Bästa spionapp för iPhone [No App or Jailbreak Needed]

0 Shares

Internet har blivit en obligatorisk sak i allas dagliga liv. Men det är inte alltid säkert, särskilt för barn och äldre. Det har många innehåll och alla har en stor chans att bli utsatt för det. Trots detta kunde vi också märka en ökning av de digitala brottsligheten. Som ett resultat kan barn uppleva övergrepp på nätet, nätmobbning, kroppsskam och mer. För att hålla ett öga på barnen och deras onlineaktiviteter har spionappar utvecklats. Förutom att skydda barn, syftar spionappar till skydda ditt företag samt personlig information. Det kan användas för att övervaka anställdas aktivitet och hans lojalitet gentemot företaget. Även om det finns många spionappar tillgängliga för olika plattformar, täcker detta avsnitt specifikt den bästa spionappen för iPhone.

Bästa spionapp för iPhone

Här är de bästa iPhone -spionapparna för föräldrakontroll eller medarbetarövervakning med en imponerande funktionsuppsättning.

FlexiSPY

Med FlexiSPY på iPhone är det enkelt och enkelt att övervaka dina nära och kära online -aktivitet. Oavsett om du är förälder eller arbetsgivare kan FlexiSPY spåra allt som händer på iPhone på distans. FlexiSPY är toppspion-app som spelar in samtal, meddelanden, foton, videor, enhetsplats och mer. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone som stöder inspelning av ett stort antal sociala nätverksappar. Dessutom kan den lyssna och spela in telefonen omkring, VoIP -samtal och mer. Du hittar om 150 funktioner med FlexiSPY och därmed ger den information som inga andra rivaler kan tillhandahålla. Det kräver att du jailbreak din iPhone men döljer spåren av jailbreak på iPhone. Så du kan spionera enhetsaktiviteten utan att användaren vet det.

  • Planer och priser: Lite ($ 29,95/månad) | Premium ($ 68/månad) | Extrem ($ 19,99/vecka)

mSpy

Föräldrakontroll är enkel med mSpy. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone till fjärrövervaka ett barns aktivitet. mSpy säkerställer att dina barn är säkra på internet. Du kan se deras samtalshistorik, skickade, mottagna och borttagna meddelanden. mSpy har avancerade övervakningsfunktioner som att spåra onlinemeddelanden, sociala medier, mediefiler och webbhistorik. Den stöder spårning av nuvarande GPS -plats av målenheten och dess platshistorik. Titta på webbläsarhistoriken och sökningar som gjorts i inkognitoläget. Visa installerade appar, e -postmeddelanden, textmeddelanden, anteckningar, kalenderaktivitet och mer. Det kräver jailbreak men du kan inte köpa någon jailbreak -version också.

  • Planer och priser: Basic ($ 29,99/månad) | Premium ($ 69,99/månad) | No-Jailbreak ($ ​​69,99/månad) | Dator ($ 29,99/månad)

iKeyMonitor

Ännu en bästa spionapp för iPhone innehåller iKeyMonitor. Föräldrar kan använda det här verktyget för att övervaka barnens iPhone. Det är en kraftfull och lättanvänd app för föräldrakontroll för att övervaka textmeddelanden, internethistorik, samtalsloggar och installerade appar. Dessutom kan du söka efter enhetens plats, kontakter, sociala meddelanden etc. iKeyMonitor låter dig skydda dina barn från nätmobbning, stalkersoch andra hot på nätet. Du kan kolla in deras aktivitet på internet och skydda dem från olämpligt innehåll. Med iKeyMonitor kan du ställa in tidsgränser för att blockera dina barns skärmtid.

  • Planer och priser: Free | Full ($ 29,16/mån)

Cocospy

Oavsett om du vill hålla ett öga på dina barn eller företag, kan du välja Cocospy. Det är den bästa spionappen för iPhone som låter dig fjärrövervaka utan att upptäckas. Spionera på iPhone -data inklusive sociala meddelanden, SMS, iMessage, samtalslogg, kontakter etc. Den registrerar mediefiler, kalenderposter, installerade appar, anteckningar, webbläsarhistorik och mer. Du behöver inte jailbreak eller ladda ner appar på iPhone för att använda Cocospy. Cocospys avancerade övervakningsfunktion inkluderar tittar på plats i realtid av målenheten. Du får GPS -plats, platsinmatning och utgångstider och mer.

  • Planer och priser: Familj ($ 99,99/månad) | Premium (10,83 $) | Företag ($ 399,99/mån)

Spyzie

Få avancerad mobilövervakning med Spyzie. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone som kräver ingen jailbreak. Du kan använda det här verktyget för att spåra allt på målenheten. Med Spyzie kan du kontrollera WhatsApp -meddelanden, Snapchat, Instagram, Messenger, surfhistorik, etc. Det är det mest kraftfull telefon spion app som ger varningar vid känslig information. Du kan till och med se tidslinjen, samtalsloggar, skärmdumpar, meddelanden, foton och mer. De nyckelloggare kommer att spela in all inmatningsinformation som ditt barn skriver på iPhone. Spyzie är baserat på molnet och du kan övervaka information om målenheten bara från webbläsaren.

