Bästa VPN för Chromecast 2021 för att strömma säkert

0 Shares

Enheter som har tillgång till internet måste skyddas med VPN och detta har blivit så viktigt i dessa dagar. Detta gäller samma sak för Chromecast också. Även om du inte kan installera VPN på Chromecast -enheten kan du skydda enhetens internetanslutning. Chromecast fungerar på internet antingen via WiFi -anslutning eller ethernet -kabel. Genom att installera ett VPN på enheten som tillhandahåller internetanslutning till Chromecast kan du skydda din Chromecast -enhet mot säkerhetshot. Vi har valt de bästa VPN: erna för Chromecast för obegränsad strömning och för att skydda din integritet.

De flesta av oss använder Chromecast för strömmande ändamål. Så, free VPN är inte tillräckligt kraftfulla för att komma åt det begränsade innehållet. Vi föreslår att du väljer någon av de premium -VPN: er som anges nedan.

Lista över bästa VPN för Chromecast

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • SurfShark VPN
  • ProtonVPN
  • CyberGhost VPN
  • TunnelBear VPN
  • StrongVPN
  • VyprVPN
  • Norton Secure VPN
  • Hotspot Shield

NordVPN

NordVPN är den mest föredragna VPN för alla enheter.

VPN: n har service i 59 länder och har ett serverantal på 5704. Krypteringsprotokollen och säkerhetsalgoritmerna är de mest avancerade. NordVPN använder kryptering av militär kvalitet för att hålla dina data säkra. Med NordVPN kan du kringgå alla streamingplattforms geografiska begränsningar som Netflix, HBO, Hulu och mer. Med en prenumeration kan du använda NordVPN på så många som 6 enheter. Den har inbyggd CyberSec-funktion för att blockera irriterande annonser och skadlig kod. Det är en av de bästa VPN: erna för Chromecast.

Prenumerationen börjar från $ 11,95 per månad.

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa VPN: erna för Chromecast.

När du överväger ländernas tillgänglighet är ExpressVPN den bästa VPN. Den har tillgång till 94 länder med 3000+ servrar. Du kan installera ExpressVPN på alla smarta enheter, du kan också installera VPN på dina routrar. Det bästa med ExpressVPN är handledningsavsnittet. Du hittar guider och handledning om allt du behöver. ExpressVPN har alla funktioner du behöver för att få oavbruten strömning. Det är den största rivalen till NordVPN och det är lite dyrare.

Det kostar $ 12,95 per månad.

Surfshark VPN

Surfshark VPN är ett populärt VPN som många användare litar på.

VPN har mer än 1000 servrar i 60+ länder. Surfshark VPN har alla vanliga VPN -funktioner som en personlig vitlista, kill switch och DNS -skydd. Den utmärkta funktionen i SurdShark VPN är att du med en prenumeration kan komma åt obegränsade enheter. Alla andra VPN har ett begränsat antal enheter. Med kamouflage -läget kan du bläddra igenom internet utan spår. Din IP -adress skyddas av MultiHop -tekniken. Det är en av de bästa VPN: erna för Chromecast.

Under en månad kostar Surfshark VPN $ 11,95.

ProtonVPN

ProtonVPN är en populär VPN och den är en av de bästa för Chromecast.

Med ProtonVPN får du det mest avancerade skyddet och säkerheten för dina data. VPN har jurisdiktion i Schweiz, ett land som är känt för sina sekretesslagar. ProtonVPN har AES-256-kryptering och OpenVPN-protokoll, vilket är det avancerade protokoll som används i de flesta VPN: er. Den har separata servrar för streaming, surfning och torrenting. Annat än VPN har Proton ProtonMail, en säker e -posttjänst. Det är en av de få av premium -VPN som finns tillgängliga för free.

Dessutom free tjänsten har den tre prenumerationsplaner, från 4 € per månad till 24 € per månad.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN är en av de äldsta VPN -tjänsterna, tillgängliga i mer än 15 år.

