Bilder på en möjlig Huawei P10 -prototyp har läckt ut

0 Shares

Huawei P9 har bara varit leenden för det kinesiska företaget, eftersom det har positionerat sig som en av de bästa terminalerna under 2016, och med en försäljning på mer än 9 miljoner sålda enheter runt om i världen. Rykten om hans efterträdare börjar redan dyka upp.

Bilder har läckt ut genom det kinesiska sociala nätverket Weibo av en förmodad prototyp av vad som skulle vara Huawei P10. På bilderna kan vi se att enhetens design visar en dubbel bakre kamera, och den stora nyheten som skulle vara en främre fingeravtrycksläsare och inte bakre som har varit typiskt i Huawei -mönster.

huawei-p10

Dessutom kan du se en 5,5-tums skärm med QHD-upplösning (2560 x 1440), plus en Kirin 960 octa-core 2,3 GHz processor. För närvarande sägs det att telefonen skulle ha två varianter av 4 GB och 6 GB med en 64 till 128 GB lagringsutrymme, som kan översättas till en normal version och ett annat Plus.

Fram till nu, datum för presentation eller lansering av Huawei P10, men detta skulle vara dess design och möjliga funktioner hittills.

0 Shares