Billig 4G-aktiverad Nokia clamshell-telefon förbereder sig för släpp

0 Shares

TA-1295_718.jpg

Det finska företaget HMD Global, som producerar mobiltelefoner under varumärket Nokia, producerar inte bara smartphones på olika nivåer utan också vanliga tryckknappsenheter. En av aktiviteterna i HMD Global är återupplivandet av de legendariska Nokia-modellerna. I september 2019 utfärdades Nokia 2720 Flip-clamshell och snart kan en annan vikbar mobiltelefon presenteras. Enheten har fått FCC-godkännande, vilket indikerar att telefonen startar snart.

TA-1295_47.jpg

Gadget listas i FCC-databaser under den tekniska koden TA-1295. Dokumenten innehåller schematiska diagram som visar placeringen av komponenterna i höljet.

TA-1295_78.jpg

Enligt den amerikanska tillsynsmyndigheten är telefonen utrustad med Bluetooth-, Wi-Fi- och GPS-adaptrar, samt ett 4G / LTE-mobilmodem. Enheten använder nanoSIM-kort och körs på KaiOS-operativsystemet.

TA-1295_71458.jpg

Det laddningsbara BV-6A-batteriet med en kapacitet på 1500 mAh ansvarar för strömförsörjningen. Den kommande Nokia clamshell kommer att vara utrustad med en USB-kabel, en 5-watts laddare och ett WH-108 trådbundet headset.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares