrollapparna för Android -enheter.

Apperna har alla kontrollfunktioner du behöver för att styra ditt barns aktivitet. Web Guard -funktionen är det bästa i ESET Parental Control -appen. Du behöver bara ange ditt barns ålder och appen blockerar olämpliga webbplatser automatiskt. Appen kan också styras av smarta bärbara enheter. Den har det mest användarvänliga ekosystemet och ditt barn kan be dig att avblockera vissa appar för nödsituationer. Beroende på situationen kan du bestämma om du vill ge åtkomst eller inte. Det är en tvåvägskommunikationsapp.

Du kan ladda ner appen för free. Den har också Premium -versionen som kostar $ 30,00.

Norton Family

Norton Family är den bästa föräldrakontrollappen för att hantera webbaktiviteter.

I Norton -familjen kan du inte bara styra ditt barns aktiviteter utan också hela familjens aktivitet. Du kan styra upp till 10 smartphones. Det kommer att ge dig information om webbplatser som ditt barn besöker, appen de installerar och söktermerna de använder. Markeringsfunktionen i Norton Family är funktionen Instant Lock. Det låser enheten direkt och kräver rätt lösenord för att låsa upp den. När ditt barn försöker besöka någon blockerad webbplats får du en e -postvarning.

Liksom OurPact är Norton Family tillgänglig för free.

RealizD

RealizD är en av de bästa kontrollapparna för Android -smartphones.

Det är inte precis en föräldrakontroll -app, men det ger dig all smartphoneanvändning. Detta hjälper dig att upptäcka vad ditt barn gör i smarttelefonen. Det kommer att spåra telefonanvändning och lagra informationen i mer än ett år. Specifik information som hur många gånger ditt barn låste upp telefonen, i vilka tidsintervaller enheten är upplåst och vilken tid smarttelefonen används mest. Med appen lär du dig ditt barns fullständiga aktivitet på smartphones.

Appen är tillgänglig för free.

Kidslox

Kidslox är en av de bästa föräldrakontrollapparna för Android -smartphones och surfplattor.

Appen låter dig hantera ditt barns tid på smartphones. Med appen kan du blockera specifika appar och webbplatser, filtrera webbinnehåll och mycket mer. Med den enda administratörsappen kan du styra upp till 10 smartphones. Den bästa funktionen i den här appen är begränsningen för appar från tredje part. De flesta föräldrakontrollappar blockerar appinstallationer från Play Butik, men Kidslox blockerar även appinstallationer från webbplatser. Appen är också tillgänglig för iOS och är också plattformskompatibel. Du kan styra Android -smartphones med iOS -appen och vice versa.

Appen är tillgänglig för free i Play Store.

Qustodio

Qustodio är en funktionsrik föräldrakontrollapp för Android.

Appen har alla vanliga funktioner som daglig skärmtidsbegränsning, app- och webbplatsblockering, internetövervakning och filtrering av webbinnehåll. Det mest framstående i Qustodio rapporterar. Det kommer att visa dig en 30-dagars rapport med all ditt barns aktivitet på smarttelefonen. Med en app kan du styra upp till 15 enheter. Appen spårar alla dina barns sociala medieaktiviteter. Appen kan också blockera samtal från ett visst nummer som du vill att dina barn ska prata med. Qustodio har också SOS -varningsknappen, när den trycks in får du nödvarningen.

Liksom ESET Parental Control har appen båda free och betalda versioner. Premiumversionen börjar från $ 54,95 per år.

Bumerang

Boomerang-appen utvecklades av National Education Technologies Inc, som är en populär förälder-barn-organisation.

I appen kan du övervaka ditt barns smartphone med perfektion. Övervaka och anpassa de digitala grundreglerna till ditt barns smartphone. När en ny app installeras får du en varning om appen ska blockeras eller släppas. Appen rekommenderar dig att installera appar som passar bäst för ditt barn. Du kan se ditt barns plats när som helst du vill. Appen övervakar alla dina barns telefonsamtal och textmeddelanden. Det är en av de bästa föräldrakontrollapparna för Andriod.

Appen kostar $ 15,99 per år med en free rättegång på 14 dagar.

MMGuardian

MMGuardian är en av de bästa föräldrakontrollapparna för Android -smartphones och surfplattor.

Det är det enklaste föräldrakontrollverktyget. Appen övervakar alla dina barns chattar, meddelanden för att se till att barnet inte skickar eller tar emot några kränkande ord. Det kommer även att upptäcka bilder som tas emot eller skickas via MMS. När ett olämpligt innehåll upptäcks får du ett varningsmeddelande. Du kan också blockera SMS, MMS och samtal från specifika nummer. För att få bättre kontroll kan du till och med blockera ditt barns åtkomst till SMS och MMS. Annat än dessa har appen geografisk platsåtkomst, skärmens tidsbegränsning och säker surfning.

Appen är tillgänglig för free i Play Store.

Vår åsikt

Det här är de bästa föräldrakontrollapparna som du kan använda för att skydda dina smartphones eller surfplattor från ditt barn. Installera någon av de appar som nämns ovan och begränsa dina barn från olämpligt innehåll. Dela dina tankar om appar för föräldrakontroll i kommentarsfältet.

Följ våra sociala mediasidor, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar.

0 Shares