Bixby, Samsungs virtuella AI-assistent, talar äntligen spanska # SDC18

0 Shares

Det tog lång tid, men till slut lärt mig det. Samsung meddelade i onsdags att de kommer att tillhandahålla nya språk till sin virtuella röstassistent Bixby, och ett av språken – äntligen! – är spanskal. Allt detta inom ramen för # SDC18, Samsungs utvecklarkonferens som vi täcker i morse på Moscone Center i San Francisco.

De nya språken som den personliga assistenten kommer att förstå och tala, förutom spanska, är Brittisk engelska, franska, tyska och italienska.

Det är de goda nyheterna. De Inte så bra Saken är den platsen som tagits för spanska är halvön, så det kommer ännu inte att finnas en latinamerikansk plats. Men hej, det är åtminstone spanska … så det är en bra tid för dig att börja öva dina spanska idiom. Bixby, ge mig lite tapas, en klar och en tinto de verano!

Bixby, smartare tack vare tredje part

Det tillkännagavs också att Bixby kommer att ha nya alternativ de närmaste månaderna för att göra sin interaktion med människor mycket mer konversation än semi-robotkommandon så att den förstår och utför uppgifter, antingen på våra enheter eller på andra enheter i SmartThings-enhetens ekosystem, den sydkoreanska IoT-plattformen.

Bixby är också ännu mer öppen för utvecklare så att tredje parter kan ge dem större intelligens och bättre interaktion med andra enheter via Bixby Developer Studio, där de kan skapa “Kapslar” som levererar nya resurser och tjänster till nämnda enheter som kan vara bättre hanteras. med detta röstgränssnitt.

Låt oss komma ihåg att Bixby har en närvaro i flera andra lag i det ekosystem som Samsung marknadsför, inklusive smartphones, egna apparater från tredje part samt smarta TV-apparater.

0 Shares