BlackBerry har börjat förbereda sig för ankomsten av Android Oreo för sin KEYone

0 Shares

Fantastiska nyheter vi har för dem som har en BlackBerry KEYone, eftersom de snart kommer att få den efterlängtade uppdateringen till Android Oreo.

BlackBerry KEYone var den första Android -modellen som hade det klassiska QWERTY -tangentbordet som kännetecknade dessa enheter från det kanadensiska företaget.

BlackBerry KEYone får en uppdatering som förbereder vägen för att ta emot Android Oreo

Mer än en läsare måste komma ihåg de härlighetsår som BlackBerry hade och såg hur allt kollapsade med ankomsten av Android och iOS. Ändå, Android var just operativsystemet som återupplivade varumärket i händerna på TCL.

Dagens nyheter är direkt relaterade till operativsystemet Google, eftersom användarna av KEYone i USA och Kanada har börjat få en ABA676 -uppdatering som bara väger 17 MB och dess främsta nyhet är förbered din dator för att ta emot Android Oreo.

Även om den här uppdateringen inte har varit utan problem, eftersom det ger ett fel vid uppdatering, men lyckligtvis löses det automatiskt vid omstart och fortsätter med den normala installationen.

Detta visar oss bara det BlackBerry släpper efterlängtad Android Oreo-uppdatering snart, eftersom det måste erkännas att företaget har tagit lång tid att släppa det. Naturligtvis kommer vi att informera dig när det händer.

Glöm inte att läsa vår fullständiga BlackBerry KEYone -recension.

Källa: CrackBerry

0 Shares