Bästa Scrivener -alternativ för författare & amp; Författare 2021

0 Shares

Scrivener anses vara ett av de bästa verktygen för författare och författare. Den är tillgänglig för Windows- och Mac -plattformar. Den har alla verktyg och funktioner för dina skript- och skrivbehov. Förra året, 30 augusti 2019,
Scrivener 3 släpptes. De befintliga prenumeranterna kan få uppdateringen med 45% rabatt och nya användare kan betala $ 49. De flesta nya användare ansåg att $ 49 är lite mycket. Om du är en av dem, kolla in Scrivener -alternativen som nämns nedan.

Bästa Scrivener -alternativen

Här är de bästa Scrivener -alternativen du kan använda:

  • Manuskript
  • Zoho Writer
  • ProWritingAid
  • bibisco
  • Quoll Writer
  • Google Dokument
  • Sista utkastet
  • Script Studio
  • Squibler
  • SmartEdit

Manuskript

Manuskript är det bästa verktyget för öppen källkod för författare.

Verktyget är tillgängligt för Windows-, Mac- och Linux -plattformar. I Manuskript kan du organisera dina snippers på ett hierarkiskt sätt eller på vilket sätt du vill. I verktyget är bara de viktiga funktionerna tillgängliga på skärmen, så att du kan skriva utan distraktion. Du kan också ställa in mål som antal ord eller tid innan du vill slutföra. Handlingen kan enkelt redigeras med tidslinjediagrammet och du kan också kontrollera frekvensen av ord och fraser med många alternativ.

Verktyget är tillgängligt för free.

Zoho Writer

Om du vill ha ett skrivverktyg online är Zoho Writer ett av de bästa valen för dig.

Zoho Writer är ett kraftfullt skrivverktyg och rekommenderas endast för proffs. Verktyget har skrivassistenten, Zia, för att kontrollera grammatik, läsbarhet och stavning. Zoho Writer kan integreras i ett WordPress -konto och du kan lägga upp din artikel direkt. Med Zoho Writer kan du öppna och redigera Microsoft Word -filer, PDF -filer och andra ordfilformat. Verktyget kan också nås via smartphones. Zoho Writer är ett av de bästa Scrivener -alternativen.

Prenumerationen börjar på $ 2 per användare och månad.

ProWritingAid

ProWritingAid är ett av de bästa Scrivener -alternativen och används av många professionella författare.

Verktyget är rikt på funktioner och verktyg. Realtidsredaktören ger dig förslag på hur du kan förbättra kvaliteten och läsbarheten i ditt skrivande. Med verktyget kan du generera en rapport med 20 fördjupade engelska element som Style, Cliches, Alliterations, Diction och mer. Medan du skriver kan du också lära dig saker som du är medveten om. Det finns förslag, videor och förklaringar i appen. Verktyget är tillgängligt för Windows och Mac, det är också tillgängligt i Chrome Web Store som ett tillägg.

Prenumerationen börjar på $ 20 per månad.

bibisco

bibisco är ett av de bästa nya skrivverktygen.

Det är ett enkelt verktyg med minimala funktioner och verktyg. Men den har alla funktioner som du behöver för att skriva en roman. I bibisco kan du redigera PDF, DOCX och många andra ordfiler. Med bibisco kan du enkelt skapa och organisera en ny struktur, berättande delar, geografiskt innehåll och socialt sammanhang. Du kan också lägga till bilder och clipart om du vill kan du också designa dina egna bilder i verktyget. bibisco finns på 13 språk, inklusive engelska, franska och spanska.

Verktyget är tillgängligt för free.

Quoll Writer

Quoll Writer är ett populärt skrivverktyg.

