Bästa Manga-appar för Android att läsa Manga för Free

0 Shares

Vad är bäst free manga-app för Android för att läsa och ladda ner manga?

Bästa Manga-appar för Android

Manga är en stor pelare i japansk kultur. Nu har Manga fans från hela världen. Med ökningen av smartphone-användning och Internet kan du börja läsa manga från din smartphone. I den här listan visar vi dig de bästa mangaapparna som finns tillgängliga för Android-enheter så att du enkelt kan välja. Med många olika mangaläsare garanterar vi att du hittar ditt val i listan som passar dig. Du bör också kolla in vår favorit anime- och komiska appar för Android.

MANGA Plus av SHUEISHA

Pris: Free med annonser

MANGA Plus android manga app

Den officiella mangaläsaren från Shueisha Inc. är en av de bästa mangaapparna för Android. Det ger free legendariska manga som Naruto, Dragon Ball, One Piece och Bleach. MANGA Plus erbjuder en mängd Manga-innehåll utan kostnad med olika dagliga utgåvor. En av appens bästa funktioner är samtidig utgivande av Manga-kapitel med Japan, eftersom användare inte behöver vänta på utgåvor i sina respektive regioner. Appen tillåter användare att dela kommentarer om olika Manga-serier, vilket ger en känsla av gemenskap bland fans av samma Manga-serie. Du kan lägga till Manga-serier i din favoritlista, som uppmanar appen att meddela dig när ett nytt kapitel släpps.

Även om appen är free, det innehåller annonser. Inte desto mindre kommer intäkterna från dessa annonser att gå direkt till skaparna av serierna du läser. Du kan läsa Manga på engelska, japanska och nyligen översattes 27 Manga Series till spanska. Appen innehåller främst positiva recensioner, eftersom vi personligen älskar att intäkterna går till skaparna själva.

Comic Trim

Pris: Free med annonser / $ 2,49

Comic Trim manga reader app för Android

Comic Trim är en fantastisk mangaläsare utvecklad av Fabio Bezzi. Det är ganska nytt på marknaden men har visat sig vara framgångsrikt baserat på sina recensioner. Comic Trim är i grunden en ebook reader-app som stöder alla större serietidningsformat som CBZ, CBR, ZIP, RAR, bildmappar och PDF, vilket garanterar att du kan läsa alla typer av komiska filer. Det är en free app för att börja läsa, men du kan använda ett köp i appen för att ta bort annonser, skapa favoriter och funktioner som bildförbättring, mörkt tema och möjligheten att sortera din manga. Comic Trim finns också på många olika språk. Appens layout är inte lika lätt att förstå som andra appar på listan, så det kan finnas en inlärningskurva.

Serier av comiXology

Pris: Free/ $ 5,99 per månad

Även om inte helt dedikerat till Manga, erbjuder Comics 100 000 olika serier och romaner, från Marvel, DC, till Manga. Serier innehåller några legendariska Manga-serier som Attack on Titans, Naruto, Fairy Tail, One Piece, One-Punch Man och flera andra som har miljontals fans runt om i världen. Förutom individuella komiska inköp erbjuder appen en prenumerationsbaserad tjänst med namnet ComiXology Unlimited som ger användarna tillgång till mer än 10 000 romaner och serier.

Alla serier du köper är tillgängliga för dig att läsa på vilken enhet som helst, eftersom appen är ansluten till ditt Amazon-konto. Det stöder också läsning offline. Ändå innehåller appen flera negativa recensioner angående plötsliga appkrascher och hur långsam appen är. Med vissa användare som klagar över att de inte alls kan logga in i appen.

Anime & Manga Amino för Otakus

Pris: Free

Anime & Manga Amino-app för Android

Anime Amino är ett mobilnätverk för mangafans. Det gör att fans kan kommunicera med varandra, läsa artiklar skrivna om manga, dela cosplaydräkter med andra ivrig fans. Det gör det också möjligt för användare att chatta med varandra och låta användare hitta andra med liknande intressen i liknande serier. Om du vill vara en del av det större Manga superfan-samhället är Manga Amino rätt plats att gå. Appen har huvudsakligen positiva recensioner, där användare rapporterar positiva upplevelser för att dela sin passion för Manga med andra.

MangaMew

Pris: Free

MangaMew är en annan bra free Manga Reading App som erbjuder tusentals Manga-serier och japanska serier i en enkel layout för användarna. Det är en utmärkt mangaapp offline, så att användare kan ladda ner sina favoritserier och läsa dem när som helst utan internetanslutning. Appen uppdaterar sitt urval regelbundet så att du inte blir kvar på din favoritserie. De flesta användare berömmer gränssnittet för MangaMew, eftersom serier kategoriseras baserat på genre och släppdatum som skulle underlätta processen att hitta din nya favoritserie att läsa.

Disharmoni

Pris: Free/ Erbjuder IAP

Använd Discord-appen för att läsa manga

Ganska mycket en udda val för att lägga till en live streaming app till listan, men Discord erbjuder massor av servrar dedikerade till Manga. Manga-superfans är förpackade i många servrar för att umgås med varandra. Vill du ha rekommendationer för bra Manga-serier? Vill du diskutera dina teorier i detalj med andra ivriga fans? Discord är platsen att gå. Ironiskt nog kan du till och med få rekommendationer för de bästa mangaläsarna. Discord Manga-servrar är ett måste för alla mangafantaster som vill vara en del av Manga-communityn eller gå med i en Manga Club och upptäcka nya mangakällor. Du börjar med att gå med på https://discord.com/invite/manga

MangaToon

Pris: Free med annonser / Erbjudanden IAP

MangaToon manga läsare app

MangaToon är en free Manga Reader som erbjuder ett stort bibliotek med anime-serier och olika Manga-serier. Det mesta av appens innehåll är tillgängligt för free, och appen uppdaterar sin serie med nya kapitel regelbundet, och vissa serier uppdateras till och med dagligen. Användare kan till och med prenumerera på olika serier och få ett meddelande om några nya kapitel släpps för deras favoritserier. Du kan ladda ner dina favoritserier för att läsa offline också.

Serier finns på engelska, Bahasa Indonesia, vietnamesiska, spanska, portugisiska, och du kan till och med hitta lite koreansk manga. Du kan till och med skriva din egen berättelse och dela den direkt med miljontals läsare. Appen innehåller främst positiva recensioner, med många användare som rapporterar hur elegant och enkel layouten är, eftersom MangaToon är optimerad för smarttelefonanvändare.

WEBTOON

Pris: Free med annonser / Erbjudanden IAP

WEBTOON är en online-plattform som erbjuder en mängd olika serier, inklusive en bra samling manga. Med över 23 olika genrer hittar du säkert något du gillar där. Det konstiga inslaget i WEBTOON är att serier läses vertikalt, födda ur traditionell koreansk manga under övergången till att vara en digital-första konstform. Detta gör serier på appen lättare att läsa på smartphones. Tusentals skapare delar sina serier på WEBTOON, och du kan bli nästa start eftersom appen också låter sina användare dela sina egna berättelser.

Även om appen är freefår serietillverkare begränsa sitt innehåll bakom betalväggarna. Med vissa serier låses upp med ett engångsköp och andra låser upp ett avsnitt varje dag. Appen använder en premiumvaluta som heter Coins, som kan låsa upp betalt innehåll i appen.

Manga Geek – Free Manga Reader-app

Pris: Free med annonser / Erbjudanden IAP

Manga Geek - Free Manga Reader-app

Manga Geek är en anständig mangasökare-app som erbjuder free Manga och Manhua utan några begränsningar. Det gör det möjligt för användare att filtrera sin gigantiska mangasamling med titeln, författarnamnet och rangordningen, vilket gör processen att hitta din favoritserie mycket lättare. Appen sparar användare som läser historik automatiskt, så att du kan hoppa direkt tillbaka dit du lämnade. Appen erbjuder tre olika läslägen, kontinuerlig, sidrullning och sidrullning. Manga Reader uppdateras regelbundet med nya kapitel och meddelas användare om några nya kapitel släpps till deras favoritserier. Utvecklaren är mycket aktiv och svarar på varje recension, vilket visar engagemanget för Manga-samhället. Sammantaget är det fantastiskt free manga app för en fantastisk manga läsupplevelse på smartphones.

Tappytoon

Pris: Free med annonser / Erbjudanden IAP

Tappytoon Comics & Webtoons läserapp

Tappytoon är en free app som innehåller exklusiva serier och grafiska romaner från branschens bästa innehållsskapare. Appen uppdateras regelbundet med nya kapitel för exklusiva serier. Även om appen är free, det mesta av innehållet på det ligger bakom en betalvägg. Ändå erbjuder appen massor av serier med free kapitel för användare innan de måste registrera sig. Det bästa med appens premiumvaluta “Tokens” är att en del av intäkterna går direkt till serierna. Således skulle du stödja både utvecklarna av appen och skaparna av det innehåll du gillar. Appen tillåter användare att prenumerera på sina favoritserier och få ett meddelande om nya kapitel släpps. Vill du inte spendera mycket? Inga problem. Tappytoon erbjuder massor av free sätt att skaffa tokens, som att titta på annonser.

Kuro Reader

Pris: Free

Kuro Reader (cbz, cbr, cbt, cb7 reader)

Kuro Reader är en populär Manga-läsare som erbjuder många organiserande funktioner för användare som läser många Manga-serier. Appen tillåter användare att ha sitt eget bibliotek och organisera det efter författare, serier och år. Den stöder olika format som cbz, cbr, cbt och cb7. Appen erbjuder läsning i Manga Mode, vilket innebär att serier läses från höger till vänster. En av de bästa förändringarna som gör Kuro Reader unik är att den inte har några annonser. Appen erbjuder en “PRO” -version; dock även free versionen innehåller inga annonser. PRO-versionen erbjuder ett mörkt tema, tidig tillgång till nya utgåvor, möjligheten att spara bilder på din telefon, stöd för extra format som PDF, och främst stöd för utvecklare av en sådan fantastisk app. Sammantaget har appen massor av positiva recensioner på Google Store. Med användare som berömmer appens användargränssnitt och har inga påträngande annonser tillgängliga på de flesta av de andra free Manga läsare.

Även om Manga huvudsakligen var begränsad till japansk kultur, har den komiska genren fått miljontals hardcore-fans runt om i världen. Vilket gör valet av en Manga Reader desto viktigare, med hundratals olika appar på Google Store, har vi listat de bästa Manga-läsarna som finns tillgängliga på marknaden. Oavsett om du vill vara en del av ett socialt nätverk om Manga eller vill läsa några av dina favoritserier medan du pendlar till jobbet. Du hittar säkert en app som passar dina behov. Dela dina favoritmangor med oss ​​i kommentarerna.

0 Shares