Bästa hälsa & amp; Fitnessappar för Apple TV för att hålla sig i form hemma

0 Shares

Att ha hälso- och fitnessappar på iPhone och Apple Watch spårar alla dina fysiska och mentala aktiviteter. Bortsett från trackers, om du vill njuta av träningsvideor behöver du en större skärm. Detta är den enda anledningen till att många av hälso- och fitnessapparna som är tillgängliga för smarta TV -apparater. Även för Apple TV finns det många hälsoprogram tillgängliga i App Store. För att göra uppgiften enklare har vi valt de bästa hälsoprogrammen för Apple TV från App Store.

Lista över bästa hälso- och fitnessappar för Apple TV

Det här är de bäst valda hälsoprogrammen för Apple TV -strömmande enheter.

DailyBurn

DailyBurn är den bästa hemträningsappen för Apple TV.

Appen har träningspass för specifika aktiviteter som att gå ner i vikt, få styrka, tona din kropp, bygga muskler och mer. Du kan välja ditt mål och appen kommer att föreslå dina träningspass därefter. DailyBurn har både ljud- och videobaserade träningsprogram för nybörjare. I början måste du svara på några frågor om ditt mål och din nuvarande kondition. Då ger appen dig en träningsplan som är skräddarsydd för dig. Appen har mer än 1000 träningsvideor.

Appen är tillgänglig för free. Men du måste betala prenumerationen för att komma åt innehållet.

Ränder träning

Streaks Workout-appen är träningsappen hemma, på gymmet eller i parken.

Appen har både med och utan utrustningsträning att välja mellan. Du kan välja mellan olika träningslängder som 6, 12, 18 eller 30 minuter. All träningsdata kan enkelt integreras i Health -appen. Streaks Workout har övningar som är specifika för armar, kärnor, ben, abs och mer. Alla träningspass och övningar som du har sparat kommer att lagras varje dag med tidsmärket. Appen har ett betyg på 4,8 av 5 stjärnor i App Store.

Streaks Workout har en prislapp på $ 3,99.

Yoga Studio

Yoga Studio, den perfekta yogapappen på Apple TV.

I appen hittar du mer än 180 yoga- och meditationsvideor. Videoinnehållet uppdateras ofta. Om du är ny på yoga förklaras alla kroppsställningar med detaljerade instruktioner. Appen har liggande orientering som går bra på Apple TV. Yoga Studio -appen fanns med i Dagens App och i Editors ‘Choice -appar. Tidsintervallet från 5 minuter till 60 minuter, du kan välja tidpunkter baserat på ditt arbetsschema. Det är en av de bästa hälsoprogrammen för Apple TV.

Appen är tillgänglig för free.

Kökberättelser

Kitchen Stories, är appen där du kan hitta recept för din kostkontroll.

I appen hittar du mat som hjälper dig att gå ner i vikt, vegansk kost, lågkolhydrat, gluten-free, lågkalorimat och mer. Det bästa med Kitchen Stories är att du kan ladda upp ditt eget recept och få feedback från de andra användarna. Om du inte är en matlagningsperson kan du bläddra igenom de livsmedel och recept som passar din smak och träningsmål. Du kan också lära dig matlagning med matlagningsguide. Appen har vunnit Apples Desing Award.

Appen är tillgänglig för free i App Store.

Lugna

Calm är appen nr 3 i kategorin Hälsa och fitness i App Store.

Appen är mer koncentrerad på sömn, stress och ångest. I appen hittar du sömnberättelser, andningsövningar, stretching och avkopplande musik. Det är en av de rekommenderade apparna från terapeuter och psykologer. Övningarna kommer att omfatta ämnen som sömn, stress, fokus, självkänsla, tacksamhet och mer. Appen har också sömnberättelser för barn. Du kan välja varaktigheten av sessionen från 3, 5, 10, 15, 20 och 25 minuter. Appen har vunnit Apples App of the Year 2017.

