Bästa Microsoft Publisher -alternativ du måste prova

0 Shares

Microsoft Publisher är valet för att skapa unika mönster och förvandla dem till vackra publikationer. Det är skrivbordspubliceringsprogrammet som kan användas för att skapa nästan vad som helst. Användare kan använda fördesignade mallar för att skapa gratulationskort till nyhetsbrev, marknadsföringsmaterial och etiketter. Det låter användare skapa polerade och professionella layouter lätt. Microsoft Publisher stöder publicering eller delning av dem enligt dina önskemål. Det är inte bara den mest kostnadseffektiva desktoppubliceringen (DTP) utan är också lätt att använda. Trots dess fördelar, om du letar efter Microsoft Publisher -alternativ, finns det ganska många alternativ. Men att välja en bland dem som passar dina publiceringsbehov är inte enkelt. För att hjälpa dig bättre har vi sammanställt de bästa Microsoft Publisher -alternativen tillsammans med deras funktioner.

Alternativ för Microsoft Publisher

Vår handplockade lista över Microsoft Publisher -alternativ skulle aldrig gå fel.

 1. Adobe InDesign
 2. Lucidpress
 3. Scribus
 4. Affinity Publisher
 5. QuarkXPress
 6. Swift Publisher
 7. iStudio Publisher
 8. SpringPublisher

Adobe InDesign

Desktop -publicering är enkelt med Adobe InDesign. Det är ett av de bästa Microsoft Publisher -alternativen till skapa digitala publikationer. Med Adobe InDesign kan användare skapa allt från affischer, reklamblad till böcker, tidskrifter, broschyrer och mer. Den är integrerad med professionella layout- och inställningsverktyg. Så du kan skapa sidor med flera kolumner med grafik, bilder och snygg typografi. Med Adobe InDesign är det enkelt att hantera designelement. De samarbetsverktyg kommer att få ditt arbete med ditt team, redigera från PDF -filer och dela feedback. Den stöder import av SVG -filer till ditt designprojekt för att skapa animationer och grafik på ett interaktivt sätt.

 • Arbetar på Mac & Windows PC
 • Erbjuder en månad free spår. Premiumplaner inkluderar individuella ($ 20,99/mån) | Företag ($ 33,99/mån) | Studenter och lärare ( $ 19,99/mån)

Lucidpress

Skaffa Lucidpress, ett program för publicering av datorer som du aldrig får missa som ett alternativ för Microsoft Publisher. Den stöder att skapa broschyrer, nyhetsbrev, flygblad, affischer, visitkort, tidskrifter och mer. Lucidpress är bästa varumärkesmallverktyg att utforma dina tankar. Det låter vem som helst enkelt skapa innehåll på varumärket. Du kan börja om från början med redaktören eller välja mellan professionellt utformade och anpassade mallar. Lucidpress hjälper dig att bygga upp en stark varumärkesnärvaro antingen som individ eller genom att arbeta som ett team. Med premiumversionen stöder den utskrift av högkvalitativa PDF-filer, avancerade publicerings- och designalternativ etc.

 • Fungerar på Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer
 • Registrera dig för free. Få individuell plan ($ 10/mån) | Team ($ 30/mån) | Företag (anpassning)

Scribus

Designa det bästa av digitala publikationer med Scribus. Det är det mest pålitliga och free skrivbordsverktyg som ersätter Microsoft Publisher. Användare kan designa affischer, böcker, nyhetsbrev, broschyrer och mer. Med Scribus kan användare designa layouter, förbereda filer, inställningar osv. Det stöder till och med att skapa interaktiv och animerad PDF presentationer. Scribus låter dig kontrollera dina data och är därför att föredra av såväl privatpersoner som företag. Den har ett användarvänligt gränssnitt och kan användas av både nybörjare och proffs. Den professionella publiceringsfunktionen stöder bland annat CMYL -färger, ICC -färghantering, fläckfärg, etc. Den innehåller också vektorgrafikritverktyg.

 • Fungerar på Mac, Windows, Linux, FreeBSD och mer
 • Free och öppen källkod

Affinity Publisher

Gör imponerande utskrifter med hjälp av Affinity Publisher. Det är ett Microsoft Publisher -alternativ och kommer att väcka din kreativitet till liv. Affinity Publisher är nästa generations professionella publiceringsprogramvara med avancerade designverktyg. Det är ett perfekt verktyg för att designa böcker, tidskrifter, affischer, rapporter, brevpapper och mer. Användare kan till och med kombinera bilder, grafik och text för att skapa den bästa publikationen. Med en imponerande uppsättning layouter kan du skapa dubbelsidiga uppslag, live mastersidor, bildramar, anpassade formade textramar och mer. Det har många textstilar och hjälper dig att visualisera dina ord på ett kreativt sätt. Med avancerade designverktyg kan du skapa och redigera vektorgrafik.

