Bästa TV -fjärranslutna appar för Android för att styra din smart -TV

0 Shares

Den enorma teknikutvecklingen hjälper dig att modernisera ditt hem med avancerade verktyg. Smart TV är ett bra sätt att få oändlig underhållning hemma. Alla smart -TV -enheter kräver en fjärrkontroll för att styra och styra enhetsfunktioner. Förutom smarta fjärrkontroller kan de mobila fjärrapparna låta dig utföra dina TV -funktioner och hjälpa dig att enkelt växla mellan streamingtjänster. Fjärrapparna gör din smartphone till en fjärrkontroll som gör att du kan ta kontroll över din hemunderhållning. Dessutom är fjärrapparna extremt användarvänliga och har möjlighet att använda den inbyggda IR-blastern på din telefon för att överföra signaler. Från utbudet av olika fjärrappar, här är de bästa TV -fjärrapparna för Android för att styra dina smarta TV -apparater och andra hemenheter.

Bästa TV -fjärranslutna appar för Android

Det finns olika smart -tv -märken som är bekväma med mobila fjärrappar för att komma åt dess funktioner. Följande är några av de bästa fjärrapparna som finns.

Google Home

Google Home är en enkel att installera och använda fjärr -TV -app för Android för att anpassa din hemautomation och styra AV -enheter. Det är en effektiv fjärrkontrollapp från Google som för närvarande stöder alla Google-drivna enheter. Det är en välbekant app som fungerar snabbare än en TV -fjärrkontroll. Google Home är en free app för att utföra alla funktioner, men du kan inte justera TV -volymen. Din telefonvolym återspeglas på TV: n. Det fungerar felfritt utan ofullkomlighet, och du kan enkelt kasta din mobilskärm till din TV -skärm via den här fjärrappen.

AnyMote

Anymote är en universell fjärrapp som styr alla dina IR -stödda enheter. Detta är en av de välutrustade TV-fjärrprogrammen för Android som är helt anpassningsbar. Du kan ordna om fjärrknappen, ändra färg, textikoner och många fler. Den är inbyggd med ett fantastiskt gränssnitt som har GPS-integration och WiFi-stöd. Anymote är tillgänglig för free och i betalda versioner. De free versionen av appen kommer med standardannonsstöd och begränsade funktioner.

Peel Smart Remote

Peel är en av de populära fjärrapparna för att styra alla ledande smart -tv -märken. Förutom smart -TV har du tillgång till olika kabel- och satellit -TV -tjänster. Peel -praktisk teknik levereras med IR -blaster och har också WiFi -integration för att styra din enhet utan WiFi. Men med WiFi kan du bara styra några smarta TV -apparater. Den här appens verktyg kommer att förbättra din hemunderhållningsupplevelse eftersom den låter dig anpassa ditt trendiga medieinnehåll och låter dig även casta YouTube -appen till strömmande enheter. Dessutom stöder den röstassistent för att komma åt smart -tv -funktioner.

Android TV fjärrkontroll

Android TV Remote är verkligen en mycket användbar app för din Android TV. Det är en lätt att installera app officiellt tillgänglig på Google Play Store och App Store. Det erbjuder både D-pad och touchpad-läge, du kan växla mellan lägena beroende på vad du föredrar. Dessutom kan du ansluta din TV med appen via WiFi eller Bluetooth och ge Google -assistenten åtkomst till dina funktioner. När du använder detta fungerar din telefon eller iPad -tangentbord som ett TV -tangentbord för att mata in dina kommandon.

Amazon Fire TV -app

Amazon Fire TV -appen lanserades av Amazon för att komma åt funktionerna och styra din Fire TV Stick. Det är en free app att installera från Google Play Store och Apple App Store. Appgränssnittet har alla funktioner i den ursprungliga fjärrkontrollen som följer med Firestick. För att komma åt detta måste du logga in med ditt Amazon -konto som användes för din Firestick. Denna app erbjuder tangentbordsinmatning, röstsökning för att styra dina streamingtjänster.

Twione -Universal TV Remote

Twinoe är en free TV -fjärrapp för Android som fungerar perfekt på olika smart -TV -enheter. Du kan använda den här appen var som helst för att styra din TV, kabelbox och satellit -TV -box och många fler med din smartphone. Twione verkar vara en användarvänlig app med minimalistisk design och enkelt gränssnitt. Dessutom har den här appen en Fix -knapp för att avsluta felen och problemen med dess funktioner. Det är särskilt en lätt app som kan installeras på några sekunder. Det ger alla viktiga saker för att få en bättre streamingupplevelse. En av nackdelarna med den här appen är att den stöds av annonser, men den är inte så irriterande.

Yast

Yast är en snabb och funktionsrik app som drivs av Kodi som fungerar effektivt på alla dina underhållningsenheter. Den är designad med ett modernt och intuitivt gränssnitt med gränslösa optimeringsfunktioner. Denna app är väl integrerad med Kodi, Plex, Jellyfin -server, Emby, Google Chromecast, Firestick, Roku, AirPlay och flera smarta TV -märken. Dessutom kan du casta innehållet på din smartphone eller surfplatta till din stora skärm utan ytterligare installation. Det är en gynnsam fjärrapp som har alternativet Cloud Save som låter dig säkerhetskopiera och återställa dina inställningar och kommandon när du vill. Förutom detta är appen inbyggd med en intern ljudspelare som har förmågan att hantera flera codecs.

Mi fjärrkontroll

Mi Fjärrkontroll är en universell fjärrapp som låter dig styra och komma åt alla typer av underhållningsenheter. Den har ett rent gränssnitt för att styra din smart -TV, precis som en riktig fjärrenhet. Denna app är ett bra alternativ till en praktisk fjärrkontroll eftersom nästan alla TV -märken enkelt kan anslutas med denna app. Mi Remote -appen möjliggör snabb växling och säker service som levereras med starka protokoll för att ansluta andra smarta TV -apparater via WiFi. I själva verket är den här appen väl kompatibel med smartphones med infraröd blaster. Det är en inbyggd app på alla Mi-smartphones.

Enad TV

Unified TV är värt att använda fjärrkontrollsappar för att komma åt alla smart -TV -appar på ett ställe. Du kommer att kunna lägga till och använda mer än 80 enheter från de mest populära märkena och är också kompatibel med dina TV-boxar, spelkonsoler, streaming-enheter och många fler. Du kan enkelt skapa en genväg för startskärmen för snabbåtgärder. Det är en av de pålitliga TV -fjärrapparna för Android med automatisk IR -enhetsdetektering och låter dig också anpassa din fjärrkontroll utifrån dina preferenser. Men Unified TV är helt och hållet en kostnadseffektiv fjärrapp med en återbetalningsbar möjlighet.

SÄKER

SURE är ett smart hem och en universell TV -fjärrapp som är utformad för att utföra flera funktioner. Det har inbyggt röststyrningsstöd för att utföra dina handlingar och styra dina enheter, så du är det free från besväret med att använda knappar. Dessutom integreras det sömlöst med mediaspelare för att strömma videor och musikformat. Dessutom gör det det möjligt för dig att bläddra och direkt casta ditt telefoninnehåll till TV -skärmen för vilka inga ytterligare krav krävs. Den har ett alternativ att välja mellan en smart fjärrkontroll eller traditionell fjärrkontroll för din enhet. Innan du lägger till en lämplig fjärrkontroll måste du välja märke och kontrollera om den är kompatibel eller inte.

För att avsluta

Alla ovanstående appar är pålitliga och pålitliga Smart TV -fjärrappar för Android för att ersätta dina fjärrkontroller för att driva din hemunderhållning. Det här är alla välanpassade appar som har förmånen att styra din smart-TV med din röst. En effektiv fjärrapp på en smartphone erbjuder alla bra saker för att få problem-free tillgång.

Vilken är din favoritapp från listan och varför? Lämna en kommentar nedan. Följ oss på Facebook och Twitter för fler uppdateringar.

0 Shares