Bästa Launcher för Android TV / TV Box 2021

0 Shares

Android TV är en smart TV -enhet som sticker ut med obegränsad underhållning med basen av Android OS. Med Android TV kan du designa din TV -startskärm på ett attraktivt sätt som du vill, precis som i din Android -smartphone. Launchers är verktygsprogram som hjälper till att starta appar snabbare och även utföra olika andra funktioner. Det låter dig anpassa din startskärm genom att ändra kakelfärger, bakgrundsbilder, organisera appar, lägga till andra element, skapa genvägar, lägga till widgets och dölja oanvända appar från startskärmen. Det finns gott om Android TV Launcher -appar där ute som är kompatibla med alla Android TV -märken och vi har listat nedan de bästa av dem.

Bästa Android TV Launcher

Följande är Android TV -lanseringarna som är officiellt tillgängliga för nedladdning i Google Play Butik.

Enkel TV -startare

Enkel TV-launcher är en ganska bra funktionell launcher inbyggd med en anpassningsbar layout att använda. Den här startprogrammet ger tillräckligt med utrymme för att komma åt sex appar på huvudskärmen och du kan enkelt komma åt enhetsinställningarna genom att klicka på lämplig ikon i det nedre högra hörnet. Njut av online -streaming och titta på ditt favoritinnehåll i HD -upplösning upp till 1080p. Enkel TV -startare är väl kompatibel med alla Android TV -lådor med 720p och 1080p skärmar. Du kan enkelt ändra bakgrunderna med dina favoritbilder i ditt galleri. Det är dock en snabb och lättanvänd Android TV-startare tillgänglig på free av kostnad.

Ugoos TV Launcher

Ugoos TV Launcher är en vackert utformad free Android TV -startare med snabba funktioner. En cool launcher som erbjuder gränslösa anpassningar inklusive, tillämpa olika färgteman, redigera, byta namn, ändra kategoriikon och mycket mer. Den har den nya kategoriväljaren, du kan söka efter och välja din tavla bland åtta kategorier och ytterligare en med alla dina applikationer. En av dess anmärkningsvärda funktioner är att den har en adaptiv fjärrkontroll och luftmusstöd.

ATV Launcher

ATV launcher är en utmärkt launcher med ett intuitivt gränssnitt och fina funktioner. Den har en grundläggande layout med höga anpassningar inklusive flera färger, väderanmälan, justera appradens höjd och många fler. Så småningom låter den här startprogrammet dig installera widgets för frekventa appar som ger dig en smartphone-liknande känsla. Det finns ingen begränsning i att ställa in tapeter, du kan ofta ändra dem när du vill. Dessutom är den tillgänglig som båda free och pro -versioner kan du installera dem direkt från Google Play Butik.

Topp TV Launcher 2

Top TV Launcher 2 är en otroligt väldesignad som låter dig göra din TV-startskärm som du vill. Denna launcher ger dig en total TV -kontroll för att ordna om startskärmsapparna i vilken ordning du vill. Den är inbyggd med en layoutredigerare som låter dig lägga till olika appwidgets och brickor på din startskärm. Du kan designa dina egna plattor för att bygga en hemskärm som sticker ut och den har också möjlighet att lägga till valfritt antal appar i en kakel. Det är en annons-free premium launcher officiellt tillgänglig på Google Play Store för 2,66 dollar.

UNICA TV Launcher

UNICA TV är en ren och perfekt Android TV -låda för att möta alla dina behov. Det är en mycket intuitiv och optimerad launcher som har en enkel sökfunktion för att hitta dina appar i realtid. Alla dina appar är ordnade separat i fyra olika kolumner. Denna funktion hjälper dig att få snabb åtkomst och lägga till appar i den anpassade kategorin. Dessutom erbjuder det genvägar för alla tillgängliga kategorier. Du kommer att kunna använda en D-pad-fjärrkontroll för att styra dina Android TV-funktioner. Dessutom är UNICA TV Launcher en kostnadseffektiv teknik som erbjuder 14 dagars free försöksåtkomst. När free testperioden slutar, måste du betala för att fortsätta med den här startprogrammet.

TvHome Launcher

TvHome Launcher är en annan smart TV -startare som är kompatibel med alla Android TV -lådor. I synnerhet en minimalistisk designad launcher som låter dig komma åt flera program åt gången. Med det sagt är det inte fullt med alternativ och inställningar. De free versionen av TvHome -startprogrammet erbjuder endast en begränsad uppsättning anpassningar och funktioner. En Pro -version eliminerar free versionbegränsningar och du kommer att kunna anpassa din startskärm på olika sätt. Du kommer att kunna välja appen för din startskärm, styra alla dina appar, ta bort onödiga appar och många fler. Det låter dig lägga till och ändra bakgrundsbilden och har också möjlighet att organisera apparna i valfri ordning.

Android TV Launcher

Android TV Launcher är en officiell launcher från Google som stöds på alla modeller av Android TV -box. I de flesta fall är den här startprogrammet förinstallerat på Android TV-rutan. Den är byggd med möjligheten att pausa och återuppta appens innehåll eller information. Egentligen är det en free launcher att använda, men launcher design och gränssnitt är ganska svårt att använda. Det är en av de lätta lanseringarna som kräver Android version 5 eller högre för att fungera.

HALauncher

HALauncher har fungerat bra i Android TV -lådor med oändliga inställningar under ganska lång tid. Förutom startfunktioner fungerar det som ett sidladdningsverktyg för att installera tredjepartsappar på din Android TV Box. Alla installerade appar visas i avsnittet Apps List. Med den här startprogrammet kan du skapa genvägar till din applikation, webbplatser, lokalt lagrade videor och IPTV -kanaler för omedelbar åtkomst. Dessutom kan du ändra färgteman, bakgrund, ikongrafik och storlek, lägga till och ta bort widgets för att förbättra startskärmens utseende. Bortsett från dessa är en nackdel med appen att om någon av dina appar uppdateras kommer dessa ikoner inte att ändras automatiskt. Du måste ta bort den äldre versionen med en uppdaterad.

Sideload Launcher

Sideload Launcher är en app som uteslutande är gjord för de senaste Android TV -enheterna och inte är kompatibel med andra enheter. Om du vill installera och få åtkomst till tredjepartsappar med Apk-filer på din Android TV är Sideload-startprogrammet rätt lösning. Du kan installera och uppdatera alla dina appar utan problem. Samtidigt är det ett lätt program som kan laddas ner officiellt från Google Play Store.

Vår åsikt

Det här är de bästa anpassningsbara och funktionsrika startprogrammen för din Android TV Box. Det finns många bärraketer där ute och bland dem är det de säkrade bärraketerna som kommer att fungera för att uppfylla dina förväntningar. Hitta rätt för att göra din Android TV -skärm vacker och exceptionellt bra.

Kommentera nedan din favoritapp från listan och även om du har några förslag lämna den i kommentarerna nedan. Följ techowns på Facebook och Twitter för att fånga våra senaste artiklar direkt.

0 Shares