Bilder av Googles kraftfulla Pixel Slate läckte ut online

0 Shares

Google_Pixel_Slate_render5.jpg

Google har planerat en presentation av sina nya enheter den 9 oktober. Speciellt förväntas tillkännagivandet av Google Pixel 3-smarttelefonen, som det har funnits många rykten på Internet. Dessutom presenteras Pixel Slate-surfplattan, som det fanns mycket lite information om.

Google_Pixel_Slate_render2.jpg

Nyligen släppte en nätverksinsider officiella bilder av den kompakta datorn så att konsumenterna kan kolla in surfplattans utseende och se några av de tillbehör som erbjuds.

google_pixel_slate_leak_11.jpg

Först och främst har surfplattan ett operativsystem. Det kommer att vara Chrome OS, inte Android. Tabletten är mycket tunn. Ramen runt skärmens omkrets är inte för bred, men surfplattans ramlösa design kan bara kallas villkorligt. Enheten är utrustad med en symmetrisk USB-C-port, två kameror och främre stereohögtalare.

Google_Pixel_Slate_render4.jpg

Som tillbehör finns ett tangentbordskåpa och en digital penna med nyckel. Tyvärr förblir kostnaden för enheten och dess tekniska parametrar hemliga. Att döma av tidiga läckor kommer Intel Core i7-8500Y att vara surfplattans centrala processor. Det fanns också information om 16 GB RAM. Det är dock mycket troligt att Google kommer att släppa en billigare konfiguration.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares