Bästa YouTube TV -alternativ för prisvärd streaming

0 Shares

YouTube TV är en av de bästa internet-tv-tjänsterna. På en kort period har det lockat ett stort antal underhållningsälskare. Det har inkluderat ungefär 85 toppkanaler för att titta på stora sändnings- och kabelkanaler. YouTube TV har allt du letar efter, från nyheter till sport, live -tv, filmer, livsstil med mera. Fördelarna med att använda YouTube TV inkluderar stöd för de sex kontona per hushåll och obegränsat Cloud DVR -stöd. Den är tillgänglig från olika enheter från smartphones till TV- och spelkonsoler. I slutet av free test måste användarna spara en enorm summa för att strömma på YouTube TV. De höj i priset av denna kabel-free live -tv har fått många av sina användare att leta efter de bättre ersättarna. Gå in i avsnittet för att utforska det bästa av YouTube TV -alternativ som är värda att använda.

Alternativ för YouTube TV

Utforska listan över streamingtjänster på din enhet om du överväger att byta ut YouTube TV.

  1. Sling -TV
  2. Hulu + Live TV
  3. Philo
  4. AT & T TV
  5. fuboTV

Sling -TV

Med Sling TV -prenumeration kan du byta ut din YouTube TV. Det ger dig mer av live -TV -innehåll till ett lågt pris. Du kan utforska mer än 200 populära live -TV -kanaler på din föredragna enhet. Den har stöd för nyhetskanaler och du kommer att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna. Få de senaste sportnyheterna, höjdpunkterna och mer. Utöver detta kan du strömma livsstil och internationella kanaler på Sling TV. Det är en barnvänligt gränssnitt eftersom den har en särskild sektion för barnshower. Framför allt kan du välja att se över 85000 filmer och on-demand-program med Sling TV-prenumeration.

  • Få en 14 dagar free rättegång och välj Sling Blue ($ 30/mån) för nyheter och underhållning eller välj Sling apelsin ($ 30/mån) för sport och familjer.

Hulu + Live TV

Strömma dina favorit live -TV -kanaler med Hulu + Live TV. Det är ett av de bästa YouTube TV -alternativen med 65+ toppkanaler Stöd. Du har mer live-TV och innehåll på begäran på Hulu + Live TV-prenumeration. Trots detta kan du strömma hela avsnitt av hitfilmer, exklusiva serier, premium Hulu Originals, barnvänliga program och mer. Titta på de senaste nyheterna, sportinnehållet och få tillgång till hela Hulu streaming bibliotek under ett tak. Så med Hulu + Live TV får du en TV -tittarupplevelse som aldrig förr. Andra imponerande funktioner inkluderar att anpassa dina TV -serier och profil. Den stöder spela in live -tv i upp till 50 timmar i Cloud DVR -lagringsutrymme.

  • Efter en vecka av free rättegång debiteras du $ 54,99/mån. Med detta kan du titta på innehållet på två skärmar.

Philo

Du kan välja Philo som ett av YouTube TV-alternativen för att strömma live-tv och innehåll på begäran. Det stöder för närvarande mer än 60 kanaler och därmed kommer du aldrig att sakna någonting. Philo -appen har ett anpassat bibliotek med obegränsat underhållningsinnehåll. Således kan du ha något att strömma från 40000 timmar on-demand filmtitlar. Den har funktioner obegränsad DVR och därför kan du rädda liv såväl som det planerade till luftinnehållet. Du får skapa upp till 10 profiler på Philo för en personlig TV -upplevelse.

  • Få tillgång till en 7-dagars free pröva och sedan betala $ 20/mån. Du kan välja tillägg mot en extra kostnad för mer underhållning.

AT & T TV

Börja strömma det bästa av live -TV med AT&T TV. Det är en av de bästa YouTube TV -alternativen för att titta på vad du vill. Med AT&T TV kommer du att kunna strömma upp till 125+ kanaler baserat på prenumerationsplanerna. Du kommer att se senaste nyheterna för on-demand-titlar, live primetime-favoriter och mer. Den erbjuder 500 timmars moln DVR -lagring och därmed kan du spela in dina favoritprogram för att se senare. AT&T TV är där du kan njuta av bästa premiumkanaluppställningar. Dessutom, för live sport, nyheter och program, ger AT&T TV dig fördelen att titta på tusentals titlar på begäran.

  • Du kan välja mellan Plus ($ 55/mån), Max ($ 80/mån), Underhållning ($ 93/mån), Val ($ 110/mån), Xtra ($ 124/mån), Slutlig ($ 135/mån) och Optimo Mas ($ 86/mån).

fuboTV

Skaffa fuboTV för att bättre ersätta YouTube TV -prenumeration. Det är ännu en överlägsen internet-tv-tjänst för att titta på live-nyheter, toppprogram och mycket mer. Du kommer att ha mer än 100 live -tv -kanaler support och det inkluderar de populära uppställningarna. Lär känna den omfattande livesporten, höjdpunkten, poängen och andra evenemangstäckning med fuboTV. Det tillhandahåller tiotusentals tv-serier och filmer på begäran. Så du hittar något att strömma varje gång på fuboTV. Det ger 30 timmar Cloud DVR som kan vara uppgraderad till 500 timmar med en extra kostnad. Så du kan spela in innehåll för att titta på det på vilken enhet som helst.

  • Efter en vecka av free rättegång ska du välja mellan Familj ($ 54,99/månad) eller Ultra ($ 84,99/månad) och fubo Espanol ($ 29,99/månad).

Vår åsikt

YouTube TV är en av de dyra sladdskärarna. Oavsett om det är prishöjningen eller om du saknar dina favoritkanaler ska du välja alternativ för YouTube TV. Utan något årskontrakt kan du när som helst avsluta ditt YouTube TV -abonnemang för att välja det bättre alternativet som gynnar ditt underhållningsbehov.

Finns det något mer än våra val som fungerar mer eller mindre som YouTube TV? Låt oss sedan höra dem som kommentarer. Du ska följa vår Facebook och Twitter sida för att hålla dig uppdaterad om de senaste artiklarna.

0 Shares