Bästa VR -appar för Android | Virtual Reality -appar 2021

0 Shares

Virtual Reality är tekniken som låter dig fördjupa dig i en miljö som inte är verklig. Med en VR -enhet kan du se 360 ​​grader av en virtuell miljö. VR -tekniken låter dig interagera med omgivningen och spela spel också. Det finns gott om Virtual Reality -appar tillgängliga för din smartphone. Genom att installera dessa appar på din smartphone kan du använda ett VR -headset och uppleva spelen och videorna i en virtuell miljö. Ta en titt på de bästa VR -apparna för Android som håller din Android.

Bästa VR -appar för Android

Nedan är de bästa VR -apparna för Android:

  1. YouTube VR
  2. Fulldive VR
  3. Google Cardboard
  4. Netflix VR
  5. Google Daydream
  6. InCell VR
  7. VR -spänning
  8. Apollo 15 Moon Landing VR
  9. Orbulus
  10. VR Crazy Swing

YouTube VR

Denna app är utvecklad av Google för att strömma videor i 360 grader och i teaterläge. YouTube VR är en av de bästa VR -apparna för Android som ger dig en komplett VR -upplevelse. Förutom 360 -videor kan du strömma alla Youtube -videor i teaterläge. Du kan strömma alla dina favoritvideor från de prenumererade kanalerna i VR -läge med Youtube VR. Du kan starta YouTube VR -appen med dagdrömappen på din smartphone.

Fulldive VR

Fulldive VR är en av en utmärkt VR -webbläsare som gör Virtual Reality prisvärd och tillgänglig. Det låter dig följa dina vänner och spåra aktiviteterna och dela dina favoriter med dem. Du kan strömma nya gen-videor i Virtual Reality och det är rätt ställe att utforska massor av 3D- och 360-filmer, spel och appar. Du kan uppleva massor av 3D- och 360 -videor och komma åt ditt bildgalleri i VR. Denna applikation låter dig också spela spel i VR. Du kan söka efter nya VR -appar från VR -butiken och få tillgång till dem direkt också.

Google Cardboard

Google Cardboard är en applikation som låter dig uppleva VR på det mest prisvärda sättet. Du kan antingen köpa kompatibel kartong eller vika kartong och använda den. Det finns gott om appar som stöder Google Cardboard och du kan installera dessa appar från Google Play Store. Med den här appen kan du uppleva teaterläge, VR-spel, 360-gradersvideor och mycket mer på din smartphone. Du kan också besöka kartongens officiella webbplats och köpa kartong efter eget val.

Netflix VR

Är du ett Netflix -fan? Netflix VR gör din upplevelse mycket bättre i teaterläget. Den har ett utmärkt användargränssnitt och du kan enkelt växla mellan filmer och program snabbt. För att komma åt Netflix VR behöver du ett konto med ett Netflix -abonnemang. Allt Netflix -innehåll kan nås med denna applikation och det är en av de bästa VR -apparna att strömma på din Android -telefon.

Google Daydream

Om du letar efter en högkvalitativ virtual reality-upplevelse är Google Daydream den bästa. Du kan spela gott om VR -spel med din smartphone med Daydream -appen. Allt du behöver är ett daydream -kompatibelt headset och en telefon som stöder Daydream. Daydream är den uppgraderade versionen av Google Cardboard. Du kan uppleva lokala filer och foton i VR med denna applikation.

InCell VR

InCell VR är ett actionspel och ett racingspel som ger din VR -spelupplevelse. Det är ett pedagogiskt tema spel för barn fyllt med många roliga element. Detta spel ger dig en komplett VR -upplevelse utan att visa några annonser. Du kan anpassa kontrollerna och spela spelet. Detta spel är mycket intressant med många spänningselement att utforska. Det finns också många spännande element. Det är ett av de bästa VR -spelen för Android som håller dig underhållen.

VR -spänning

VR Thrills är ett ultimat berg- och dalbana -spel som låter dig uppleva Virtual Reality -åkattraktioner. Du kan skapa din egen berg- och dalbana enkelt och snabbare. Varje spelare kan se din resa när som helst utan några begränsningar. Även du kan titta på dina egna åkattraktioner i Virtual Reality. Du kan uppleva resan i 360 grader och få spänningen i att åka berg- och dalbana. Detta spel är kompatibelt med alla VR -headset inklusive kartong.

Apollo 15 Moon Landing VR

Apollo 15 Moon Landing VR är en ganska imponerande och lätt att navigera för att uppleva VR -upplevelse på din mobil. Det är en rymdreseapp och låter dig uppleva månytorna praktiskt taget. För bara huvudet i önskad riktning för att flytta fordonet i den riktningen. Apollo 15 Moon är en utmärkt app med alla VR -funktioner för att utforska rymdatmosfären. Du kan välja upplösning baserat på din anslutning. Om programmet fungerar långsammare väljer du upplösningen till hälften.

Orbulus

Orbulus är en av de bästa VR -apparna för nybörjare. Den har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt som hjälper dig att interagera med VR -miljön. Med Orbulus-appen på din Android kan du utforska 360-graders utsikt över kända fotografier och astronomiska platser. Du kan också uppleva 3D -element som imponerar på oss. Det har också 360-graders bilder av olika turistmål också.

VR Crazy Swing

VR Crazy Swing är en fantastisk VR-ridapp som låter dig uppleva högkvalitativ virtual reality. Alla åkattraktioner i denna app är mycket imponerande och gör det mer spännande. Du behöver bara ett Virtual Reality -headset (kartong eller dagdröm) och VR Crazy Swing -appen på din smartphone. Det är en av de bästa VR -äventyrsspelapparna för Android som kommer att hålla dig upphetsad. Det är en betald app som erbjuder en free rättegång också.

Relaterat: Bästa offline -spel för Android

Avslutar

Ovanstående är de bästa VR -apparna för Android. Du kan installera dessa appar direkt från Google Play Butik. De flesta av ovanstående appar stöder alla typer av VR -enheter och därför kan du enkelt uppleva Virtual Reality med din Android -smartphone. Dela din VR -upplevelse i kommentarerna nedan.

0 Shares