I CyberGhost VPN kan du kringgå geografiska begränsningar, P2P-torrenting och din ursprungliga IP-adress. Med en prenumeration kan du lägga till upp till 7 enheter samtidigt. CyberGhost VPN har mer än 6400 servrar i mer än 90 länder. Funktionerna som Automatic Kill Switch, IP-läckskydd, kryptering av militär kvalitet och DNS-skydd. Arbetet och gränssnittet för VPN är så enkelt. Om du är en pro VPN -användare kan du anpassa alla VPN -inställningar som du föredrar.

Prenumerationen börjar från $ 12,99 per månad.

TunnelBear VPN

TunnelBear VPN är en av de mest använda VPN: erna.

VPN är inte lika avancerat som NordVPN eller ExpressVPN, det är en enkel VPN med ett minimalt antal funktioner. TunnelBear VPN har endast servrar från 23 länder och rekommenderas inte för torrenting. Om du behöver ett VPN för att skydda din IP och småskalig användning är TunnelBear VPN ett bra val för dig. Även om det är en enkel VPN är anslutningshastigheten, nedladdnings- och uppladdningshastigheterna bra. Precis som ProtonVPN är den tillgänglig för free med begränsade funktioner.

Prenumerationen kostar $ 3,33 per månad.

StrongVPN

StrongVPN är en av de snabbaste tillgängliga VPN.

VPN är tillgängligt för nästan alla smarta enheter och det är en av de enklaste VPN att installera. StrongVPN har 950+ servrar i 30+ länder. Med funktionen Bästa tillgängliga plats kan du använda den snabbaste och optimala servern baserat på din plats. Det är en av de bästa VPN: erna för Chromecast. StrongVPN -appen för smartphones har funktionen mörkt läge och med en prenumeration kan du använda upp till 12 enheter samtidigt. Alla dina enheter är skyddade med WireGuard -protokollet.

För en månad kostar det $ 10 per månad.

VyprVPN

VyprVPN är en av de få VPN: er som har jurisdiktion i USA.

Vanligtvis föredrar de flesta VPN -användare inte VPN från USA eller andra 14 ögonländer. Men för Chromecast är VyprVPN ett bra val. Men om du behöver ett VPN för torrenting och tung internetanvändning rekommenderas det inte. VyprVPN har mer än 2 miljoner användare runt om i världen och det är en av de mest rekommenderade VPN för streamingplattformar. Med VyprVPN kan du kringgå de flesta av streamingtjänstens geografiska begränsningar.

Det kostar $ 12,95 per månad.

Norton Secure VPN

Norton är ett av de populära branschnamnen inom VPN och antivirusskydd.

Det är känt för sina tjänster inom mobil säkerhet, antivirus och VPN. Norton Secure VPN är en av de bästa VPN: erna för Chromecast. Norton Secure VPN har funktioner som en inbyggd annonsblockerare, Kill switch, mörk webbövervakning och en smart brandvägg. Den har också den inbyggda lösenordshanteraren för att spara dina användarnamn och lösenord med största säkerhet. Med prenumerationen får du 50 GB säker molnbackup och virusskydd.

Prenumerationen börjar från $ 4,99 per månad per enhet.

Hotspot Shield

Hotspot Shield är den bästa VPN för smartphones.

I Hotspot Shield kan du komma åt geografiskt begränsat innehåll, säkra dina onlineaktiviteter och mer. Precis som TunnelBear VPN är Hotspot Shield en enkel VPN med minimala funktioner. Den har servrar i 20 länder. Men för Chromecast -användning är Hotspot Shield en lämplig VPN. Smartphone -appen har också funktionen för skydd mot skadlig kod. Precis som ProtonVPN är den tillgänglig för free med begränsad data. Om du använder din Chromecast för strömmande ändamål, Hotspot Shield free pack kommer att räcka för dig.

Prenumerationen börjar från $ 12,99 per månad.

Vår åsikt

Det här är de bästa VPN -tjänsterna som du kan använda på din smartphone, dator eller router för att skydda din Chromecast -internetanslutning mot hot och hackningar online. Välj det VPN som passar din användning. Om du har några tvivel om Chromecast -enheten, berätta för oss i kommentarfältet.

Följ våra sociala medieprofiler, Facebook och Twitter för att få fler nyheter om Chromecast.

0 Shares