Bästa videoomvandlare för Windows 10 år 2021

0 Shares

Windows 10-plattformen är en användarvänlig plattform med vilken man kan installera valfritt antal appar och spel från valfri källa förutom Microsoft Store. Windows 10 -datorer är enheterna där du kan göra vad som helst utan några begränsningar. Det bästa med Windows 10 är möjligheten att spela upp alla format på videofilerna. Om du är den som använder smartphones för att titta på filmer och serier kan du inte spela upp något specifikt videofilformat. Att konvertera en 3 timmar lång film på en smartphone tar mycket tid, istället kan du installera videokonverteringsappar på Windows 10 och konvertera till valfritt format du kan. I den här artikeln har vi valt de bästa videoomvandlarna för Windows 10 för att omkoda alla typer av videoformat till ett format som stöds.

Lista över bästa videoomvandlare för Windows 10

  • VLC
  • DivX -omvandlare
  • Vilken som helst videoomvandlare
  • UniCoverter
  • Handbroms
  • Free Video Converter
  • NCH ​​Prism
  • AVS Video Converter
  • MediaCoder
  • Koda HD

VLC

VLC Media Player är en funktionsrik mediaspelare.

Den största fördelen med VLC Media Player är att spelaren stöder alla videofilformat så att du kan konvertera videofilen till vilket format du vill. Följ kommandot Media -> Convert/Save för att konvertera video till önskat videoformat. Den har över 19 videofilformat som du kan konvertera till. Det är en av de få Windows 10 -videokonverteringsprogram som inte har några vattenmärken. VLC Media Player är den bästa videoomvandlaren för Windows 10.

Ansökan är tillgänglig för free.

DivX -omvandlare

DivX Converter är en av de populära videoomvandlarna för Windows 10.

I DivX Converter kan du bara dra och släppa och konvertera videoformatet för filen. Omvandlarens arbete och användargränssnitt är mycket enkelt och vem som helst kan enkelt konvertera en videofil. Den har filformat som stöder Apple -enheter. Den utmärkta funktionen i DivX Converter är möjligheten att konvertera videor från molnet och spara den konverterade videon till molntjänsten igen. Det är en av de enkla men ändå avancerade videoomvandlare för Windows 10.

Det har båda free och betalda versioner. Den betalda versionen kostar 19,99 dollar för en livstid.

Vilken som helst videoomvandlare

Any Video Converter är en av de kraftfulla videoomvandlarna för Windows 10 -plattformar.

Det är en av de snabba videoomvandlarna. Alla videokonverterare har möjlighet att enkelt köra 4K Ultra HD -videor. Annat än videokonvertering kan verktyget också användas som och YouTube -nedladdare, videoredigerare, spela in videor och många fler. Det är en allsidig videospelarapplikation som VLC. Programvaran är också tillgänglig för Mac. Programmet har över 200 videofilformat att konvertera till och har stöd för NVIDIA NVENX -omkodningsacceleration.

Liksom DivX Converter har den både en free och betalda versioner. Den betalda versionen kostar $ 49,95 för livstids åtkomst.

UniConverter

Wondershare är en av användar-favoritplattformarna i kategorin videoredigering.

UniConverter av Wondershare är en kraftfull och funktionsrik videoomvandlare för Windows 10. Den har över 1000 format för att konvertera dina videofiler. Förutom videokonverteringar kan verktyget också användas för att ladda ner videor från online, komprimera videofiler, redigera videor och mycket mer. Du kan lägga till specialeffekter, vattenstämplar, undertexter, ljud till din videofil. Den har också en inbyggd skärminspelare. Om du hittar problem med att använda programmet kan du använda guiden som finns på deras webbplats för omedelbar hjälp.

Det finns två versioner tillgängliga, free och betalade. Pro -versionen kostar $ 59,95 för livstids åtkomst.

Handbroms

HandBrake är en öppen källkod för video-omkodning som är tillgänglig för Windows 10.

I HandBrake kan du konvertera videofiler till format som stöds av de flesta smarta enheter. Förutom videokonvertering kan du också använda programmet för ljudkonvertering. Den har alla populära videoformat som MP4, MKV, H.264, MPEG och mycket mer. Programmet är tillgängligt för Windows-, Mac- och Linux -plattformar. HandBrake är en av de enkla videoomvandlarna med minimala funktioner och verktyg. Det är den bästa videoomvandlaren för nybörjare.

HandBrake är tillgänglig för free.

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter är en av de bästa videoomvandlarna för Windows 10.

Verktyget används av många användare runt om i världen. Den erbjuder mer än 500 filformat att arbeta med. Det bästa med Freemake Video Converter är att du kan välja utmatningsenhet medan du konverterar så att du kan komma åt videofilen på den angivna enheten. Verktyget har möjlighet att konvertera 4K -videofiler, trimma och gå med i videor, ladda ner videor från YouTube, lägga till undertexter till en video och mycket mer. Verktygen är endast tillgängliga för Windows 10, med andra ord, det är en speciellt finjusterad för Windows-plattformen.

Den är tillgänglig för free.

NCH ​​Prism

NCH ​​Prism är en av de bästa videoomvandlarna för Windows 10.

I NCH Prism kan du konvertera videofilen till valfritt filformat. Det bästa med NCH Prism är att du kan göra batchkonverteringen med snabbare hastigheter. Verktyget låter dig redigera inställningar som bildhastigheter, ändra upplösning, storlek för utdatafiler och mycket mer. Det är en av de avancerade applikationerna för videoomvandlare. Du kan också få se förhandsgranskningen av konverteringen så att du vet vad du gör. Förutom konvertering finns också videoredigeringsfunktioner.

Den är tillgänglig för free.

AVS Video Converter

AVS Video Converter är ett populärt videokonverteringsprogram.

I AVS Video Converter kan du konvertera videofilen till alla populära videofilformat som MP4, MPEG, H.264, H.263, FLV och mer. Redigeringsalternativ som specialeffekter, undertexter, trimning är också tillgängliga. I utmatningsformatet kan du välja enheten så att videofilen kommer åt på den specifika enheten. Programmet kommer att använda hårdvaruacceleration för videoavkodning, så du får snabbare konverteringshastigheter. Om du vill kan du ändra språk för verktyget, 12 språk är tillgängliga.

Verktyget är tillgängligt för free.

MediaCoder

MediaCoder är en av de mest använda videoomvandlarna i Windows 10-plattformarna.

Verktyget har alla populära videofilformat som H.264, H.265, MP4, MPEG och mer. För en snabbare konvertering använder programvaran GPU -bearbetning. Du hittar många omkodningsparametrar för finjustering av videon. Det bästa med MediaCoder är den segmentella videokodningsfunktionen som låter dig konvertera en specifik del av en videofil. Förutom videokonvertering finns också videokomprimering och videoredigering.

MediaCoder är tillgängligt för free.

Koda HD

EncodeHD är en av de populära videoomvandlarna för Windows 10 -plattformar.

Det är ett enkelt videokonverteringsverktyg tillgängligt för Windows 10. EncodeHD är ett lätt verktyg som endast förbrukar 12 MB av ditt PC-minne. De tillgängliga formaten är MPEG4 och H.264 som är de populära videoformaten. Det är den bästa applikationen för nybörjare och de som inte behöver avancerade funktioner. Verktyget kan bara användas endast för konverteringsändamål och det finns inga funktioner för att redigera eller komprimera videorna. EncodeHD är endast tillgängligt för Windows 10.

Du kan ladda ner verktyget för free.

Vår åsikt

Det här är de bästa videoomvandlare som finns tillgängliga för Windows 10. Konvertera videorna till format som stöds och titta på dem på din dator eller smartphone. Kommentera din favoritvideokonverterare i kommentarsfältet nedan.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler nyheter om teknikindustrin.

0 Shares