BKAV Vietnamese Firm tillkännager Bpad Tablet, iPad Lookalike With Tweaks

0 Shares

Jag måste erkänna att jag inte har hört namnet BKAV förrän idag, men det här vietnamesiska företaget verkar redo att göra sig ett namn genom några nya enheter. De har redan Bphone och nu förbereder de en surfplatta.

image-1432700910-bpad-6

Det kallas Bpad och det liknar iPad, åtminstone från profilen. Enheten har stora ramar, rundad topp och botten, verkar vara gjord av metall och har ett plastfönster längst upp på baksidan. Sidoknapparna påminner oss om den äldre generationens iPads och kanterna verkar vara sluttande, återigen som på de äldre Apple -plattorna. Eftersom vi inte har några detaljer om Bpad kan vi lika gärna spekulera i dem med hjälp av Bphone -informationen.

image-1432700909-bpad-7

Enheten finns i 16, 64 eller 128 GB lagringsversioner och den högsta lagringsmodellen erbjuder också ett 24 karat guldfodral. Det finns en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 801 CPU ombord på telefonen och vi förväntar oss också en Qualcomm CPU på skiffern. 4G LTE kan också finnas och eftersom Lollipop finns i telefonen förväntar jag mig det också på surfplattan.

Handenheten är prissatt till $ 458, ganska brant om du frågar mig, men surfplattan borde prissättas lägre om den vill bli en hit.

image-1432700910-bpad-3

0 Shares