Bästa Popcorn Time -alternativ för att strömma våra favoriter

0 Shares

Vi älskar alla filmer och serier i större utsträckning. Strömmande plattformar och strömmande enheter förändrade sättet att titta på filmer. Istället för att gå på teater. du kan titta på filmer som sitter i soffan. En av de populära streamingplattformarna är Popcorn Time. Den har nästan allt det senaste videoinnehållet. En av de stora nackdelarna är att appen inte är tillgänglig i Play Store och Apple Store. I den här artikeln valde vi Popcorn Time -alternativen som finns tillgängliga i appbutiken och liknar Popcorn Time.

Bästa alternativ för popcorntid

Här är de bästa alternativen för Popcorn Time:

  • Netflix
  • Cyberflix TV
  • Kodi
  • ShowBox
  • Hulu
  • CatMouse
  • Amazon Prime Video
  • Cinema HD
  • Stremio
  • BeeTV

Netflix

Netflix är en av de bästa streamingplattformarna i världen.

På plattformen kan du hitta ett hav av filmer och tv -program att titta på. Netflix är tillgängligt över hela världen. Den enda skillnaden mellan Popcorn Time och Netflix är att Netflix är en prenumerationsplattform medan Popcorn Time är tillgänglig för free. Appen har också Chromecast -stöd. Du kan enkelt casta alla videor till din Chromecast -anslutna TV. Förutom filmer och tv -program är Netflix känt för sina original. Det finns gott om originalfilmer och tv -program.

Hemsida: www.netflix.com

Prenumerationen börjar på $ 8,99 per månad.

Cyberflix TV

Cyberflix TV är ett av de bästa Popcorn Time -alternativen.

Precis som Popcorn Time är Cybeflix TV tillgängligt i apk -filformatet. Appen är inte tillgänglig i Play Store och App Store. I Cyberflix TV hittar du alla de senaste filmerna och tv -programmen. Du kan lägga till dina favorittitlar i avsnittet Favoriter. Baserat på dina favoriter kommer appen att föreslå titlar i avsnittet Se även. Du kan också ladda ner titlar för att se dem offline. Appen har en inbyggd videospelare, du kan också välja externa videospelare som MX Player och VLC Media Player.

Du kan ladda ner apk -filen för free på Android -smartphones.

Kodi

Kodi är en öppen källkodsprogram som är tillgänglig för både smartphones och datorer.

Det är den bästa videostreamingspelaren när det gäller anpassning och användarkontroll. Genom att installera tillägg kan du strömma de senaste filmerna för free. Bortsett från det kan du också lägga till skinn och bygga för att ändra användargränssnittet för appen. Tyvärr är appen inte tillgänglig i Apple Store. Du kan installera appen på Android, PC och Amazon Fire TV -enheter. Det är ett av de bästa Popcorn Time -alternativen. Om du vet rätt tillägg kan du få allt premiumvideoinnehåll för free.

Hemsida: www.kodi.tv

Kodi är en öppen källkodsprogram som är tillgänglig för både smartphones och datorer.

ShowBox

ShowBox är en liknande applikation som Cyberflix TV.

Appen är endast tillgänglig för Android -smartphones och surfplattor. Det är inte tillgängligt i Play Store, du måste installera appen via en apk -fil. Bland free strömmande appar, ShowBox är en av de betrodda strömningsprogrammen. Appen har mörkt läge och aktiveras automatiskt baserat på din omgivning. I appen hittar du tusentals av de senaste filmerna och on-demand-innehåll i ShowBox. Det är ett av de bästa Popcorn Time -alternativen.

Appen är tillgänglig för free.

Hulu

Hulu är en liknande tjänst som Netflix.

Det är en prenumerationsbaserad plattform men tillgänglig i Amerika och Japan. Plattformen ägs av Walt Disney. Hulu är den bästa plattformen för att få live och on-demand-innehåll. Till skillnad från Netflix har Hulu ett litet antal filmer och serier. Appen är officiellt tillgänglig i Play Store och App Store. Plattformen stöder också utvalda titlar för offlinevisning. Hulu erbjuder ett brett utbud av prenumerationsplaner med eller utan Live TV. Baserat på dina preferenser kan du välja din prenumeration.

Hemsida: www.hulu.com

Prenumerationen börjar på $ 5,99 per månad

CatMouse

CatMouse är ett av de bästa alternativen för Popcorn Time.

Appen liknar Cyberflix TV och ShowBox. Den är endast tillgänglig för Andriod -smartphones och i apk -format. I appen hittar du filmer och tv -program av alla genrer. Liksom alla andra streamingappar har den också en visningsfunktion offline. Om du vill kan du lägga till undertexter till dina önskade språk. Den erbjuder olika videokvaliteter från 480p till Ultra HD, du kan välja videokvalitet utifrån din internetanslutning. CatMouse är en lätt applikation, den förbrukar endast 9,5 MB av enhetens minne.

Appen är tillgänglig för free.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video är en plattform som liknar Netflix.

Streamingsplattformen är tillgänglig i de flesta länder. Prime Video ägs av e-handelsjätten Amazon Inc och är ett av de bästa Popcorn Time-alternativen. I appen kan du se de senaste filmerna, tv -programmen och originaltitlarna från Amazon. Med Prime Video -prenumerationen kan du också få erbjudanden och förmåner från dess shoppingsajt. Appen är tillgänglig i Play Store och App Store.

Hemsida: www.primevideo.com

Prenumerationen börjar på $ 12,99 per månad.

Cinema HD

Cinema HD är en free streaming -app för Android -smartphones och datorer.

I appen hittar du alla de senaste Hollywoodfilmerna och tv -programmen. Cinema HD kommer regelbundet att lägga till nytt innehåll. Om filmen du letar efter inte hittas kan du begära den specifika filmen i avsnittet Placera en begäran. Appen har ett enkelt och enkelt gränssnitt med minimala ikoner. De tillgängliga videokvaliteterna är 1080p och 720p upplösningar. Appen är tillgänglig för Android -smartphones, datorer och Fire TV -enheter. Det är ett av de bästa Popcorn Time -alternativen.

Appen är tillgänglig för free.

Stremio

Stremio är en kopia av Kodi -applikationen.

Precis som Kodi kan du installera tillägg och plugins för att få free levande innehåll. Bortsett från det kan du också tillägg som HBO NU, iTunes, Netflix, YouTube och mer. Med dessa tillägg kan du hantera alla dina strömningsprenumerationer i en app. Stremio är tillgängligt för Android, iOS, Windows, Linux och macOS. Appen är tillgänglig i respektive appbutiker, du installerar inte apk -filen. Stremio är ett av de mest nedladdade streamingprogrammen i Play Store och App Store.

Webbplats: www.stremio.com

Du kan ladda ner och använda appen för free.

BeeTV

BeeTV är en av de betrodda streaming -appen för Android- och Fire TV -enheter.

I BeeTV -appen kan du få tillgång till filmer och tv -program som är trendiga och nyligen släpptes på bio. Appen har ingen tillgång till livevideor eller innehåll på begäran. Liksom Cyberflix TV är appen inte tillgänglig i Play Store och App Store. För Android- och Fire TV -enheter kan du installera appen via apk -filen. Appen har också Chromecast -stöd. Du kan installera BeeTV -appen på alla enheter som körs på Android OS inklusive Android Smart TV och NVIDIA Shield TV.

Appen är tillgänglig för free.

Dessa är de bästa alternativen för Popcorn Time. Installera och använd någon av de appar som passar dina krav och enhet. För enkel och snabb åtkomst till nya titlar rekommenderar vi att du använder någon av de prenumerationsbaserade programmen. Kommentera din favoritstreaming -app i kommentarfältet nedan.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar.

0 Shares