Bästa stegräknare för Apple Watch för att spåra aktiviteter

0 Shares

Medicinska experter säger att alla på en dag måste ta minst 10 000 steg för att hålla sig friskare. Men du kan inte räkna antalet steg du tar på en dag helt själv. Det är här smarttelefonen och smartklockorna spelar in. Apple Watches är de bästa smartklockorna och spårar alla dina dagliga aktiviteter. I den här artikeln valde vi de bästa stegräknaren för Apple Watch för att räkna alla dina steg medan du springer eller går.

Lista över de bästa stegräknaren

Här är de bästa stegräknaren för Apple Watch:

  • Aktivitet
  • Stegräknare ++
  • Steg
  • Pacer
  • Fotspår
  • Stegvis stegräknare
  • Stepz
  • Accupedo
  • Spåra mina steg
  • Förbättra det

Techowns: Hur aktiverar du stegräknaren på Apple Watch?

Aktivitet

Aktivitet är den bästa stegräknaren för Apple Watch.

Aktivitetsappen är utvecklad av Apple och den bästa appen för att spåra alla dina dagliga aktiviteter. Appen kommer att övervaka dina aktiviteter som hur många sträckor du täckte under en dag, träningstid per dag, ståtid per dag, gångtempo, löptempo och naturligtvis antalet steg. Du kan få veckovisa rapporter om din aktivitet på din iPhone eller Apple Watch. Aktivitet är en av de avancerade och funktionsrika hälsoprogrammen i App Store. Appen är kompatibel med watchOS 2.2 och senare.

Appen är tillgänglig i App Store för free.

Stegräknare ++

Pedometer ++ är den ultimata stegräknaren.

I stegräknare ++ kan du spåra dina stegräkning dagligen och varje vecka. Appen är enbart koncentrerad på stegräkning ensam, det finns inga andra funktioner i appen. Men det gör att appen förbrukar mindre batteri och mer specifik data om steg. Om du vill kan du integrera den med appen Hälsa. Stegräknaren ++ mäter stegräkning, sträcka och puls. Appen har många anpassningsalternativ, du kan ändra tema, appikon och mer. Du kan också ange utmaningar och mål i appen.

Appen är tillgänglig för free.

Steg

Steps är en av de populära stegräknaren i App Store.

Med Steps -appen kan du spåra antalet steg exakt. Antalet steg som du har tagit visas på urtavlan eller iPhone utan andra oönskade detaljer. Om du vill ha mer information kan du växla till avsnittet Historik för att se alla dina tidigare aktiviteter. Det bästa med Steps är att det kommer att ändra temat beroende på hur många steg du har tagit. Du kan också ställa in mål i Steps -appen. Appen kan integreras i Health -appen för att kombinera dina steg.

Appen är tillgänglig för free i App Store.

Pacer

Pacer är en av de bästa stegräknaren för Apple Watch.

Med Pacer -appen kan du spåra dina steg, flygresor, kalorier och avstånd på en dag. Pacer kommer också att spåra din vikt och BMI och korrelera med dina dagliga aktiviteter. Det bästa med Pacer är att du kan ansluta till dina vänner och familjemedlemmar i appen och du kan jämföra dina steg med andra människor. Appen kommer att ställa in dagliga mål och planer enligt din gångförmåga. Pacer har betyget 4,9 av 5 i App Store.

Du kan installera appen för free.

Fotspår

Footsteps är en funktionsrik stegräknare-app.

Appen spårar alla dina promenader och löpningsaktiviteter. Fotspår -appen körs i bakgrunden när du börjar springa eller gå. Appen kan spåra aktiviteter som steg, promenadens eller löptidens längd, täckt sträcka och mängden förbrända kalorier. Det visar också data om din löp- eller gånghastighet dynamiskt. Appen är en av de lätta stegräknaren, den förbrukar bara 6,2 MB av ditt minne. Du kan installera appen på watchOS 3.2 och senare.

Appen kostar $ 1,99.

Stegvis stegräknare

Stegvis stegräknare är en av de bästa stegräknaren för Apple Watch.

Appen är utvecklad enbart för stegräkningsändamål som stegräknare ++. Stegvis stegräknare kommer att spåra dina steg, sträcka, körtid och gångtid, rörelsehastighet och förbrända kalorier. På fliken Historik kan du kontrollera hur många steg du gör i månadsvis. Om du vill kan du aktivera motivationsmeddelanden. Appen är kompatibel med watchOS 4.0 och senare. Du kan också integrera appen Stepwise Pedometer med appen Health för bättre noggrannhet.

Appen är tillgänglig för free.

Stepz

Stepz är en av de bästa stegräknaren för Apple Watch.

Det är en enkel stegräknare -app som spårar dina promenader och löpningar med största noggrannhet. Appen kan lagra alla dina tidigare aktiviteter och du kan se dem när du behöver dem. Stepz kan lagra stegräkningar till ett år. Förutom stegräkning kan Stepz också ge information som täckt sträcka, klättrade golv och mer. Du kan ställa in mål i appen. Precis som Pacer kan du också ansluta till dina vänner i appen och dela data mellan dem.

Appen är tillgänglig för free.

Accupedo

Accupedo är en av de bästa stegräknaren för Apple Watch.

Det är en av de enklaste apparna att använda. Appen kommer att övervaka dina steg, förbrända kalorier, gång eller löpt sträcka och total tid. När du sätter upp mål i appen skickas det motiverande aviseringar tills du är klar med ditt mål. Appen kommer också att komma åt GPS -platsen för dina löp-, promenader och cykelaktiviteter. Du kan generera rapporter för dag, vecka, månad och år. Appen har ett betyg på 4,7 av 5 stjärnor i App Store.

Appen är tillgänglig för free. Det har också en månatlig prenumeration som kostar $ 1,99.

Spåra mina steg

Track My Steps är en av de mest använda stegräknaren i App Store.

När du har installerat appen kommer den att spåra alla dina promenader och löpningsaktiviteter. Du behöver inte aktivera appen, appen räknar dina steg när du bär Apple Watch eller har din iPhone med dig. Track My Steps har det moderna användargränssnittet som tydligt visar hur många steg som helst utan störningar. Du kan också sätta dina mål och motivera dig själv att springa eller gå mer. Appen är kompatibel med watchOS 2.2 och senare.

Appen är tillgänglig för free.

Förbättra det

Step It Up är en av de bästa stegräknaren för Apple Watch.

Appen kommer att spåra alla dina vanliga gångaktiviteter som stegräkning, sträcka som körts, flygningar klättrade och kaloriförbränning. Appen har en specifik funktion som kallas Standometer, som visar dig den totala tiden du står på en dag eller vecka. Alla dina tidigare data lagras och du kan se dem genom att välja valfritt slumpmässigt datum. Liksom de flesta appar kan du sätta upp mål och motivera dig själv att gå eller springa mer. Appen kan också spåra din vikt och BMI -data.

Appen är tillgänglig för free.

Det här är de bästa stegräknaren för Apple Watch och iPhones. Använd någon av dessa appar och spåra dina stegantal. Håll dig frisk och frisk. Dela din maximala stegräkning i kommentarsfältet.

Följ våra sociala medieprofiler, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar om Apple Watch.

0 Shares