Du kan installera appen på Apple TV för free.

Sworkit

Sworkit är en avancerad träningsapp för Apple TV.

Appen har träningspass för alla dina behov som att gå ner i vikt, tona upp, förbättra flexibiliteten, uthålligheten, få muskler och mer. Du kan välja längd från 5 minuter till 45 minuter. Appen har träningspass och övningar för alla åldersgrupper. Du kan hitta mer än 800 träningsplaner för att göra dig friskare. Sworkit kan enkelt integreras i Health -appen. För all hjälp kan du chatta en med en med de certifierade tränarna. Det är en av de bästa hälsoprogrammen för Apple TV.

Appen är tillgänglig för free och kräver en prenumeration för att komma åt innehållet.

Beachbody On Demand

Beachbody On Demand är en av de måste-ha-apparna på Apple TV.

I appen hittar du mer än 1400 träningspass som presenteras av tränare och fitnessexperter i världsklass. Det bästa med Beachbody On Demand -appen är att du kan ladda ner videorna för att komma åt dem i offline -läge. Förutom träningsvideor har den också näringsprogram för kostkontroll. De flesta träningspass som finns i appen tar mindre än 30 minuter och kräver minimal eller ingen utrustning. Appen har ett användarbetyg på 4,9 i App Store.

Appen är tillgänglig för free men du måste ha ett abonnerat konto för att komma åt träningsvideorna.

Radikal Fitness -TV

Radical Fitness TV är en streamingplattform baserad hälsoprogram för Apple TV.

I appen hittar du träningsplaner för både nybörjare och experter. Det är en av de enklaste apparna att använda. Ikonerna och menyerna är lättare att navigera. Radical Fitness TV har fler långsiktiga träningsplaner som 8-veckors planer, 12-veckors planer. Alla träningsplaner förklaras i videoformatet som är lättare att följa. Alla dina dagliga arbetsförlopp lagras och kan ses när som helst du vill. Även om appen är tillgänglig för iOS -enheter, är den mer lämpad för Apple TV.

Du kan installera appen för free. För att komma åt appinnehållet måste du ha ett abonnerat konto.

SVETTAS

SWEAT är den bästa träningsappen för kvinnor.

Alla träningspass i apparna är skräddarsydda för kvinnor och flickor. I appen presenteras videorna av Kayla Itsines, Kelsey Wells, Stephanie Sanzo och andra fitnesstränare i världsklass. Övningarna och träningarna i appen är hembaserade typer och kan göras utan utrustning. Appen har också näringsutbildning och matrecept för hälsosamma matvanor. Appen var med på Dagens app och den anses vara nummer 1 hemträningsapp för kvinnor.

Liksom Beachbody On Demand är appen tillgänglig för free. För att komma åt innehållet behöver du en prenumeration.

8fit

8fit är en av de populära hälso- och fitnessapparna för Apple TV.

Appen är en kombination av både pass och diethyvel. Till en början kommer appen att ställa frågor om din nuvarande hälsa och kondition, som DailyBurn. Efter att ha analyserat dina svar ger appen skräddarsydda övningar för dig. Appen har pass för HIIT, styrka, kroppsvikt, uthållighet, flexibilitet och mer. Bortsett från det har den också näringsplaner och måltidsplanerare för kostkontroll. Appen har betyget 4,7 i App Store. Det är en av de bästa hälsoprogrammen för Apple TV

Liksom de flesta appar är den tillgänglig för free men kräver en prenumeration för att komma åt innehållet.

Vår åsikt

Installera och använd någon av dessa hälsoprogram och behåll din hälsa och kondition. Istället för att strömma filmer och serier ensamma, använd strömningsenheten Apple TV för ditt dagliga träningspass. Kommentera hälsoappen som du använder just nu i kommentarfältet nedan.

Håll kontakten på våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar om Apple TV.

0 Shares