Black Shark Magnetic Cooler Review: Say Goodbye to Heat!

0 Shares

svart haj magnetisk kylare recension

Spelupplevelsen för smartphones växer snabbt och blir allt mer komplett. Det finns dock en liten kompromiss att observera när man tittar på hög prestanda: hårdvaran kan värmas upp, särskilt på sommaren. Men hur kan man övervinna allt detta? Lyckligtvis är de märken som har erfarenhet av denna typ av smarttelefon köra efter omslag med dedikerade tillbehör. Som i fallet med kylfläkten Black Shark Magnetic Cooler eller Cooling Back Clip 2 av denna recension, lämplig för båda iPhone med MagSafe, både till alla andra smartphones.

Black Shark Magnetic Cooler (Cooling Back Clip 2) Recension

paket innehåll

black shark magnetkylare 01 recension

Fläktförpackningen Black Shark Magnetic Cooler i granskning ser det väldigt minimalistiskt ut, men elegant i alla fall. Den goda kartong som den består av uppenbarligen presenterar oss produkten, magnet metallic för smartphones utan MagSafe, manualer (tyvärr kinesiska) och Typ-C / typ-C-kabel.

Design och material

Även om det huvudsakligen är tillverkat i polykarbonat, kan vi beteckna en utmärkt uppmärksamhet på detaljer för att vara en produkt av liten storlek. Även magnet det är av utmärkt kvalitet, därför behöver du inte frukta några som helst problem i detta avseende.

Drift

black shark magnetkylare 02 recension

Fläktens funktion Black Shark Magnetic Cooler det är väldigt enkelt och används rent för när man spelar videospel som är mycket krävande för hårdvaran. Faktum är att det definitivt rekommenderas för när du spelar Geshin Impact.

För att kunna använda den måste enheten vara ansluten till elnätet via kabeln Typ-C, med en laddare från åtminstone 5V 2A. Innan du applicerar det måste du applicera skyddsfilm till smarttelefonen (vi rekommenderar att du inte använder den i NFC -området), sätt sedan på den magnetiska klistermärken på den och slutligen fäst den riktiga fläkten. Vi påminner dig om att detta förfarande inte är att beakta med avseende på iPhone 12, eftersom det är tillräckligt att helt enkelt applicera fläkten i området Magsafe.

När det gäller resultaten sker kylningen faktiskt när magnetklistermärket kyls, vilket leder till att temperaturen på smarttelefonen sänks under användning. På detta sätt är spelupplevelsen säkert mycket mer bekväm och utan krångel med höga temperaturer.

Black Shark Magnetic Cooler Review – Pris och slutsatser

Hur man närmar sig denna fläkt i slutet av testet Svart haj? Resonemanget är: om 90% av din smartphone -användning är avsedd för spel, rekommenderas det definitivt att skaffa den här fläkten. Om du däremot använder det på ett vanligt sätt skulle det bara vara ett extra tillbehör, men det ger ingenting till sammanhanget. Och priset kan säkert möta dem som behöver det.

Det är för närvarande tillgängligt för försäljning på Amazon under en begränsad tid 29,9 €, vilket för kategorin verkligen är ett bra pris och vi rekommenderar att köpa det där. Om du anländer sent kan du köpa det vidare Black Shark -butik till 49,9 €, vilket är ett rimligt pris för sektorn.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares