Bästa Hero Forge -alternativ för att designa och skapa 3D -utskrifter

0 Shares

Utvecklingen av 3D -utskrift och anpassningsteknik hjälper dig att skapa modelleringsminiatyrer. Hero Forge har varit en lång och spännande tjänst som låter dig designa 3D -tryckta bordsskivor. Det erbjuder ett stort urval av ansiktsuttryck, könsval, pose, frisyr, stridsvapen och mycket mer att välja på. Dessutom måste du välja material som ska skrivas ut och storleken på dina miniatyrer. Det finns gott om funktioner tillgängliga på Hero Forge. Om du fortfarande inte är nöjd med Hero Forge kan du prova dess alternativ och skapa en 3D -miniatyr också.

Bästa alternativen till Hero Forge

Nedan är de bästa Hero Forge -alternativen som du kan prova:

  1. DesktopHero
  2. Eldritch Gjuteri
  3. PCGen
  4. Anvl.co
  5. Hero Mini Maker

DesktopHero

DesktopHero är ett unikt verktyg för att designa miniatyr som kan användas för bordsspel. Du kan skapa dina egna mönster och skriva ut dem till ett lågt pris. DestopHero är tillgängligt till en kostnad av $ 3,50 till $ 5 per miniatyr. Kostnaden för online -utskrift är låg jämfört med utskrift hemma. Du kan antingen välja från den inbyggda posen eller välja en pose från ditt bibliotek genom att ladda upp den. Du kan också dela dina miniatyrdesigner med andra med DesktopHero globala community.

Eldritch Gjuteri

Eldritch Foundry är en 3D -karaktärsskapare som erbjuder många anpassningar för att förbättra din kreativitet. Du kan skapa miniatyrunikationer med olika karaktärer, poser, kläder, framträdanden och många fler. Det är helt krångligt-free service som erbjuder material av hög kvalitet för att din miniatyr ska se snygg ut. Att skapa miniatyr i Eldritch Foundry får dig att känna dig som ett videospel. Du kan skapa dina drömminiatyrer till en kostnad av $ 35. Denna teknik samarbetar också med spelbutiker för att designa din miniatyr med både traditionellt och modernt utseende. Det är det bästa tillfället att utforska din kreativitet och dela den med andra via Facebook, Twitter och andra nätverkssajter.

PCGen

PCGen är en free och open-source karaktärsdesigner för RPG. Denna programvara är bra och bugg-free som förbättrar din funktionalitet utan distraktion. Det är ett java-baserat program med massor av alternativ för att göra din design unik och hanterar några knepiga delar medan du skapar karaktärer. PCGen är en mycket funktionell programvara som verkar fungera snabbare och slutföra uppgiften i tid. Dessutom innehåller den ett utmärkt urval av funktioner för att bygga en spelkaraktär snabbt men med begränsad anpassning.

Anvl.co

Anvl.co är ett av de perfekta alternativen att använda istället för Hero Gorge miniatyr. Det kommer att få dig att känna dig mer bekväm att skapa 3D -miniatyrer. Det kommer med ett intuitivt gränssnitt och med detta kan du skapa professionella miniatyrer med extraordinär design. Anvl.com kommer att göra det möjligt att väcka fantasi liv på ett härligt sätt. Biblioteket har ett brett urval av karaktärer, du kan välja anpassade vapen, kläder och kläder. Du kan enkelt ändra din miniatyrs position och utseende genom att välja en lämplig från biblioteket.

Hero Mini Maker

Hero Mini Maker är en utmärkt programvara för att bygga fantasyminiaturer direkt från dina Windows -enheter. Du kan skapa miniatyrer från över 800 stilar och nästan tusentals poser från olika animationer. Den innehåller alla saker som uppfyller dina förväntningar och behov. Du kan välja andra kläder som hår, masker, axlar, färg, hjälm, armbågar, vapen och många fler för att skapa fantastiska miniatyrer. När miniatyren är utformad med Home Mini Maker, erbjuds du att välja olika poser eller animationer och exportera dem som STL -filer för 3D -utskrift. Home Mini Maker är den perfekta lösningen att använda som de bästa alternativen till Hero Forge för att väcka liv i dina skapelser.

Vår åsikt

Ovanstående är de bästa alternativen till Hero Forge. Om du är en miniatyrdesigner kan du använda någon av ovanstående appar för att skapa en egen 3D -miniatyr eller någon annan. Med verktygen ovan kan du anpassa miniatyren med många tillgängliga alternativ. Prova att använda dessa alternativ och ge oss din feedback.

Missade vi dina favorit Hero Forge -alternativ? Berätta för oss om det i kommentarsfältet nedan. Håll kontakten med oss Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares