Bästa tapetappar för Android [Both Free & Paid]

0 Shares

Bakgrundsbilder är en som gör vår telefon unik och annorlunda än andra. Många har svårt att hitta en perfekt tapet för sina telefoner och gör en webbsökning för att hitta den som de gillar. Det är svårt att hitta en perfekt som du letar efter, eftersom du kanske inte får en bild med bra bildkvalitet, den kan innehålla vattenmärken etc. Så vi har kommit fram till några av de bästa tapetapparna för Android för att göra det mesta av din skärm med vackra tapeter.

Bästa tapetappar för Android

Notera: Apperna som nämns nedan är i ingen särskild ordning och baserade på vad vi använde. Tittarna kan ladda ner alla applikationer som passar din beskrivning.

  • Google Bakgrundsbilder
  • Zedge ™ Bakgrundsbilder och ringsignaler
  • Bakgrund HD (Bakgrundsbilder)
  • Unik tapet – Wall X
  • Walli – 4K, HD bakgrundsbilder och bakgrunder
  • Amoled Pro bakgrundsbilder
  • Tapet
  • Sphaera – 4K, HD kartbakgrunder och bakgrunder
  • Abstruct – Bakgrundsbilder i 4K
  • Muzei Live Wallpaper

Google Bakgrundsbilder

Google Bakgrundsbilder är en av de mest nedladdade tapeterna. De kan användas för att lägga till bakgrundsbilder från vår egen enhet för att passa och anpassa sig till vår skärm. De har också miljontals bilder av hög kvalitet, bilder från Google Earth-samlingen, natursköna landskap från Google+ och mer. De kan också ställa in en annan bakgrundsbild för låsskärm och startskärm. Den kan ställa in dagliga uppfriskande tapeter. De har ett brett spektrum av kategorier i den.

Nedladdningar – 100M+

Betyg – 4,1 (av 122 785 användare)

Köp inom appen – Free

Zedge bakgrundsbilder och ringsignaler

Zedge Wallpapers är en tapetapp som har massor av tapeter på varje kategori. Alla tapeter finns i HD och passar perfekt på din telefon. Du kan redigera tapeten som finns i den. Du kan också skapa din egen tapet från början och dela den bland andra. De har premiuminnehåll för betalda användare med tusentals begåvade skapare som laddar upp bakgrundsbilder i den. Vi kan söka efter vad som helst och kan få bakgrundsbilder till det. Förutom bakgrundsbilder har de också ringsignaler, larm och aviseringar.

Nedladdningar – 100M+

Recension – 4,5 (av 8 miljoner användare)

Inköp i app-$ 0,99-$ 19,99 per artikel (tillgängligt för free med annonser)

Bakgrund HD (Bakgrundsbilder)

Bakgrund HD är en av de bästa tapetapparna för Android med miljontals användare. De har ett stort utbud av tapeter i flera kategorier. Den har mycket attraktiv högkvalitativ bakgrund i den. De har också levande tapeter och unika bakgrundsbilder för levande klockor. De har tjänster som en feed, profil, marknadsföra, ladda upp där du kan skapa en profil och ladda upp din egen kreativa tapet som ska säljas på onlinemarknaden i bakgrunden HD -app.

Nedladdningar – 100M+

Betyg – 4,5 (av 2 miljoner användare)

Inköp i app-$ 0,99-$ 21,99 per artikel (tillgängligt för free med annonser)

Unik tapet – Wall X

Unik tapet – Wall X är en applikation för tapeter med några unika tapeter i den. De har cirka 27 kategorier under vilka tapeter finns tillgängliga. De tillhandahåller endast en samling HD- och 4K -bakgrundsbilder. Denna applikation visar tapeter som passar storleken på vår skärm. Det låter oss spara batteri, internettrafik och använda appen med maximal hastighet utan att förlora bildkvaliteten. De stöder också mörkt läge.

Nedladdningar – 1M+

Recensioner – 4,6 (av 19k användare)

Köp inom appen – Free

Walli – 4K, HD bakgrundsbilder och bakgrunder

Walli är en tapetapplikation med flera funktioner i den. Den har ett stort urval av tapeter på olika teman. De har tapeter på olika telefonstorlekar. I walli kan du skapa en spellista för tapeter så att den ändrar tapeten automatiskt. Du kan skapa dina egna tapeter genom vilka du kan tjäna pengar och erkännande för ditt arbete.

Nedladdningar – 10M+

Recensioner – 4,7 (Av 772 000 användare)

Inköp i app-$ 0,99-$ 10,99 per objekt (tillgängligt för free med annonser)

Amoled Pro bakgrundsbilder

Amoled Pro Wallpaper är en av de bäst betalda tapetapparna för Android med en förstklassig samling tapeter i den. De har tapeter med HD och 4K -kvalitet. De ger de detaljer som finns tillgängliga i tapeten och även färgpaletten på tapeterna. De har automatisk tapetväxlare med musikstöd i den. Dessa AMOLED -tapeter är speciellt utformade för batterisparande ändamål.

Nedladdningar – 50K+

Recensioner – 3.0 (av 1k användare)

Inköp i app-$ 0,99-$ 7,99 per artikel (Inte för Free)

Tapet

Tapet är ett tapetgenererande program. Alla tapeter genereras med matematisk funktion med högsta möjliga kvalitet för vår enhet. Mönster skapas och läggs till i varje ny version av programmet. Varje mönster kan generera miljarder unika tapeter. De har sin egen widget från vilken tapeten kan ändras. De kan till och med skapa en parallaxeffekt.

Nedladdningar – 1M+

Recensioner – 4,6 (av 70 000 användare)

Inköp i app-$ 1,99-$ 19,99 per artikel (tillgänglig för free med annonser)

Sphaera – 4K, HD kartbakgrunder och bakgrunder

Sphaera är en app för Amoled- och OLED -tapeter. Du kan skapa tapeter för kartor över vilken stad som helst. De har över 30+ kartdesigner i den, du kan söka på platsen du behöver och anpassa den genom att luta, zooma och rotera. De finns i många olika storlekar från 1080p, 2K till 4K.

Nedladdningar – 5K+

Recensioner – 4.3 (Av 143 användare)

In-app köp-$ 0,99 (Inte för free)

Abstruct – Bakgrundsbilder i 4K

Abstruct är den officiella tapetappen som gjorts av den prisbelönta Oneplus Wallpaper-konstnären. Du kan få över 300 exklusiva tapeter i den. De har en stor samling tapeter under kategorin abstrakt.

Nedladdningar – 500k+

Omdömen – 4.5 (Av 6k recensioner)

Inköp i app-1,99 dollar per objekt (inte för Free)

Muzei Live Wallpaper

Muzei är en live wallpaper -app för Android. Vi kan också redigera tapeten genom att suddas, dimmas och läggas till en grå effekt. Muzei funktion för automatisk bakgrundsbild kan användas för att byta bilder automatiskt under en viss tidsperiod. Detta Muzei -stöd användes också av flera andra applikationer för dess automatiska tapetbyte.

Nedladdningar – 1M+

Recensioner – 4.2 (Av 4.9k användare)

Köp inom appen – Free

Vår åsikt

Det här är några av tapetprogrammen för Android och om vi hade lämnat någon app, låt oss veta i vårt kommentarsfält nedan. Håll kontakten med oss Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares