BlackBerry Key2 tillkännages officiellt

0 Shares

BlackBerry har återigen lyckats utveckla ett fantastiskt team, och det verkar som att denna uppföljare till KeyONE har förbättrats på många sätt och bibehållit essensen som kännetecknar BlackBerry -smartphones.

BlackBerry Key2: förbättra det som redan var bra

För många BlackBerry -älskare var KeyONE en bra återgång till den här typen av smarttelefoner, och Key2 upprätthåller många saker som bildskärmen 3: 2 eller det fysiska tangentbordet som många älskar. men den introducerar den första dubbelkameran på märket. Således är specifikationerna följande:

4,5-tums LCD-skärm med FHD-upplösning, 3: 2 bildförhållande och Gorilla Glass 3 Qualcomm Snapdragon 660 mikroprocessor 6 GB RAM-minne med kombinationer av 64 GB eller 128 GB intern lagring Dubbla 12 megapixel huvudkamera båda objektiv, brännvidd f / 1.8 och f / 2,6 med elektronisk bildstabilisering 8 megapixel frontkamera med f / 2,0 fokalöppning 3500 mAh batteri med snabbladdning USB Type-C-kontakt Fysiskt tangentbord med inbyggd fingeravtrycksläsare

Sekretess har alltid varit en av de bästa punkterna om BlackBerry, och den här gången är det inget undantag, eftersom Private Locker har uppdaterats så att vi till och med kan dölja några filer från huvudmenyn, och gör dem tillgängliga endast med vårt fingeravtryck, eftersom de inte heller säkerhetskopieras i molnet.

Huvudvarianten av utrustningen kommer att kosta nära $ 649 USD, medan versionen med 128 GB lagringsutrymme fortfarande är ovärderlig. Oavsett tycks Key2 vara en bra uppföljare till förra årets modell.

0 Shares