Bästa väderappar för Android 2021

0 Shares

Att få väderrapporter om någon specifik plats var endast möjlig genom nyheter för år sedan. Men med väderapparna har saker förändrats. Nästan alla med en smartphone kan få omedelbara detaljer om klimatförhållandena på vilken plats som helst. Att veta väderförhållande är viktigt av många skäl. Till exempel kan du planera din dag eller resa bättre för att rädda dig själv från regn, storm och andra klimatförhållanden. Allt som krävs är en Internet anslutning och du kommer att kunna veta det aktuella vädret. Några av väderapparna ger en väderrapport i upp till en vecka och månad. Här i det här inlägget introducerar vi de bästa väderapparna för Android -plattformen. Ta en titt på alla de bästa väderapparna för Android och välj din favorit.

Bästa väderappar för Android

Nedan är de bästa väderapparna för Android:

AccuWeather

Med AccuWeather får du liveprognoser för olika klimatförhållanden. Väderprognosen som ges av denna app är inte bara korrekt utan är också överlägsen. Det kommer att ge dig varningar i realtid, vädervarningar, snövarningar, radar etc. AccuWeather ger livevarningar och väderprognoser. Det ger vardagstemperatur i detalj. Denna väderapp ger dig en lokal prognos för olika platser. Du kan till och med kontrollera vädret i upp till 15 dagar i förväg och väderradar för varje minut. AccuWeather är free och du kan till och med köpa den för $ 2,99. Det är också en av de bästa väderapparna för iPhone.

Underjordiskt väder

Upptäck rätt väderförhållanden för din plats från Android med Weather Underground -appen. Det ger realtid och hyperlokal väderprognos som nyheter och uppdateringar. Weather Underground ger dig det lokala väderförhållandet för dina lokala och personliga väderstationer. Utöver detta kommer det att ge dig en sammanfattning av prognosen varje timme och dag för 10 dagar. Det kommer att ge dig andra geografiska data som luftkvalitet, influensautbrott, solnedgång, soluppgång, UV -index, etc. Med ljus och mörkt läge får du anpassad väderupplevelse på din Android. Genom att ställa in NOAA -vädervarningar får du varningar för regn, sken och mikroklimat.

Väder Kanalen

Håll dig uppdaterad om alla väderförhållanden på Android med appen Weather Channel. Det kommer att ge dig en live radar uppdatering och lokala väderförhållanden. Den personliga väderkartan ger daglig lokal väderkarta tillsammans med temperaturinformation. Den har levande radar, snöspårare, smarta videor etc. Du kan spåra vintervädervarningar med snö -GPS. Med push -aviseringarna får du aviseringar i realtid för alla typer av väderförhållanden. Håll dig förberedd under extrema väderhändelser som livevarningar. Weather Channel -appen är free och är tillgänglig för $ 3,99.

1Väder

Få exakt väderprognos på din Android -telefon med 1Weather -appen. Det är en funktionspackad väderapp med ren och modern design. Du får fördjupade prognosdetaljer som temperatur, nederbörd, soluppgång, solnedgång, radar etc. 1Weather visar miljontals platser över hela världen med 12-veckors precisionsgjutning. Det ger timliga, detaljerade och utökade prognoser. Android -användare kan anpassa väder temat bakgrunder. Användare kan spara flera platser. Framför allt kan du dela väderinformation via e -post, twitter och mer. Det är en free app och är tillgänglig för $ 1,99.

NOAA Väder

Med NOAA Weather på Android får du väderinformation i realtid. Denna väderapp är enkel att använda och ger exakta väderförhållanden med detaljerad tunnelbanainformation du behöver veta. Du kan anpassa din väderrapport enligt dina behov, till exempel att välja den information du vill få. Det kommer att ge push -meddelanden för översvämningsvarningar, snöstormar, tornado, etc, utan att öppna appen. NOAA Weather hjälper dig att förbereda dig för alla väderförhållanden som kraftiga regn, storm, snö, etc. Du kan utforska världens väder på en interaktiv karta eller söka efter platser för att hitta vädret. Med anpassningsbar widget, kan du se liveuppdaterad väderinformation högst upp på Android-skärmen. Det är free och dess premiumplan kostar 41,99.

RadarScope

De väderentusiaster och meteorologer kan använda RadarScope för att få radardetaljer på professionell nivå. Den visar dig Nexrad Level 3 och superupplösta radardata i detalj. Utöver detta får du detaljer om tornado, blixtflod, åskväder, specialmarin, etc. Du får den senaste hastigheten, reflektiviteten, dubbelpolarisationen, blixtflödet etc. Bläddra efter aktiva varningar, se dess detaljer, zooma för att se varningen på kartan. Med RadarScope kan du se sanna radiala väderradardata. Dess premiumplan är tillgänglig för $ 10.

Mörk himmel

Få en läglig väderprognos med Dark Sky på Android. Det är en av de bästa väderapparna för Android. Väderprognosen är mest exakt och du vet när det kommer att regna och sluta. Den ger fullständig 24-timmarsprognos och en 7-dagarsprognos med fullständiga detaljer för flera sparade platser. Hitta den aktuella temperaturen på telefonens statusfält och svep nedåt för att leta efter hela prognosen. Med widgetarna får du det aktuella tillståndet, den dagliga sammanfattningen, nästa timmes regn, etc. Med de fantastiska kartorna kan du utforska vädret i det förflutna eller för framtiden.

Vädret idag

En lättanvänd väderapp som ger den mest exakta väderprognosen är Today Weather. Det kommer att ge en pålitlig och korrekt väderrapport med över 10 datakällor. De användarvänligt gränssnitt låter dig enkelt se väderinformationen. Det kommer att visa dig klimatförhållandet för dagen och du kan planera resan. Du kommer också att lära känna andra detaljer som luftkvalitet, pollenantal och UV -index. Idag visar Weather on Android detaljerna som soluppgång, solnedgång och fullmåne. Få varningar för kraftigt regn, snö, storm, åska, etc. Med radarn kan du lokalisera nederbörd, beräkna dess rörelse, förutse framtida position, uppskatta dess typ och mer. Idag är vädret free medan det är premium plan börjar på $ 4,99.

Morot Väder

En kraftfull väderapp tillgänglig för Android -plattformen inkluderar CARROT Weather. Det kommer att ge dig detaljerad och korrekt väderinformation för din plats. Tillsammans med detta får du snabb åtkomst till aktuella, dagliga och timprognoser. Du kan använda det här verktyget för att se vädret på vilken plats som helst för senaste 70 åren och 10 år framöver. Genom att lägga till anpassningswidgeten kommer din startskärm att visa dig väderprognosen. Det är en minimalistisk väderapp med 32 hemliga platser som pyramider, måne, Tjernobyl, etc. CARROT Weather is free och dess pris börjar från $ 1,99.

WeatherBug

Du får både lokal och nationell väderprognos med WeatherBug. Det är en av de bästa väderapparna för Android som ger snabbaste vädervarningar. Du kommer att få realtidsväder exakt för varje timme och upp till 10 dagar. Med WeatherBug på Android kan du utforska 18 väderkartor inklusive UV, satellit, nederbörd, vindkylning, dopplerradar, etc. Det kommer också att ge detaljer som pollenantal, värmeindex, luftkvalitet och mer. Håll dig uppdaterad om vädernyheter, lokala förhållanden, etc. Det är free och dess premiumplan börjar med $ 19,99.

Vår åsikt

Det är inget fel att leta efter vädret utanför innan du planerar din dag. Vi ser till att alla de bästa väderapparna kommer att ge dig uppdaterade detaljer om det förändrade väderförhållandet direkt på din Android -enhet. Alla är tillgängliga för free och du kan välja annons-free version och ytterligare funktioner genom att få premiumversionen.

Dela oss som är din favorit väderapp som kommentarer. Vi uppskattar också din feedback och förslag. För fler sådana artiklar uppdateringar, hålla kontakten med oss ​​via Facebook och Twitter.

0 Shares