Verktyget är främst inriktat på val av ord och fraser, användargränssnittet för appen är inte så spännande. Möjligheten att hantera långt skrivande är det mest framstående i Quoll Writer. För långa skrifter eller berättelser med fler kapitel kan du använda flikvyn för att hålla reda på alla kapitel samtidigt. Om du vill ha distraktion-free när du skriver, välj Helskärmsläge, ditt skrivande visas ensam utan verktyg. I texten kan du enkelt lägga till bilder, skissera konturhistoria och annoteringar.

Verktyget är tillgängligt för free.

Google Dokument

De flesta vet vad Google Dokument är. Det är en free dokumentationsverktyg från Google.

Google Docs är ett grundläggande skrivverktyg. Precis som Zoho Writer är det ett onlineverktyg. Den har alla funktioner och anpassningsalternativ som du behöver för att skriva en berättelse eller en roman. Även om det inte rekommenderas för professionella författare. Om du är nybörjarberättare är Google Docs ett av de bästa Scrivener -alternativen. Du behöver veta ytterligare saker för att arbeta med Google Dokument, det är nästan samma sak som Microsoft Word. Alla som har ett Gmail -konto kommer åt Google Dokument.

Verktyget är tillgängligt för free.

Sista utkastet

Final Draft är ett av de mest använda manus-skrivverktygen.

Verktyget används av de flesta filmproducenter. Det är inte ett bra val för nybörjare. Alla funktioner och verktyg som finns tillgängliga i Final Draft är branschstandarden som gör verktyget det bästa för manusförfattare. När du jämför Final Draft -verktygen och -funktionerna med Scrivener är Final Draft mycket mer avancerat. I appen kan du skapa bilder, göra kontrollpunkter med olika kommentarer, använda olika färgkoder för olika kapitel och mer.

Verktyget kostar $ 79,99 med en free rättegång på 30 dagar.

Script Studio

Script Studio är det ultimata verktyget för manusförfattare och romanförfattare.

Det är ett av de användarvänliga verktygen att använda. Script Studio har mörkt läge för nattugglor. Verktyget är tillgängligt för både Windows och Mac, plattformsoberoende redigering finns också. Det är ett av de bästa verktygen för att planera och strukturera din berättelse. Script Studio har vunnit 2019 Design Award från Xojo. Det bästa Script Studio är att det automatiskt formaterar ditt manusförfattning till branschstandarderna och ger dig minimalt med arbete. Det är ett av de bästa Scrivener -alternativen.

Verktyget kostar $ 199,95 och det har också en demoversion med begränsade funktioner. Det rekommenderas för proffs.

Squibler

Squibler är ett av de bästa Scrivener -alternativen.

Precis som Google Docs är det ett av de enkla skrivverktygen men med avancerade funktioner och verktyg. Verktyget kan användas för ändamål som att skriva en bok, manus och noveller. Squibler har vanligtvis använt mallar för romanskrivande och berättande. Om du är nybörjare kan du använda mallarna för dina skrifter. Med Squibler Board kan du dra och släppa alla delar av din berättelse och enkelt kombinera dem. Verktyget kommer också att leta efter grammatik och kommer att ge förslag för att förbättra diktat.

Prenumerationen börjar på $ 9,99 per månad med en free rättegång på 30 dagar.

SmartEdit

SmartEdit är ett program som liknar Microsoft Word.

Den har samma användargränssnitt som Microsoft Word men med några avancerade skrivfunktioner och verktyg. SmartEdits redigeringsverktygsfält analyserar ditt skrivande och föreslår att du ändrar inom områden som fras över användning, adverb, klyschor, meningsstruktur och skiljetecken. Det är ett av de enklaste verktygen att arbeta med och det är mer lämpligt för nybörjare. SmartEdit är ett av de bästa Scrivener -alternativen och det är något dyrare än Scrivener.

Det kostar $ 77 och finns också för free med begränsade funktioner.

Det här är de bästa Scrivener -alternativen som du kan använda för dina skriv- och skriptändamål. Välj den bästa applikationen som är bekväm för dig. Dela ditt favoritskrivprogram i kommentarsfältet.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för fler uppdateringar.

0 Shares