  • Planer och priser: Pro ($ 49,99/månad) | Ultimate ($ 59,99/månad)

Highster Mobile

Övervaka målenhetens användares aktivitet bättre med Highster Mobile. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone. Du kan använda den för att övervaka din barn, arbetsgivare och dina personuppgifter. Det är den mest pålitliga telefonspionappen som spårar SMS, GPS -plats, samtalsloggar, webbläsarhistorik, iMessages, foto och video, etc. Highster Mobile stöder spårning av de mest populära sociala nätverksapploggarna inklusive Facebook, Snapchat, Skype, Twitter, och mer. Med smygkommandon, kommer du att kunna styra iPhone -kameran. Du kan se e -postmeddelanden, kalenderaktiviteter, installerade appar och mer annan enhetsinformation. Highster Mobile handlar om engångsbetalning och du får free uppgraderingar för livet. Det är ett pålitligt verktyg som inte kräver jailbreaking.

  • Planer och priser: Engångsbetalning | Basic ($ 29,99) | Pro ($ 69,99)

Vidarebefordra

Få Autoforward för att fjärrövervaka dina barn eller anställda. Det låter dig spåra mål -iPhone utan jailbreak. Autoforward säkerställer dig mest pålitligt sätt att övervaka målenheten utan att de vet. Det kommer att spela in textmeddelanden, iMessages, samtal, foton och videor. Du kan kolla in de installerade apparna, e-postmeddelanden, sociala medieplattformar, sökhistorik etc. Autoforward ger realtidsövervakning av iPhone och du kommer att kunna se även raderade filer. Du kan aktivera målenheten på avstånd för att ta avlägsna bilder. Den stöder fjärranstallering, blockera appar, övervaka körande appar och mer.

  • Planer och priser: Engångsbetalning | Basic ($ 29,99) | Pro ($ 69,99)

GuestSpy

Övervaka i hemlighet dina barns eller anställdas iPhone med GuestSpy. Det är den bästa spionappen för iPhone med massor av imponerande funktioner. GuestSpy stöder spårning av plats, meddelanden, samtal, kontakter och mer. Det spårar till och med meddelanden på sociala medier och samtal som på WhatsApp, Snapchat, Facebook och mer. Du kan spela in samtalen i realtid med hjälp av GuestSpy. Det kommer att ge varningar när måltelefonen byter SIM -kort. GuestSpy stannar odetekterbar och förblir dold. Således kommer målenhetsanvändaren att vara omedveten om din spionaktivitet.

  • Planer och priser: Standard (20,99 $/mån) | Premium ($ 24,99/månad) | Guld ($ 28,99/mån)

XNSPY

Att spåra din målenhet är enkelt med XNSPY. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone med kraftfulla funktioner. Med XNSPY kan du övervaka och spela in telefonsamtalsloggarna och kontakter med dina barn eller anställda. Det spårar textmeddelanden och chattar med WhatsApp, Skype, Line, Viber och mer. XNSPY visar mediefiler som delas över de sociala plattformarna. Det låter dig kontrollera platsen på målenheten på distans, e -postmeddelanden och andra onlineaktiviteter. Du kan titta på multimediefiler som foton och videor som sparats på iPhone. Keylogger för XNSPY kommer spela in alla knapptryckningar av snabbmeddelande -appar. Den är tillgänglig för jailbroken och icke-jailbroken iPhones.

  • Planer och priser: Free Spår | Premium ($ 8,33/månad)

Spymaster Pro

Du kan välja Spymaster Pro för att spionera på din älskade eller dina anställda. Det är en av de bästa spionapparna för iPhone till spåra innehållet på distans. Med Spymaster Pro kommer du att kunna spåra hela iPhone. Den innehåller samtal, meddelanden, sociala appar, webbläsarhistorik, e -postmeddelanden etc. Spymaster Pro -användare kan också titta på GPS-position i realtid av målenheten. Det är baserat på molnet och du kan titta på de inspelade funktionerna var som helst. Du kan till och med titta på det borttagna chattmeddelandet. Spymaster Pro fungerar i dolt läge helt och är tillgängligt från alla webbläsare.

  • Planer och priser: iPhone -paket ($ 67,99 för 3 månader)

Vår åsikt

Bland ett dussin spionappar är det vi har listat här exklusivt handplockade och testade. Du kommer att kunna titta på målenhetsaktiviteterna från kontrollpanelen direkt i webbläsaren. De kommer att döljas och dess existens kan inte spåras. Så du kommer att kunna spåra målenheten utan att låta användaren. Få av dem kräver jailbreaking medan andra kan installeras direkt.

Har du några förslag till oss från din sida? Släpp det som kommentarer. Besök oss på Facebook och Twitter för att läsa våra senaste artiklar.

0 Shares