 • Arbetar på Mac & Windows PC
 • Free rättegång tillgänglig. Kostnader för premiumplan 39,99 dollar

QuarkXPress

Det är enkelt att skapa och redigera komplexa sidlayouter med QuarkXPress. Det är det smarta, moderna och effektiv designprogramvara som kan nås som ett Microsoft Publisher -alternativ. QuarkXPress fungerar bäst för användare med professionella inställningsmöjligheter. Det låter dig få det bästa av designkänsla med kraftfull typografi. Användare kan exportera och importera alla raster- och vektorfiler. Med QuarkXPress kan du skapa illustrationer, få åtkomst till flerfärgsgradienter, styra färgkanaler med mera. Dessa designers kan använda sig av bordsstilar från paletten. Inga kodningskunskaper krävs för att skapa flexlayouter, bannerannonser, mikrosidor, målsidor och mer.

 • Fungerar på Mac och Windows PC
 • Free rättegång tillgänglig. Premieplanen börjar kl $ 395

Swift Publisher

Skaffa Swift Publisher, en intuitiv programvara för skrivbordspublicering endast för Mac för att skapa mönster. Det är ett av de bästa Microsoft Publisher -alternativen för att designa alla dokument. Välj mellan mer än 500 mallar att skapa broschyrer, visitkort, kalendrar, CD -etiketter, etc. Det har free ClipArt -bilder och masker, förinställningar för 2D- och 3D -konstrubriker med mera. Swift Publisher stöder visning och redigering i två sidor sida vid sida. Så du kan enkelt arbeta i tidningar, tidskrifter och fler dubbelsidiga layouter. Swift Publisher har Huvudsidor och du kan skapa upprepande innehåll, inklusive sidhuvud, sidfot, sidnummer och bakgrund till dokumenten.

 • Fungerar bara på Mac
 • Free rättegång tillgänglig. Få det för $ 19,99

iStudio Publisher

Engagera dig i att skapa vackra dokument med iStudio Publisher. Det är ännu ett Microsoft Publisher -alternativ som är utformat exklusivt för Mac. Användare kan skapa en intuitiv sidlayout och professionella dokument enkelt. Det låter dig designa allt du vill layouta och skriva ut på bästa sätt. Använd verktyget för att skapa, redigera och layouta dokumentets innehåll. Välj bland ett brett utbud av fördesignade former eller rita dina egna formade med omfattande ritverktyg. Den stöder att öppna flera fönster på samma dokument, lättillgängliga verktygsfält, linjaler och mer. iStudio Publisher -filer är XML -baserat och användare kan exportera som PDF- eller EPUB- eller RTF -format.

 • Fungerar endast på Mac
 • 30 dagar free rättegång tillgänglig. Få det för $ 17,99

SpringPublisher

En lättanvänd skrivbordsutgivare som bäst ersätter Microsoft Publisher inkluderar SpringPublisher. Det är aprofessional-grade DTP med fördefinierade mallar, flerlagersredigerare och mer. Så du kan designa och skriva ut vykort, visitkort, reklamblad, etiketter, brevpapper och mer annat konstverk. Den stöder att lägga till bilder, text, kartor, vektorformer, QR -koder, streckkoder, och ordna dem som du vill. Du kan ladda ner mallar av hög kvalitet från mallbutiken. Det innehåller också olika bildeffekter som skugga, rotation, kanteffekt och mer.

 • Fungerar på Windows PC
 • Free-för att ladda ner och premium-plan kostar $ 29,95

Kontrollera andra Microsoft -produktalternativ:

 1. Alternativ för Microsoft Office
 2. Alternativ för Microsoft Word
 3. OneNote -alternativ

Vår åsikt

Det är listan över exklusiva Microsoft Publisher -alternativ som vi har för nybörjare, avancerade och proffs. Håll dig till något av verktygen från listan ovan för att fortsätta med ditt publiceringsarbete. Se till att du får ersättningsverktyget för Microsoft Publisher som har imponerat på dig, och du tror att det kommer att imponera på din publik också.

Vi älskar att höra ditt favoritalternativ för Microsoft Publisher som kommentarer. För fler sådana artiklar, följ oss vidare Twitter och Facebook.

0 Shares