Bästa sociala medier -spionappar för Android & amp; iPhone

0 Shares

Kommunikation över långa avstånd möjliggörs med appar på sociala medier. Oavsett vad kommer de att låta oss hålla kontakten med människor bara med internet. Även om sådana appar har banat vägen för att kommunicera och få kontakt med vem som helst, har det sina egna nackdelar. Det är inte alltid en säker plats för barn, barn och tonåringar. Ofta mobbas barn på sociala medieplattformar, och detta resulterar i långsiktiga effekter. Utöver detta, massor av barnen är besatta med sociala appar. Så farorna med att använda dessa appar är många. Med spionappar på sociala medier kan du övervaka och kontrollera de sociala aktiviteterna av dina barn.

Därför bör föräldrar hålla ett öga på deras barns aktivitet och spåra dem om de använder apparna på rätt sätt. Bland den stora listan hittar du de bästa sociala mediespionapparna här i det här avsnittet.

Bästa sociala medier -spionappar

De sociala mediespionapparna som är värda att använda inkluderar följande.

mSpy

För att hålla dina barn säkra på appar på sociala medier kan du välja mSpy. Det är en av de mest föredragna spionapparna för sociala medier. Det låter dig övervaka barnens mobila aktiviteter med avancerade övervakningsfunktioner. Använd mSpy för att titta på aktiviteten i sociala appar och få tillgång till chatt med de populära budbärarna. Det inkluderar Facebook, Instagram, Tinder, WhatsApp, Snapchat, etc. Utöver detta låter det dig spåra VoIP -samtal, mediefiler, installerade appar, e -postmeddelanden, kalenderaktivitet etc. mSpy körs i bakgrunden och dina barn kommer inte att kunna hitta något relaterat till din spionaktivitet.

 • Kompatibel med Apple- och Android -enheter.

FlexiSpy

Du kan enkelt övervaka dina barns aktivitet med hjälp av FlexiSpy -appen. Det låter dig spionera ditt barns onlineaktivitet på avstånd. Med FlexiSpy kan du spåra deras online -meddelandeaktivitet från olika sociala chatt -appar. Den innehåller nästan alla populära tjänster, inklusive Facebook, Kik, Line, WhatsApp och mycket mer. Du kan till och med lyssna på deras samtal, inspelningar och samtalsloggar. Trots detta kan du se webbläsaraktivitet, installerade appar, geofencing och mer. Det låter dig kontrollera foton, videor, kalendrar, bokmärken, etc.

 • Kompatibel med Android, iOS och PC.

iKeyMonitor

Du kan välja iKeyMonitor, en av de bästa sociala mediespionapparna för att övervaka en iPhone eller Android. Det är en kraftfull och lättanvänd föräldrakontrollapp till övervaka meddelandena och samtal från olika sociala appar. Det kan vara allt från Facebook, Snapchat, WeChat, WhatsApp och mer. iKeyMonitor är ett bra alternativ för att skydda dina barn mot rovdjur online, nätmobbning och andra hot på nätet. Förutom övervakning kan du ta kontroll över deras skärmtid. Det kommer att skydda dina barn från olämpligt och skadligt innehåll. Du kan spela in chattar som har angetts med den virtuella knappsatsen. iKeyMonitor hjälper dig att se skärmaktiviteterna som ett bildspel.

 • Kompatibel med Android och iOS.

Highster Mobile

Skaffa Highster Mobile för att se till att dina barn är säkra online. Det är den bästa sociala medier -spionappen för att hålla koll på din målenhet. Med Highster Mobile kan du spåra de sociala meddelandena från Facebook, Instagram, Snapchat och WhatsApp. Det är en pålitlig och pålitlig spionprogramvara som stöder ett stort antal sociala nätverksappar. Dessutom övervakar Highster Mobile textmeddelanden, GPS -plats, webbläsarhistorik, samtalsloggar och mer. Det är det säkraste verktyget för att hålla dina barn borta från cybermobbningar och olämpligt innehåll.

 • Kompatibel med Android och iOS.

XNSPY

Med XNSPY får du den mest avancerade lösningen för föräldrakontroll. Det är en dynamiskt övervakningsverktyg för att kontrollera dina barns sociala aktiviteter. XNSPY är en omfattande övervakningsapp för snabbmeddelanden för att läsa meddelandet och samtalsloggar. Den innehåller WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Tinder, Skype, Kik, etc. Du kan också komma åt samtalsloggar, textmeddelanden, kontakter och mer. Det låter dig också övervaka platsen, läsa e -postmeddelanden och fler onlineaktiviteter. Du kan spela in och lyssna på telefonsamtal och dess omgivning. Med XNSPY kan du se mediefiler som foton, videor, kalenderhändelser, keyloggers och mer.

 • Kompatibel med Android och iPhone.

Telefonist

Om du är orolig för ett barns sociala liv, välj sedan telefonist. Det är en av de bästa spionapparna för sociala medier för att övervaka smarttelefonen. Med Phonesheriff kan du kolla efter de skickade meddelandena genom en mängd sociala chatt -appar på Android och iOS. Förutom messengerloggar kan du söka efter samtalen. Det låter dig se deras mediefiler som foton och videor, GPS -plats, besökta webbplatser, kontakter, kalenderhändelser och mer. Du kan använda Phonesheriff till begränsa installationen av spel och appar. Det hjälper dig att filtrera appar, webbplatser, kontakter etc. Med svordomar får du veta om ditt barn använder oförskämda eller kränkande ord.

TheOneSpy

Att kolla in den sociala aktiviteten hos en målenhet är enkelt med TheOneSpy. Det är en av de bästa sociala mediespionapparna som föredras av många föräldrar. Du kan använda det här verktyget för att övervaka konversation, lösenord, media, etc. Några av de populära apparna som det spionerar inkluderar WhatsApp, Snapchat, Messenger, IMO, Viber och mer. Du kan kolla in enskilda meddelanden, appaktiviteter, etc. Det låter dig fjärrkontrollera mediefiler som foton, videor, dokument, etc. Med TheOneSpy kommer dina barn att vara borta från nätmobbning. Det kommer kontrollera sin digitala aktivitet på alla möjliga sätt och hjälpa dig att upptäcka ovanliga aktiviteter.

 • Kompatibel med Android, iOS, Mac och Windows.

uMobix

Ta kontroll över ditt barns mobilaktivitet med uMobix. Det är en av de bästa sociala mediespionapparna för att behålla kontrollen över hela telefonen. Du kan kolla efter meddelandena på sociala appar som Facebook, Instagram, WhatsApp och mer. uMobix låter dig övervaka deras onlinesamtal de gör med de sociala apparna. Förutom detta kommer du kolla deras kontaktlista, samtalsloggar, webbläsarhistorik, foton, videor etc. Det tar bara några minuter att installera, konfigurera och använda. Du får uppdateringar i realtid om målaktiviteterna var femte minut.

 • Kompatibel med Android och iOS.

Några fler sociala medier -spionappar

 • Bark
 • Familjens bana
 • MobiCip
 • TeenOrbit
 • TeenShield

Vår åsikt

Med rätt spionapp kommer du att kunna övervaka ditt barns digitala beteende. Det säkerställer att de är säkra på sociala medier och använder dem på rätt sätt. De appar som vi har listat här fungerar på majoriteten av de sociala apparna. Några av dem låter dig spionera på deras enhet utan någon installation.

Hoppas det här avsnittet är användbart för dig. Dela dina favoritappar på sociala medier som kommentarer. För mer användbara artiklar, följ oss på Facebook och Twitter.

0 Shares